Hej igen det var ett tag sen men jag har haft fullt upp med att jaga fåglar och möss, jag fångade upp till 8 möss på två dagar men inga fåglar. Jag har ett suuuuper bra sätt att locka till sig fåglar. Det man behöver till det är:

Ett halvt kokosnötskal

Mandlar

Jordnötter

Fågelfrön

Rumstemererat margarin

Först tar man så mycket margarin som man vill och lägger i en skål, sen krossar man mandlarna till mindre bitar och lägger i skålen med jordnötterna och fågelfröna om måjsar ihop allt. Till sist lägger du i smeten i nöt skalet lägger in i kylskåpet i en kvart och sen hänger du upp det ute i ett träd. KLART!!! Det brukar också komma en och annan ekorre Bild:

Det var allt. Ha det så bra och så ses vi.

..................Hejdå! POK!!!......................

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej. idag har Elias varit på amrikanskfotbolls match med sin kompis och han skickade en bild på det till mig. Här är bilden:

Så när han var borta i stan fick jag det lugnt. Men iallafall, idag kom jag in kl. 6 för då vaknade pappa så jag fick frukost tidigare. Sen gick jag ut som vanligt och väntade på att Elias skulle vakna så att vi kunde leka och jag fick vänta i en och en halv timme, för att han vaknade kl. 8. Efter han kom ut så lekte vi lite på stegen igen. Sen kastade han kastspö till mig för att han har knutit en leksaksmus på fiskelinan så han kastade den till mig, sen har det inte hänt så mycket för utom amrikanskafotbolls matchen. Men nu måste jag ut och leka med Elias.         Det var allt för idag! Hejdå POK!!! 

Likes

Comments

Hej. Idag har jag ätit lite frukost varit ute och lekt klättra på stegar som Elias(min husse) tog fram som vi klättrat på det var super kul å det tyckte både jag och Elias. Här är en bild på mig på stegen:

Sen gick jag in en stund och sov i några timmar, sen vakna jag igen och åt lunch. Jag och Elias gick ut och lekte en till sund men jag blev trött ganska snart så jag somnade. Men nu är jag vaken.

                                                                   Det var allt för idag! Hejdå POK..

Likes

Comments