Dagarna med er...

Som man njuter nu alltså!

Att ha en len liten kropp att pyssla om och snusa den där bebis doften tills man blir yr. Vi har det så bra så. Team work är ordet. Man får turas om med barnen och turas om med vem som får se till sina personliga behov som mat och dusch hehe.


Laura har hittills bara varit snäll och nyfiken på sin bror. Han får pussar och försiktiga strykningar på huvudet och kinderna.

Hon vill gärna vara med och byta blöja! Står på en pall bredvid och blöter upp skumservetter för att torka rumpan. Hjälpa till att stoppa i nappen och se till så att han håller sig vaken då och då. (Ropar vakna! Vakna!) man kan ju inte sova jämt hihi.


Lille Loke är inte direkt svår. Han äter, sover, rapar och bajsar. Hittills är signalerna tydliga, så det hinner inte bli några skrik.

Men han trivs bäst vid bröstet, gärna med bröstvårtan kvar i munnen när han sover, även fast han druckit sig mätt. Lämnar han famnen händer de ofta att han vaknar och vill snacka/ eller snutta. Det kan bli lite trötta nätter för mig, då jag nästan sover sittande med han på bröstet. MEN även bra nätter där han kan sova som mest 3 timmar i streck i sin säng.


Som alla sagt, så upplever jag absolut att Laura anpassat sig mer till sin pappa nu när hon ser att jag alltid har händerna fulla och matar Loke. Det är en underbar lättnad och även rörande att dem hittat varandra, kramas, myser och när Laura kommer in på natten lägger hon sig tätt intill pappsen och somnar om, utan att ens titta på mig & Loke.


På morgnarna är alltså sängen FULL av kärlek, 2 vuxna och 2 barn i en 160 säng. Bilderna är tagna när han va två dagar gammal. Det har hänt mycket sedan dess. Nu är han ju 9 dagar gammal. Blir sötare för varje dag. Jag har en del bilder på lager jag vill dela med mig, men hur mycket man än vill hinner man inte med...

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,

Sååå mysigt😭❤️

nouw.com/emelivet