Märker du hur fort det går? Och jag var 17 år...🎵

Den 20 maj fyller 2 väldigt viktiga personer i vårt liv. Min systerdotter Íris & Hampus. Igår var det kalas för Hampus 17 år. Det är stort att vi får fira just Hampus med tanke på hans resa.

Han föddes med en oerhört ovanlig blodsjukdom (namnetärsålångtsåjagkaninteläramigdet) som fått honom och hans föräldrar att kämpa för hans liv sedan han föddes. Han har gjort en benmärgstransplantation och behandlats med tunga skadliga mediciner bla kortison sedan han var bebis. Läkarna sa att han förmodligen inte skulle leva till sin 10 års dag.

Medicinerna har förstås tagit stryk på hans olika organ idag och benskörheten är hög. Men Hampus är ett mirakel, inget barn har levt så länge med hans sjukdom. Idag säger proverna att han är en ’friskt’ tonåring på 17 år! Helt fantastiskt. Vi älskar dig som att du vore vår lillebror.


Resterande eftermiddag/kväll var familjen hemma hos oss och lagade mat och styrde lördags snacks till eurovision. Herregud, historiens mest utdragna program någonsin. Vi hann alla slumra till ett par gånger innan det äntligen avgjordes. Helt rätt låt vann iallafall. Tror klockan var närmare 2 innan vi kom i säng. Tur då att Laura sov hela natten utan ett enda uppvak. Var tvungen att kolla så hon levde. Anyways, en jävligt bra dag helt enkelt.


Just nu sover mina hjärtan och jag ska väl börja göra mig iordning för nästa kalas. Vädret hoppas vi ordnar upp sig så vi kan vara ute och njuta.

🌤

Gillar

Kommentarer

Sunna
Sunna,
Åh ♥️🥰♥️
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229