Can’t stop, wont stop.

Hur ska man kunna motstå? Vill ju typ köpa allt jag ser i klädväg till den unga damen! Men måste hålla fingrarna i styr, annars drunknar hon i kläder. Fokus på lite viktigare grejjer framöver...


Denna åkpåse till exempel, som är mer utav ett täcke. Duntäcke som man kan köra ner i vagnen så hon får de varmt och gött. Hittade den på hemtex faktiskt. Super enkel och praktisk. (Hoppas jag). Passade som smäck i liggdelen.


Dragkedja längs med sidan och undertill, bara att lägga ner bebis och dra igen. Smidigt!


Igår hade jag en tv, mobilfri dag. Order av sambon 😂. Han sa det, ”börja nu inte med att blogga, då får du inget annat gjort”. Haha, så jag vågade inget annat än att hålla mig på mattan. Gick bara hemma och fixa och dona. Vi får som jag nog sagt tidigare gäster över påsken, så jag vill knyta ihop säcken vad gäller gästrummet. Den där sista välkomnande touchen. Kliade mig länge i huvudet, hur och vart jag ska hänga tavlor/ speglar/krokar/lampor osv. Min gravidhjärna är inte att leka med just nu, är sjukt ofokuserad, förvirrad och glömsk.

Dröjde inte länge innan Gustav hade ringt hit föräldrarna för att hjälpa mig att bestämma haha. Vi bollade lite ideer och höll upp tavlor här och där för att se vad som passade bäst. Tur var väl det, för nu har vi äntligen löst det. Visar bilder så fort jag hunnit ta lite kort. Annars blev mamma och pappa kvar sen för lite middag, så mysigt.

Knäppte några imorse, en liten sneakpeak iallafall.

Vi hann inte få hem persienner, så får ställa denna amerikanska ”shutter” här sålänge.


Tänkte fixa en gästbricka med bra att ha saker för att välkomna lite extra.


Tre krokar på plats, för att hänga av sig grejjer.


Denna plansch hittade jag i en antikbod för ett tag sedan. Vill sågärna fläta in den i inredningen men det kan antingen bli heeelt fel eller helt rätt...

Jag tömde nämligen barnrummet på övervåningen, så nu finns det alltså ytterligare ett rum att sätta tänderna i, YES. Måste ju ha något att sysselsätta mig med, och det är bara SÅ kul att inreda. Eller hur!?

Gillar

Kommentarer