Here comes the waterworks

Graviditet

Detta fina babyskydd hämtade Gustav igårkväll. Jag vet inte vad som sköljde över mig när vi drog av plasten, men jag började böla. Den var så liten och ombonad, och det slog mig, vi ska lägga VÅR bebis däri. Det är så overkligt men just i den stunden kändes det verkligt för första gången. Nu kommer tårarna igen, så fort jag kollar på den där jävla bilbarnstolen haha.

Kan inte påstå att jag varit så värst känslosam under senare delen av graviditeten, knappt gråtit någonting, men det verkar vara nu det vänder. När jag stog i kassan igår kom det en nybliven mor med sin skatt i ett sånt där litet babyskydd. Sov så sött som en ängel. Fick verkligen bita mig hårt i läppen för att hålla tårarna borta! En annan kund kommenterade magen igår; - ”vilken fin liten kula du har, tänk att det ligger en bebis därinne! ”
Haha, ja om man ändå kunde förstå det själv enns.


Det kryper sig närmare för var dag. Vecka 30. 10 veckor kvar. Om mindre än 3 veckor går jag hem! Jag ska alltså jobba min sista dag på ett år. Jag ska förlösa ett barn. Våra liv kommer att förändras för alltid. Jag ska göra denna resa med mitt livs kärlek, Gustav. Jisses. Det är mycket att ta in. Inte konstigt att man är blödig.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229