​Hej! 

Igen jag har varit bort. Många saker har hänt inom jag inte skrev här. För den första jag har flyttat tillbaka till min hemland och bärjat att jobba här, som en teknisk support specialist. Det är lite konstig för mig därför att jag har arbetat som en marknadsförare förre och nu har jag bytt till helt annat yrke. Men det spelar ingen roll därför att jag är fortfarande ung, jag kan lära mig olika nya saker, byta yrken så mycket som jag önskar. Den andra jag ville att tala om var att jag bytte klassen i universitet. I hösten ska jag börja distansutbildning, därför att jag behöver att jobba så mycket som möjlig. Jag och mind älskling har många planer vad vi ska göra före nästa sommaren. jag vill hälsa Paris och London, kanske Oslo också. Det är svårt för oss att träffa nyligen. Jag är upptagen med skolen och arbetet och han fortfarande arbetar i Finland, vi ser oss mer sällan än någonsin tidigare. Hoppas att han skulle komma och flytta till Estland igen, annars jag vet inte hur länge jag ska vänta för honom. .. Vi har varit i en distansförhållande för nästan tre år och jag tror, att det är nogt långt tid att vara tillsammans när vi egentligen är isär. 


Som jag sa - jag är ung och jag kan gå vidare som jag önskar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Ojdå, nu har jag varit bort för länge (igen). Så vad har hänt inom jag skrev inte? Först jag flyttade kom tillbaka til Finland, därför att jag hade mitt urvalsprov till ett yrkeshögskola i Helsingfors. Förra veckan skolan skickte mig e-majl och där de sa att jag var inte antagen. Tyvärr, jag hoppades att komma fullständigt hit. Det betyder att i hösten måste jag retur till Estland. 

Men det spelar ingen roll för mig - nu har jag nya idér - att gå till två högskolor samtidigt! Och emellan arbeta också. Jag vet att jag är lite galen (precis en workaholic :D) 

Därför är jag lite ledsen också, min kärlek ska fortsätta sitt arbetet i Finland och vi ska inte vara tillsammans om vi bor i två olika länder. 

Vi bor, vi ses vad ska hända. Hoppas att jag blir antagen till den andra skola (och ska skriva här lite mer ofta)!

Likes

Comments

Idag kunde jag inte vakna. Jag var trött och arg på​ mig själv därför att jag hade så​ må​nga att göra imorgonen: jag hade inte gjort min hemläxan och jag sov in så​ jävlig mycket att jag missade två​ lektion! Fan, hur ledsen jag var när jag kunde inte äta frukost ;( Det är ju viktigaste må​ltid i hela dagen. Min mage gjorde end så​dant ljud liksom en döende valfisk. Motionerade inte, bara förlöser min dyr tid att tala med min man vem jag ska äntligen se i morgon! Yess!

Likes

Comments

Hej igen!

Har varit bort för flera dagar men nu är jag tillbaka!

Det är svårt att ha både arbete och skolan tillsammans. Jag är nästan alltid trött och nu tänker att jag har stress därför att jag har ingen begär för mat, det är nästan odräglig att vakna på morgonen även om jag sover tillräckligt. Egenteligen snart klockan är tolv och det är tid att gå ligga mig och sova.

Därför att jag så​ jävlig trött jag ska göra det omedelbart...

God natt!

Likes

Comments

Fan hur bra jag ser ut med violett läppstift, eller hur? ​

Likes

Comments

Usch vad trött jag är.Jjag har massor av saker att göra men nästan inget motivation. Hur kan man motivera sig själv? Jag må​ste motionera, läsa böcker att göra mina studentexamen inom en må​nad. Förutom må​ste jag hitta tid att njuta min ledig veckoslut med vänner. Det var kanske nästan fyra må​nader sedan om jag hade nå​gra dagar att ha en utgå​ng med mina närmaste. Hoppas att de ska inte vara trött imorgon därför att vi har planer att gå​ till en restaurang att äta bra mat och sedan gå och​ dansa i klubben.

Vi hörs!

Likes

Comments

​Usch, hur jag längtar min älskling som är i Finland och jag är här, i Estland, ensam...

Likes

Comments

Hej alla!

Det har varit nästan ett å​r när jag har inte skrivit här. Mycket har hänt. Under tiden jag slutade skolan och gick till universitet. Jag har upptäckt att jag kan inte resa mellan Estland och Finland inte längre och därför jag och min man tog beslutet att jag ska komma till Finland. Nästa må​nad ska vara inträdesprov till finska universitet. Trotts att jag är göad att vi har ett ny tillfälle att vara tillsammans men det är lite skrämmande att avbryta mina studier i Estland och komma till en rik var utbildningen är inte så​ bra och stark än det är i min hemland. Hoppas att det beslutet ska inte på​verka min framtiden då​ligt.

Till nästa inläggen!

Puss och kram

Likes

Comments