Dear bank....

Första advent. Första snön pryder naturen utanför fönstret. Jag och Laura har varit ute och byggt ett litet snöslott redan. Innan maten hann bli klar, somnade hon här på dynan, mim stora skatt.

NU kryper det på lite lätt stämning i stugan med tända ljus. Jag har lilla skatten på bröstet och Gustav har plockat ner adventsstakarna från vinden. Julen närmar sig och nu när man surfar så mycket samlar man på sig en del ”villhöver” till barnen. Får väl kalla det deras önskelista hehe.


Lokes önskelista

Det mesta till lilleman handlar om att pryda hans rum med fina saker. Tomtedräkter från H&M är bara för söt. Spegeln med öron ska jag nog klicka hem ganska snart då det är så mysigt att ha på skötbordet då han kan ligga och titta sig i spegeln när vi nacktränar till exempel.


Lauras Önskelista

Laura är svårare. Hon har så mycket leksaker och kläder. Mest jag som tycker att hon behöver en bättre potta, en fotpall så hon kommer upp för att tvätta händerna och mer mattallrikar. Halvan böckerna är en stor favorit till kvällsläsningen, vore kul med fler varianter.

Jag själv önskar mig påfyllning av min chanel parfym och en ny snygg skötväska. Men har inte bestämt vilken. Klart Kongesslöjd är en favorit som vanligt, men Cam cam har också fina.

Mest av allt önskar jag bara att min familj, nära och kära håller sig friska och skonade från denna vidriga pandemi.

Gillar

Kommentarer