Shoe mania

Ett stort steg, att börja tänka på SKOR till vår lilla groda. Vet inte om jag vill det riktigt, betyder att hon blivit stor och kommer springa ifrån mig hehe. Samtidigt dör jag sötdöden av alla små lära-gå skor. Svårt att veta hur sommarn blir, men visst är det vettigare att titta på sandaler/öppna skor som luftar i värmen? Inte så många alternativ dock, i storlek 19.


Vi var iväg till Kavat butiken igår för att prova ut skor och hoppas på att fynda nåt på outleten. Butiken har en jättesnygg hörna med ’Lära gå’ skor! De säljer också kläder från mini rodini.


Alla skor är så fina, svårt att bestämma sig. Priset är ganska saftigt för en barnsko, men man får såklart finaste mjukaste lädret till ditt barns fot för att slita med hälsan och för nästa barn att ärva och i sin tur deras barn. De växer ju så fort så oftast hinns det väl inte slitas ut innan nästa storlek måste inhandlas.


Vi hittade ett par skor till hösten i storlek 20, på outleten för en billigare peng, som pappa/farfar köpte till Laura. Så snällt. ♥️

Sen letar vi vidare efter sandaler i stl 19 som hon kan ha under sommarn.


Gillar

Kommentarer

nordqvistmoa
nordqvistmoa,
Åh så många fina, älskar de bruna längst ner till vänster så gulliga!! har inhandlat de bruna sandalerna till Ivar i sommar 🤗
nouw.com/nordqvistmoa