Lars Lerin

Kläder

Som rubriken lyder, var vi ju i Karlstad på Lars Lerins konstutställning i Lördags. Vädret var verkligen ruskigt så det passade bra. Riktigt imponerande akvarellmålningar. Han är specialist på att fånga upp ljuset i bilderna. Fattar inte hur han hunnit med så sjukt många målningar, måste vara en riktig maskin när han jobbar.


Laura blev en attraktion på sidan av kan man säga. Alla tittade och pekade och ”aaawwwade” när hon staplade fram. Hon vill bara hålla en hand, man får absolut inte hålla båda händerna samtidigt. Bara en tidsfråga innan hon går själv. Hon härjade runt och hade ’the time of her life’. Två omgångar bajsblöjor också haha.


Blev ingen direkt city sightseeing efter, men vi åt god mat på en italiensk restaurang, sen var klockan rätt mycket så vi körde hem mot Örebro. Gustav drog iväg till sitt grabbgäng och jag var helt slut efter dagen, med en aktiv bebis, milt sagt. L som hade sovit i bilen hem, var däremot INTE trött, utan full av ny energi. OMG hur är det möjligt. Jag som ville sova kl 9, fick kämpa på tills Laura somnade kl 11!! Pjuh.

💩

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229