Hejsan och varmt välkommen till min blogg, jag är ny här o vet inte riktigt hur man gör än men de löser sig nog. Jag heter som sagt Signe, är 20 år gammal och jobbar på Ica. Om en vecka börjar jag plugga till sjuksköterska, känns spännande lite läskigt men också kul. Var ju ett tag sen jag pluggade nu så känns konstigt att börja med läxor o tentor igen, hoppas jag inte glömt all pluggteknik :P jag har iaf köpt en dator o lite pluggmatrial så känner mig typ redo haha:)

Nog om de, kanske ska berätta lite mer om mig. Jag är som tidigare nämt 20 år, gick alltså ut gymnasiet för 1 & 1/2 år sen, efter det har jag jobbat ett år på en förskola, rest runt i Europa med min pojkvän och börjat jobba på Ica och där är vi väl nu. Jag har 5 syskon och tre 3 syskonbarn som jag älskar att umgås med. Jag älskar att resa men har aldrig varit utanför Europa. Jag gillar att dansa, pyssla, fota och mysa :)

Jag har ingen direkt plan med bloggen mer än att jag varit sugen på att starta en ett tag, läser ibland andra bloggar och tycker de känns kul att skriva av mig lite om mina tankar, funderingar och så. Jag tänker att de blir lite som en dagbok som jag kan kolla tillbaka på när ja blir äldre, och som ni kan få ta del av om ni vill med en blandning av personliga saker och kanske tips på sånt som jag tycker om.


Ha det bäst :)

Här är några bilder på sånt jag gillar och en bild från när vi firade in det nya året :)

Likes

Comments