Hej mina små snaggar idag är de en stor dag eftersom jag ska bjuda min vännina på pool mys. Jag har även dragit till Ica inne i Ume för jag fick en jävla massa rabatt checkar när jag köpte deras råtta. Så idag tänkte jag dra in och köpa en flaska rödtjut och kanske lite hushållsost så kan vi göra en ost bricka. Hon kommer klockan 18 så ungarna har fått barnvakt vår granne maggan älskar alla mina barn så hon är det ultimata barn sittarn. Så jag och Smigge ska mysa till det rejält och sedan dra ut på krogen och kanske hitta en ny maka. Men senaste gången jag va ute så fick jag en alvedon av en snubbe eftersom jag hade så otroligt mycket dragningar i gravid magen men vete fan om det va alvedon efetrsom jag spydde ungefär 10 gånger och somnade ungefär innan jag va hemma men men bättre lycka nästa gång.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon mina små solstrålar idag ska ungarna på första fektnings lektionen jag har sparat till det i snart närmare 20 år och det känns så otroligt kul att jag äntligen upp nåt målet. Förut när jag var ihop me Snagget så hade vi ändå en lite större månadsbudget men men just nu lever vi på social bidraget men det funkar det me skulle jag väll ändå påstå. Idag ska vi också köpa en råtta ungarna har velat haft ett husdjur ett jävla tag nu så vi får väll fixa det då. Så nämligen att det var utförsäljning på råttorna som har ätit upp ica här i Ume och den kosta ungefär 20 kr så tänkte att vi kör på det. Efter det tänkte jag åka till storsjön och simma me ungarna även fast det kanske finns isbitar i sjön så är det viktigt att träna på simningen . Sen ska jag hem och betala räkningar får se hur det går.

Så det var mitt lilla inlägg hoppas ni gilla det hejdå die die picki

Likes

Comments

hej nu är det en livskatastrof som börjat. Jag har nämligen blivit lämnad av mannen i mitt liv han som jag har nio barn med och även är gravid med för tillfället. :(. Jag är väldigt ledsen och krossad som ni säkert kan förstå. Men man får tänka på allt fint man har i världen som t.ex mina fina nio barn. Min äldsta son Hellmut som går i medelstadiet är en stjärna och även min yngsta lilla dotter Siggan som även är en söt liten unge. Men alla min nio barn är mobbade förstår inte hur det blev så Hellmut är mobbad för att han har en liten pillesnopp förstår inte riktigt varför ingen tjej vill ha han då men men jag har förklarat för han att man inte behöver en kvinna i livet en snubbe går också bra. Men men dagens planer ska jag åka inte till Stan som ligger här i Ume och hämta lite saker på tippen såg nämligen att det fanns en hel del där. Efter det ska jag in mot skolan och prata med dom om mobbningen mina små ungar ska inte få känna sig kränkta så ja ja vi får väll se över det problemet men men nu ska jag ta ett dop i vår nya juttjepool.


Hoppas ni gillade mitt inlägg om livet hejdå die die picki

Likes

Comments


Hej alla mina kissar nu är det såhär det ligger till. Att jag har nämligen fått fler mejl säkert två eller tre att ni nämligen är mobbad där ute mina kära fans. Men jag har nämligen en plan att jag kan komma till er skola och skrämma bort dom små paddorna men men min kropp börjar bli gammal och börjar ryta ifrån så vi får se hur det blir med den saken nu måste jag kila tack för mig die die

Likes

Comments