Hålla ut

Nu är man bra nära bristningsgränsen...känner mig som fånge i mitt eget hem OCH i min egen kropp. Uttråkad och ostimulerad.


MEN!

Hade ändå en bra dag idag! Efter jag lämnat på förskolan tände jag massa ljus hemma, lyssna på skön musik, fota lite och flytta, möblera om på saker. Håller även på att stuva undan sånt som varit ute på altanen.

I söndags tog vi oss äntligen i kragen och fixa lite utomhus. Jag plocka ihop utemöbler, växter, krukor och leksaker. De stora växterna som jag vill övervintra kommer jag klä in i ett smart krukskydd vi beställde. En isolerad påse med dragkedja kan man säga.


Extra goda rester till lunch. Kyckling & Pesto. Gustav gör egen pesto. Ännu lite godare förstås.


Gustav startade projekt ’städa garaget’. Min kära pappa kom till undsättning, på självaste fars dag, för att hjälpa till att få ordning på allt. Japp han är bäst. Det är alltid tufft att komma igång när det är KAOS. Så G var så lättad att få en rejäl kickstart. De åkte till tippen med alla grovsopor och köpte hem kebabrullar. Härligt ute i friska luften för att inte tala om att bocka av höststädningen! Ännu en sten som lättat från bröstet.


Här om dagen tog jag även tag i fogarna i duschen på övervåningen. Skrubba, skrubba med vanish och låta det ligga ett dygn! Vilken jävla mirakelkur. De vita fogarna blir som nya verkligen.


Vill också tipsa om en bra ISLÄNDSK serie, ja ni hörde rätt. Den är superspännande faktiskt och det har precis släppts en andra säsong. Heter ’trapped/fångade’ om ni orkar lyssna på isländskt tal. Baltasar Kormákur är Islands mest framgångsrika regissör kan man säga. Han har gjort ”Contraband”, ”Everest”, ”Adrift” och ”2 guns” bland annat.


Det där ruggiga höstmörkret som gör att man behöver tända alla lampor kl 10:30 för att känna att man lever. Hehe.


Tillslut faller man som alltid för grupptrycket och köper sig svindyrt pampagräs som alla andra. Vet inte om det passar in särkilt bra just här, men går inte att returnera direkt haha och så är det lyxigt att inte behöva ”hålla det vid liv” och byta ut regelbundet, som en snittblomma.


Klockan har passerat midnatt och jag sitter och äter chips och dricker mjölk. Jag har börjat bli klarvaken på kvällen & lite in på natten. Hur trött jag än är mitt på dagen så är det alltid svårt att sova när kvällen väl kommer. Hormoner? Vet inte, men ska väl göra ett försök nu. Imorgon börjar det om igen...


Gillar

Kommentarer

HandlaSmart
HandlaSmart,

Du är verkligen en duktig fotograf

nouw.com/handlasmart
Sigyn
Sigyn,

Åh vilken fin komplimang! Tack så hjärtligt 🥺🥰

nouw.com/sigyn
MoaPaulsson
MoaPaulsson,

Ni har såååå fint 😍😱nouw.com/moapaulsson