Outfit: blomsterbarn


In the flower fields


Genser & Other Stories / Skjørt Neo Noir / Skjerf gammeltGod søndag fininger! Hvordan har uken din vært? Jeg selv har gjort alt for mye de siste dagene og det kjennes godt på kroppen. Denne søndagen (og den kommende uken) skal bli god å ha til å restituere. Jeg MÅ MÅ MÅ bli flinkere på aktivitettilpassing så jeg unngår PEM og forverring i sykdommen (ME/CFS for dere som er nye her inne). Det er jo egentlig det viktigste målet jeg har satt meg iår, men samtidig er det ofte fristende å presse grensene og heller bli med på alt mulig gøy. Så planen for dagen er bare å redigere noen bilder, poste dette innlegget, sove og se på film. En skikkelig søndag med andre ord. Deilig.

Bestevenninnen min og jeg tok turen til Loen og Olden igår da det var siste dagen med fint vær så langt øye kunne se. Det var så fint. Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har besøkt den perlen tidligere. Eller jeg har jo vært der, men det må ha vært minst 15 år siden. Vi gikk opp til Briksdalsbreen, og wow, noe så nasjonalromantisk! Den turen anbefales på det sterkeste. Særlig om du planlegger Norges ferie iår. Jeg prøvde meg også på å vlogge for første gang så vi får se om jeg tør å poste den iløpet av uken. Uff, synes sånt er så flaut. Derimot elsker jeg jo å se på andre vloggere på youtube og tenker det egentlig bare er å komme seg over den kameraskrekken! Har jo faktisk eid et lite vloggkamera i over et år så er kanskje på tide å begynne og bruke det? Hva foretrekker dere egentlig, vlogging eller blogginnlegg med tekst og bilder? Eller en kombo?Klem Signe <3


  • style

Liker

Kommentarer

Rikkekristiansen
Rikkekristiansen,
Så fine sommerlige bilder, og nydelig outfit! Jeg synes en kombo av tekst og video er bra, sjeldent jeg gidder å følge med på kun youtubere, men synes det kan være gøy å se en video fra en som for det meste skriver.
nouw.com/rikkekristiansen