Allt och ingenting

Kan det vara så att kroppen redan ställer om sömnvanor inför kommande äventyr? För jag har verkligen inte kunnat sova längre än senast till 7 på mornarna! Jag som alltid vakat sent in på natten och tagit sovmorgon till 9,10.

Inga fel med det här. Dagen känns ju allmänt längre faktiskt. Min Gustav har länge predikat om alla dessa fördelar med att vara på benen tidigt så att dagen inte smiter förbi en. Ja okej, jag kan väl få lov att hålla med. ☺️Idag!! Idag ska vi nog beställa barnvagn. De hade fina priser på Babya/Lekia idag, så det är lika bra att passa på. Vi har Silver Crossen på hjärnan fortfarande. Bäst att följa magkänslan, så blir vi nog inte besvikna. Kanske slinker med en barnstol också. Gaaaaahhh kan inte vänta att få hem lite grejjer för att känna att den här resan är ON, att detta verkligen sker, på riktigt.Annars är faktiskt INGET inhandlat till bebis. Förutom alla dessa kläder jag samlat på mig sedan långt tillbaka. Men inga plagg som verkligen är tänkta för ankomsten. Vanliga vita bodysar, strumpor, filtar, små mössor, cardigans osv. Det där bassortimentet. Som ni ser ovan har jag iallafall bestämt vad hon ska ha på sig påväg hem från BB. Hihi.Gustav har börjat snickra ihop ett ”skötbord” som man lägger ovanpå en byrå i barnrummet. Vi tänkte en vanlig hemnes byrå. Så kan man bara ta av skötbordet när det inte behövs längre och ha som vanlig byrå.
Tanken är också att ha en ”skötstation” nere i tvättstugan för att ha tillgången till rinnande vatten och ett bad i handfatet. För de där extra ”kladdiga” blöjbytetena.Vi har inte världens största sovrum direkt, så istället för att klämma in en spjälsäng där så tror jag att vi kör på en ”babybay” bedside crib, vid sidan av sängen, allra helst min sida då haha. Men som vanligt vet man aldrig riktigt hur vi kommer vilja ha det.Vad mer? Typ allt haha. Kan inte koncentrera mig när jag skriver, någon därinne som har boxningsmatch. 😂

Annars börjar bieffekterna av dessa järntabletter visa sitt fula tryne. Ont i magen, är brutalt trött och lätt illamående, igen. Fan.En bra grej är att vi skickat in allt pappersarbete angående föräldrarledighet och ansökan om graviditetspenning. Det bästa möjliga vore att kunna jobba på till mitten av juni. Alltså en månad innan BF. Men jag ansökte om fulla 60 dagar bara ifall att. Sen om de godkänner eller inte återstår att se. Men med tanke på hur sjukt många lyft som görs och hur fysiskt slitsamt ALLA arbetsuppgifter är, vore det konstigt att inte få grönt.

Ursäkta det spretiga inlägget, mycket tankar som snurrar. Tror jag tar en powernap.

Hörs senare!

🖤

Gillar

Kommentarer

MADDISENJ.SE,
VAd jobbar du med? JAg utnyttjade graviditetspenningen fullt ut då jag jobbar som sjuksköterska inom akutsjukvård och möter många aggressiva patienter och även har mycket tunga lyft.
maddisenj.se
Sigyn
Sigyn,
Lager 157, vi packar upp flertal pallar med kläder varje dag. Tunga kartonger som ska bäras, lyftas, staplas osv. kan inte undvikas liksom. Går och står 8 timmar i sträck. Återstår att se vad FK tycker 😊 blir man inte galen av att vara hemma så länge??
nouw.com/sigyn