Bada bada bada

Prosit!

Loke har njutit av sina bad hittills. Söte. Detta är andra omgången. Första gången var Laura med och hjälpte till, hon var så förtjust och blötte Lokes hår och smekte på magen med olja. Gustav filmade, de himla mysigt. Denna gång badade dom var för sig. Jag kunde fota lite och det var en allmänt trevlig familjestund i badrummet hehe.


Längtar tills dom kan bada ihop syskonen. Mina systrar och jag är uppvuxna med att bada i princip varje kväll. Antingen själv eller ihop. Finns oändligt med bilder och filmer av oss tre i badkaret. Lekte man inte med plastdjur så gjorde man roliga frisyrer av det blöta håret eller vitt skägg med skummet.


Med handen på hjärtat, är vi inte i närheten av att bada Laura så ofta som när jag va liten. Men det är faktiskt en perfekt sista syssla som avslut på en dag. Barnet blir rent, varvar ner lite av det varma och lugnande vattnet och blir sådär mosigt trött lagom till sovdags. Läggningarna upplever jag med andra ord lättare!


Denna fina handduk med luva fick Loke av farbror Johan & Jenny. Allt med kaninöron är förstås gulligt på de små.

Nu har lilla stackarn blivit täckt av dessa fula toxiska utslag, kommer ofta som reaktion på nya miljön istället för det sterila livet i magen. Så sorgligt och FEL med gula och röda finnar på en söt bebis liksom. Hoppas det går över snabbt. Syns inte mkt på dessa bilder, de är någon vecka gamla. Idag är det som värst tyvärr.


Gillar

Kommentarer