Hemma med två.

Första veckan själv med båda barnen! Har väl gått över förväntat skulle jag säga, inga större problem. Lilleman är ingen match, det är snarare lillan som driver oss till vansinne med sin härliga 2 års trots. ALLT blir en fight. Det är bara inte, inte, inte. Inte äta, inte byta blöja, inte borsta tänder. Hon har till och med börjat slå sig loss med skrik och panik om man försöker lyfta/ta henne med våld när hon inte lyssnar. Så tråkigt att alltid behöva bli arg.


Bristen på aktivitet kanske har något med det att göra. Kan inte tänka mig att det är stimulerande att vara hemma/inne hela tiden med morsan & lillebror. Hon är supersnäll och förstående med Loke och ger honom bara massa pussar och klappar på huvudet. Upplever inte att hon beter sig annorlunda, eller visar någon form av avundsjuka.


Även fast vardagen funkar fint kommer man inte ifrån tröttheten! Påsarna under ögonen skämtar man inte bort! Jisses. Det är 7 svåra år som tittar tillbaka på en i spegeln. Jag försöker liggamma mest under natten, det är enda sättet jag sover bra och Loke får närheten han behöver för att sova han med. Nackdelen med det är väl att det är trångt i sängen och risk för att Laura kommer emot honom.


Laura har sovit ”oroligt” senaste och kommer oftast in till oss mitt i natten och ibland somnar hon inte ens om! Men oftast ligger hon bredvid Gustav i sängen eller soffan. Vet inte vad jag hade gjort om inte Laura haft sina 15 timmar på förskolan. De är livsavgörande haha! Då kan man sova ikapp, vila eller städa under tiden.


Jag kan också pyssla om Loke lite extra. Fotosessions blir det inte så många som jag önskat. Försöker verkligen fota så nära fönster som det går, men alltså vad händer med dagsljusset? Det existerar inte ens? Allt flyter ihop i 50 nyanser av grått, tjocka molntäcken och dimma. Sorgligt! Vill ju ha fina bilder av Loke också, nu när han är såhär liten och ljuvlig. MEN snart är den tiden förbi...imorgon blir han 3 veckor och hormonplitorna börjar knacka på.


Han växer så det knakar. Har precis klickat hem lite nya bodysar i 56 från lindex. Insåg att dem Laura hade när hon va liten va väl mest i rosa och blommigt. Super sugen på att hitta juliga outfits syskonen kan matcha i. Men samtidigt lite onödigt kanske?


Gillar

Kommentarer

lyckaocholycka
lyckaocholycka,

Vilka underbara bilder du tagit på fötterna i olika vinklar. Super söt han är 🤗

nouw.com/lyckaocholycka