Header

Hej alla, det här är ett in lägg för dig som t.e.x. känner dig ensam i skolan. Alla har nog någon gång känt sig ensam, för det är inte ovanligt. Men du ska i alla fall veta att du är aldrig ensam! Någon gång om dag kanske du är själv på någon rast, men du är inte ensam om det. Asså jag är själv på fritids och raster ibland, men det betyder inte att jag är ensam! Om du aldrig har någon att vara med, så ska du veta att du aldrig är ensam, för det kommer alltid finnas någon du kan prata med om du mår dåligt. 

​Om jag är mobbad, vad ska jag göra???

​Det är alltid bäst att säga till någon om du är mobbad, t.e.x. din fröken, föräldrar eller någon annan vuxen som du känner att du kan prata med. Jag kan lova dig att det är alltid bäst att säga till någon om du är mobbad eller känner dig utanför. (även om jag aldrig har varit mobbad) För då kan de göra något åt det.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla, jag tänkte göra en "sister tag" med min syster, så vi kör igång!

1. Hur gammal är du? 21 år.

2. Beskriv varandra med ett ord!? Disa: Konstnärlig Jag: Lugn

3. Förväxlar folk er med varandra? Nej. För Sigrid är 9 och jag är 21. Men mamma och morfar brukar säga fel namn.

4. Är det något som stör dig med den andra? Disa: När du stänger av min sätesvärme i bilen ;)

5. Bråkar ni något? Nej.

6. Vad är det bästa med den andra? Disa: Att du är rolig och snäll. Jag: Samma här ;)

7. Favorit minne tillsammans? Varamon :)

8 Helsyskon/halv/plast? Halv.

9. Favorit djur? Disa: Kan inte välja en men häst och gosiga katter ♥ Jag: Gosiga kattisar

10. Samsung eller iPhone? Helt klart iPhone

11. Favorit film/tv-serie? Disa: Sons of Anarchy!! ♥ Jag: Helt klart Titanic ♥ Jack

Hoppas att ni gillade den här tagen med min syster, hejdå


Gamla bilder på oss

Bilder i nutid

Likes

Comments

​Asså bästa Justin ♥ Han gör bättre och bättre låtar hela tiden asså, jag har verkligen hittat tillbaks till Justin. Han har varit min idol tidigare för några år sedan. Asså ni måste bara kolla på hela den här videon! 

Den är sååå bra

Likes

Comments

​Hej alla, jag har gjort ett inspo collage till Ariana Grande´s nya låt "Focus". Det här collaget är gjord i appen "It´s my Styl" (inget e på styl). Alla mina outfit collages är gjorda i appen "It´s my Style".

Likes

Comments

Hej alla, jag har varit på disco. Det var faktist jätte kul! Jag dansade verkligen jätte mycket.
Hoppas att du får en bra dag, hejdå ♡

Likes

Comments

​Hej alla, jag har då gjort ett "inspo collage" med mysiga vinter bilder. Jag gillar inte alls vintern, men det passar ju liksom inte med ett sommar collage mitt i november ;) 

Likes

Comments

Hej alla, jag har då inte bloggat på ett tag. Och jag ska då förklara varför, jo jag har då inte haft några idéer på blogginlägg. Men jag ska gå på stan nu och kolla på ett par nya kläder, jag kanske visar upp dom i ett inlägg om jag hittar några.

Hoppas du får en bra dag, hejdå ♡

Likes

Comments

Hej alla, jag har då gjort detta outfit collage. Det är gjort i en app som heter "It's my styl". Där kan man göra fina "modecollage". Du hittar appen här: http://itsmystyl.com/

Likes

Comments

Hej alla, nu är jag hos mormor. Det är också FN dagen idag. Jag ska bara vara hos mormor idag, det är i alla fall det ända speciella jag ska göra idag. Annars ska jag bara ta det lugnt.
Hoppas att du får en bra dag ♡

Likes

Comments

​Hej alla, asså har ni sett den här videon av Anty? Den är verkligen sååååå bra! Om ni inte har sett den så tycker jag verkligen att du ska göra det. Den är verkligen så rörande <3

Likes

Comments