Carpe Diem

Villa Gourmet

Sprang ut med soporna imorse och knäppte några kort på huset i morgonsolen. Som jag är kär i den, vår älskade Villa Gourmet. Många minusgrader ute, trodde fingrarna skulle ramla av. Bara solen lyser, gör det mig ingenting.


Och så hur det ser ut från insidan av de stora fönstrena. Betydligt varmare! Ska hämta hem en till lampfot idag som ska stå i det högra fönstret. Skärmar har jag inte hittat ännu. Som vanligt när det kommer till belysning blir det alltid en dyr historia.


Vaknade med Gustav imorse kl 6! Så det blev en tidig morgon. Låg visserligen kvar i sängen och läste bloggar en stund, så nu har ju tiden sprungit iväg från en. Story of my life. Har massor att göra idag, men är tidsoptimist ut i fingerspetsarna så det slutar alltid med att jag vakar långt inpå midnatt för att hinna med allt. Undrar hur fan det blir med ett tidskrävande barn med i bilden, pjuh...😅 blir kallsvettig bara av tanken.

Tror jag drar igång lite musik för mig och tösen i magen, så dansar vi in denna fredag.

Trevlig helg gott folk!

Gillar

Kommentarer

Sunna
Sunna,
Fanns fina lampskärmar på Mio i plysch! Köpte två rosa 😉 Men fanns i grått och jättefin djupblå färg också! tips, tips....
Sigyn
Sigyn,
woah, nice!! det var just navy sammet jag hade tänkt! ska kolla in dem 😘nouw.com/sigyn
J0sefin
J0sefin,
Wow, vilket hus! 😊nouw.com/j0sefin
Sigyn
Sigyn,
Tack ☺️ upplevs rätt maffigt när man står så nära och tar kort.nouw.com/sigyn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229