​Hej alla! 

Det har faktiskt bara gått en ända dag sen jag bloggade sist. I denna bloggen ville jag skriva lite om min fina hund Carlo. För exakt 61 dagar sedan så blev han min. Bara min. Jag kan berätta hela historian från början och hur allt började med att jag ville ha en hund.

När jag var 5 år så tog mina föräldrar med mig till Disney Land i Paris. Jag minns inte det så väldigt tydligt men det jag minns, var de roliga gestalterna som gick runt i paradiset och mitt hund-gossedjur som mamma och pappa köpte åt mig som jag sedan döpte till Laidy. När vi reste tillbaka till Sverige så behandlade jag Laidy som en riktig hund. Jag gav henne vatten i en skål och delade med mig av min mat vid matbordet. Efter dagis, som sedan blev skola (åren gick ju) så gick jag alltid med henne i ett snöre ute på stan med mamma. Nu när jag tänker efter så tycker jag väldigt synd om Laidy för alla skålar med vatten som jag tryckte ner hennes huvud i för att hon skulle dricka, och alla promenader vi haft med jättespänt snöre runt halsen som uppenbarligen ströp ihjäl henne... men iallafall. Jag älskade henne verkligen. När jag hade fyllt omkring 9 eller 10 (minns inte riktigt) så tyckte mina föräldrar att jag blev lite ​för​ beroende av Laidy så dom gömde henne ett tag och sedan la dom tillbaka henne i mitt rum som att hon aldrig varit borta. Men jag är faktiskt väldigt glad att dom gjorde så för det kunde ha blivit riktigt illa! 

Efter några år så märkte jag att jag ville ha en riktig hund. En att leka med, en att älska. En som kan finnas där för mig när allt inte är så bra.. men det fanns ett problem. Min mamma var/är jätterädd för hundar. I nästan 4 år så tjatade jag varje dag om att få en hund. Jag kunde till och med börja gråta när hon sa nej. Plötsligt en dag när jag var 13 år så frågade jag mamma bara helt spontant om vi kunde skaffa hund? hennes svar var : hmm.. ja, jag ska tänka på det. Fattar ni hur chockad jag var?!  Det kändes sm en dröm, fast en helt fantastisk dröm isåfall. 

Den 16 december klockan 15:18 så hade vi köpt Carlo. Jag visste direkt att han skulle heta det. Detta var liksom det bästa som hänt mig.. finns inga ord som kan beskriva hur tacksam jag är till mina föräldrar. Tack mamma & pappa! Ni vet verkligen hur man gör mig glad. 

Nu måste jag fortsätta med mina läxor innan jag vaknar vid mitt skrivbord imorgon bitti... kram på er alla och glöm aldrig att *en dag kommer din önskan att bli sann* för min slog in och jag hade ​aldrig ​förväntat det.

Likes

Comments

Hej alla!

Detta blir då mitt första inlägg där jag tänkte berätta lite om mig själv och vad jag gillar att göra till vardags. Jag heter som sagt Sif Christiansen och jag bor i Malmö. Mina vänner anser mig som svensk eftersom att jag är född här, går i skola här, bor här osv men jag är egentligen 50% dansk och 50% kines i blodet. Det är pappa som är dansk och mamma som är kines. Mina föräldrar betyder allt för mig. Dom kämpar verkligen för att jag ska få det bra för varje dag som går. Jag har även en storasyster som heter Trine. Vi är halvsystrar, så hon är 20 år äldre än mig, vilket gör att hon fyller 34 år i år. Vi träffas inte alls så ofta eftersom hon bor i Danmark med sin man och två barn, men det är så skönt när vi återförenas varje gång vi ses.

Jag spelar tennis 3 gånger i veckan och jag älskar det! Detta vill jag verkligen fortsätta med tills jag dör. Jag har spelat tennis i snart åtta år och jag tröttnar aldrig på det. Speciellt inte när man spelar med en bra tränare och jätte schysta vänner. Min andra hobby är att sjunga., när jag sjunger så känns det som att jag långsamt flyger in i min egna lilla värld av musik. Det blir mjukt i magen och jag vill bara blunda och får sån enorm energi av det. Problmemet är bara att jag är jätteblyg vilket ni också borde få veta. Det är därför som jag inte vågar sjunga framför folk, för så fort någon ber mig att sjunga så känner jag hur ansiktet blir rött som tomater och magen börjar vrida sig, men jag försöker att ändra på det.

Jag hoppas att ni har lärt känna mig lite nu Jag är rätt upptagen på dagarna för antingen så är jag på tennis träningar eller så har jag en massa läxor i skolan. Men jag ska försöka att blogga så mycket jag kan nu i början.

Vi hörs snart igen!! hejdååå <333

Likes

Comments