Fullgången

Beräknad förlossningsdag har kommit och gått. 40 veckor är gjorda och spänningen är på högsta nu när det kan ske närsomhelst! Det är verkligen pirrigt att inte veta. Särkilt för oss, då det kan gå sådär fort som sist. Men denna gång kanske det inte startar med vattenavgång?


Har knäppt de sista bilderna på magen idag och liksom ”tagit avsked” kan man ändå säga haha. Vem vet om detta är allra sista graviditeten? Kanske nöjer vi oss med två. Det får tiden avgöra. Just nu är jag väldigt KLAR. Nog för att första och andra trimestern gick snabbt, men denna tredje trimester har jag upplevt som en evighet. Som att jag kommer vara gravid för alltid. Ser SÅ fram emot att bli kvitt magen nu.


Det är dock lite ångest och oro som hänger i luften, kring allt som händer i världen. Att behöva föda i denna pandemi...,kommer vi hålla oss friska? Jag är typ rädd att bli smittad av andra på sjukhuset? Och sen smitta våra barn.


Sedan är mormor på Island dålig och ligger på sjukhus. Plus Gustavs morfar som även han ligger på sjukhus. Det gör ont i en. Man blir rädd för vad som kan hända.

Samtidigt måste jag ladda och peppa mig själv mentalt inför förlossning. Men känner mig istället jätte tankspridd och inte alls ”fokuserad”...


Behöver nog ta en nypa frisk luft om dagen och kanske en kort promenad. Hoppas att saker och ting löser sig. Imorgon väntar ett barnmorskebesök, vilket jag egentligen känner är onödigt ont? Orka komma sig själv och Laura iväg bara för att kolla blodtryck och blodprov som ändå varit bra genom hela graviditeten och sedan åka hem igen...

OKEJ om de varit typ nästa vecka, för då kanske man kunnat diskutera igångsättning. Men en dag efter BF...what is the point?


Gillar

Kommentarer

Vardagsarlighet
Vardagsarlighet,

Åh så fin du är!! Hoppas bebben ploppar ut snart !!

nouw.com/vardagsarlighet