Fredag varje dag

Frukost för vinnare? Haha. Man måste få njuta av dom små sakerna här i livet. Okej, jag har blivit sockertorsk.


Vi har klivit in i vecka 40 (39+3) och just nu känns det så tydligt att man går runt med en 3 kilos klump som trycker mellan bena hahah. Har ont i ljumskarna som stålar ut i blygdbenet. Mensvärk och långa sammandragningar. MEN inga tydliga tecken på att han vill göra entré. Väntan är seg som kola....

Det är så konstig krock att man vill ha honom på utsidan mer än något annat men samtidigt känner man sig psykiskt oförberedd eller på något sätt inte ”redo” på vad som komma skall?

Det spelar egentligen ingen roll vad det är för dag, alla ser likadana ut. Men helgen innebär ändå lite mer tid tillsammans bara vi 3. Om det är något man är i behov utav så är det sällskap. Tjiis vad deppigt det är att va isolerad. Nog för att lillskiten underhåller ibland, men man vill ju växla några ord med en vuxen emellanåt. Vet inte hur resten av familjen mår, men som längst kanske man åker till päronen och säger hej iallafall.

Laura sover i vagnen, jag sitter i soffan och kollar Thor ragnarök, älskar humorn i dom filmerna. När hon vaknar får vi styra lite pyssel. Pärlor, vattenfärg osv. INNE idag igen. Det har regnat konstant sedan vi vakna.

Började lite igår, att gå igenom gamla bilder från flera åt tillbaka. Så himla roligt att se tillbaka på både husbygge och när man va en liten valp och bodde på Island. Skulle vilja göra en liten tur/ tillbaka blick på just husbygget och sammanställa några för och efterbilder.

Visst vore det något?

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,

Gud det var länge sen man åt, så gott🥰

nouw.com/emelivet
Sigyn
Sigyn,

Det är ju det 🤤 har man väl börjat dröjer de inte länge innan burken är slut 🙈🙈 det är väl det värsta...

nouw.com/sigyn
agnesmathilda
agnesmathilda,

Mums vilken god frukost 😍 Hoppas lillen vill kika ut snart. Jag kan tänka mig att man aldrig riktigt blir "redo", men sedan blir man det väl ändå när man måste? Ha en härlig dag! Kram

nouw.com/agnesmathilda
Sigyn
Sigyn,

Nutella på rostad macka är svårslaget. Hoppas jag med & som du säger blir man redo när man måste! Tack för pepp 😘

nouw.com/sigyn
HandlaSmart
HandlaSmart,

Hoppas du får en skön helg

nouw.com/handlasmart
Sigyn
Sigyn,

Tack detsamma till dig! 🍋

nouw.com/sigyn