Igår bokade jag, Mathilda och Bella en resa till Las Palmas på Kanarieöarna nu på onsdag. Herregud tänk er 23°c, strandpromenader, upptäcksfärder och god mat. Stay tuned darlings; *

Likes

Comments

Wow det var ett tag sedan jag skrev något här nu. Men nu ska det bli ändring på det.
Så vad har hänt sen sist? Jävligt mycket må jag säga. Allt från ett beslut till att hoppa av skolan igen till en ny tatuering.
Det går lite upp och nerhela tiden. Mest upp skulle jag dock säga då jag träffat så otroligt underbara människor som gör mig glad. Att få sitta och kolla på Mumin via en projektor med världens sämsta kvalité är  ändå något utav det finaste jag vet. Jag vill inget annat än att göra det varje dag.

Likes

Comments

Svartvita kläder. Svartvita skor. Svartvita känslor. Känslor som ena stunden är lika vita som snö men snabbt ändras och blir lika svarta som natten. Det svarta tar över och jag blir liten och osäker på allt. Rädslan över att misslyckas och förlora allt jag byggt upp river sönder mig inifrån och ut. Den här sommaren har alla tankar och känslor varit vita och jag har aldrig mått bättre. Men nu börjar de svarta känslorna börjat ta över igen. Det är ett ständigt krig i min hjärna. Ett krig jag inte vet hur jag ska vinna. Det är ett högljudt krig som väcker mig om nätterna och inte tillåter mig att somna om. Och koffeinet har blivit som en drog. En drog som håller mig vaken om dagarna. Jag saknar att vakna och faktiskt kunna ta mig upp ur sängen utan att det känns som att någon sitter på min bröstkorg. Jag saknar att kunna känna att det är kul att umgås med människor. Nu är allt svart och jag vet inte hur jag ska göra för att vända tillbaka allt till vitt igen. Det tar för mycket energi och jag orkar snart inte mer.

Likes

Comments

En helg i Stockholm rikare och en mobil fattigare. Jävla skit. Sluta gräva i folks fickor och sno deras ägodelar. Hade du som tog min mobil blivit glad om någon tog din mobil ur din ficka? Svar nej. Är från och med i lördags paranoid som fan och litar inte på någon längre. Fuck allt och alla. Hejdå

Likes

Comments

I söndags drog min syster med mig till stranden. Det var fint men sen tvingar hon i mig i vattnet. Jag tycker verkligen inte om att bada och har inte gjort det på ca 2år. Men jag kan faktiskt erkänna att det var rätt skönt. Kanske att jag kommit över min strandfobi ändå!

Likes

Comments

Igår fyllde jag år.
Att fylla 17 är ingen big deal egentligen. Det är bara en tråkig mellanålder. Men det känns ändå bra. Jag kan äntligen säga jag ska fylla arton. För det är inte så långt kvar. Bara ett år. Ett år går fort. Eller?

Jag hade iallafall en väldigt fin födelsedag. Jag och några vänner satt och åt tårta hos mig sen kom vi på att vi skulle gå och bowla på kvällen så vi ringde och bokade discobowlingen. Bästa valet på länge då jag inte bowlat på flera år. Det slutade med att jag kom tvåa.

Tack till alla som gjorde den dagen underbar.

Likes

Comments

Juste jag har ju glömt att skriva om Hurlulas konsert på Liseberg förra torsdagen.

Det var 5e gången jag såg honom live. Och den här spelningen var lätt den bästa.

Det började med att han kom inspringandes på scenen till introt av Allt ska försvinna och efter det blev allt kaos. Alla var så glada och energifyllda så hela publiken blev som en orkan.

Robert sprang fram och tillbaka på scenen och råkade välta micken lite då och då. Men ingen la riktigt märke till vad han höll på med för alla var så upptagna med att springa runt och dansa.

Folk började crowd surfa och man märkte på Robert att han var väldigt nöjd. Tillslut gick han själv ner till publiken och kastade sig ut över oss. Aldrig har jag sett så många lyckliga ansikten.

Efter hans lilla äventyr ut i publiken tackar han för sig och går sedan av scenen till de sista tonerna av Det är okej om du glömmer mig. Publiken jublar och applåderar och skriker "EN GÅNG TILL EN GÅNG TILL" på repeat. Men spelningen är slut. Ingen är besviken utan alla kramas och börjar istället prata om hur bra han var och hur svettiga alla är utav all dans.

Likes

Comments

Impulser. Impulser som tar över tillslut och som resulterar en självklippt lugg.

Likes

Comments

Det är måndag och dag 1 på Emmabodafestivalen. Regnet öste ner och forsade in i vårt tält som tydligen inte var vattentätt.

Mathilda var extremt nöjd med tillvaron efter att det hade slutat regnat. Då var det äventyr som gällde och hon fick en liten guidad tur runt festivalen av mig.

På onsdagen fick vi finbesök av Maja, Tyra och Moa i campet.

Ibland kan man ju undra hur saker som detta händer. Isidor verkade inte särskilt glad om man jämför med alla andra som stod runtom och skrattade så att de höll på att svimma.

Önskar att jag minns vad som hände när dessa bilderna togs haha.

På torsdagen såg vi iallafall E-Type och Flux pavilion.

SPELA SHORELINE

Vet inte riktigt vad som pågår på dessa bilderna men jag vet iallafall att de är tagna under Vengaboys konsert.

Lördag. Dag 6. Sista dagen. Vi såg Thomas Stenström, Hurula, Makthaverskan och Silvana Imam. Om man bortser från de 30mm regn som föll under dagen var det lätt den bästa dagen.

Nu är jag 100% slut i kroppen och har även lyckats få feber och en snorig näsa. Men jag klagar inte för jag har haft världens bästa vecka.

Likes

Comments