Eld i baken

Good evening to you all!

Sitter i soffan framför Lara Croft: Tomb raider. Gammal som gatan jag vet haha tanken var att Gustav skulle se den men han sover, i vanlig ordning. Ikväll var vi lata, ligger två tomma pizza kartonger på bordet. Har försökt ta ur Lauras linser, men hon sover sjukt oroligt och rycker till så fort jag petar på ögonlocket. Får försöka igen senare, efter nästa amning då hon förhoppningsvis hamnar i djupare sömn.
Men JAG däremot sov så sjukt djupt imorse, vakna sedan i panik till att det var helt ljust i rummet, slängde mig över klockan och den var 8! Kände mig så gott som utvilad. Det var himla fin morgonsol som lös in i vardagsrummet. Jag njöt till fullo med min nyvakna goa unge i famnen.

Trodde inte att jag skulle få något gjort idag, men på eftermiddagen fick jag eld i baken. Bytt sängkläder, damsugit, moppat, tvättat av barnvagnen och plockat undan det sista efter sälen. Känner mig väl till mods nu när G åker bort imorgon.Vet inte hur hon gör det, men på något sätt tar Laura sig fram. La henne i gymmet medans jag städade och när jag titta till henne låg hon ute på parkettgolvet haha. Det verkar vara måttligt ansträngande, för jag hittade även spy pölar överallt. Blää.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229