Jävla virus

Varning för egoistiskt gnäll! Ska rycka upp mig snart...


Så svårt att hålla humöret uppe alltså. Har gått hemma alldeles för länge. Den tiden man befinner sig i just nu. Flera nära och kära drabbas och man blir orolig igen. En värld som hålls fången av en pandemi! Vi ska hålla oss inomhus, vi ska inte träffa medmänniskor, eller våra äldre, vi ska inte vistas i butiker eller styra underhållning.

Med andra ord finns inget roligt kvar att göra i detta regniga & mörka höstväder. Ensamt. Ovanpå det är en annan höggravid och jävligt obekväm, räknar ner dagarna till förlossning. Som sagt, oerhört deprimerande och oerhört svårt att hitta motivation just nu.


Har ångest över att inte kunna stimulera mitt barn ordentligt heller...Hon behöver också ”rastas”. Men får vara instängd inomhus dag in och ut framför tvn med sin morsa som inte orkar hålla hennes takt i lekparken eller här hemma. Eller jo vi ritar eller knådar lera. Men börjar bli tjatigt nu. Hjälp vad deppigt det låter. Sry.


Vill så gärna använda den sista tiden innan bebis att göra klart i rummet. Men det betyder att springa mellan affärer och det kommer inte på fråga nu när vi är så nära förlossning och ingen får bli sjuk.


Tur man har denna lilla solstråle som piggar upp varje dag. Allt man gör blir ju en lek, att byta sängkläder tar längre tid än vanligt om man säger så. Haha hoppa är livet för denna apa. Vi måste verkligen hitta något sätt att få in henne på barngymnastik eller boll lek eller vad som helst . Hon liksom lyser som en sol när hon får springa, hoppa, studsa, kasta, sparka boll.

Gillar

Kommentarer