Ikea bjuder på inspo

Det är ofta jag blir frustrerad av allt jag vill göra gällande inredningen här hemma...just nu har jag kommit till en punkt där jag MÅSTE ha ordning på Lauras walk in closet. Det är kläder högt och lågt då jag bara har 1 låda i byrån för kläder, de andra är fulla med handdukar, blöjor, tvättlappar och krämer av alla dess slag. Elfa förvaringssystemen är såklart de bästa vad gäller smidighet & kvalitet. Tycker bara att de ligger lite saftigt i pris. Vart vänder man sig då? Ikea, såklart. MEN deras system ALGOT kändes istället för B. Vi får hitta på något eget, som vanligt.Idag var jag & Laura iväg till Ikea igen. Jag handla in en MULIG klädställning bara för att ha någonting tills vi löser hennes WIC. När man inte kommer någon vart hemma är det alltid kul att titta/leta inspiration till andras hem. Syrran som ni vet håller på att renovera sin lght, när målningen är gjord kan det roliga börja!


Och tills syrran kommer till inredningsbiten är kusinens lght en vit canvas att sätta tänderna i.👆🏻 Har delvis kollat just grejjer och inspiration till hans place idag. Ska dit imorgon och dela med mig av mina idéer haha. Hoppas han är lika taggad som jag.


Den här var schysst! En klockren hallmöbel, fin grå färg och så kan man såklart ändra knopparna för att sätta sin egen prägel. Har alltid älskat hemnes serien. Detta är ju i princip likadan fast med annorlunda ben...och färg förstås.Gillar dessa skåpsdörrar. De tre ”Speglarna” i dörren ger intryck av att de är jättehöga. Även denna grå färg är snygg.Det här mönstret kommer alltid vara jul för mig. Glad att de tagit fram sängkläder och kuddar i detta mönstret.Har länge varit svag för just tavlor på kakel. Så snyggt att liksom bryta av de hårda, svala kaklet med något så ombonat som tavlor. Att bryta normen, tavlor behöver inte bara hänga på en gipsvägg, eller kakel behöver inte bara vara i våtutrymmen. Kanske skulle kakla en fondvägg i vardagsrummet? Varför inte!?Älskar dessa svarta, tjocka ramarna! Väggfärgen är riktigt fin också, mot det svarta!En riktigt mysig färgklick! Lampskärmarna skapar stämningen, med den guldiga insidan som utstrålar värme och lyx. Har man mönstrade sängkläder, eller tapeter, är det perfekt att lyfta fram de solida färgerna i andra saker som filtar, kuddar, mattor osv.Planerar en sådan här spegellist att måla in på väggarna i Lauras rum. Älskart. Sen gäller det att bestämma kulört också. Beslutångesten alltså...Äntligen! Så fin möbel till hallen! Lätt att ”platsbygga om man vill få den looken. Vi behöver sånt här i vårt kapprum, helst igår!Dessa svampar var bara för söta! Rött och linne gör sig alltid fint mot den djupa gröna färgen i granen.Hittar ekollon vart jag än tittar sedan vi blev ”familjen Ekblad” haha.Dessa fat är prisvärda och blir snygga till julens alla kakor och godis sorter.Har längtat efter en sådan här i sortimentet! Skulle bytt ut vår nuvarande köksmatta till denna bums! Om det bara fanns större storlek på den. Fan.Denna var väl lite rolig. Finns många användningsområden. Tända ljus, stilleben, kakfat, tårtfat eller varför inte servera frukostpålägg?Dessa krokar är smart överallt. Kan lyfta en kal vägg med att bara hänga lite filtar, korgar, hattar, blommor eller morgorocken.Jul ändå. Svårt att inte längta. Denna gröna fåtölj är skönare ön man kan tro! Gröna färgen är bara så fin., särkilt mot rött och vitt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229