Heyyy igen! Her er igen en af mine "Tuesday Tunes", som tidligere nævnt ELSKER jeg musik - på trods af at jeg hverken selv kan spille eller synge. Jeg bruger nok omtrent 8-10 timer af min dag på at høre musik (overdrivelse fremmer nok forståelsen her), jeg hører musik når jeg er i skole, træner, er med offentlig transport, om morgenen og ikke mindst når jeg kommer hjem igen - ergo, en pænt stor del af min dag går med musik i ørerne, OG jeg elsker det!!

Jeg håber derfor også at I vil synes om det her lille udvalg af musik, her er ihvertfald lidt for enhver smag. :)

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Heyyy. Sommetider i det her super lækre danske vintervejr, kan man have behov for en smule solskin, et par lækre drinks, en god tan og en lækker sommer-playliste. Desværre rækker pengepungen ikke altid så langt og et lille tbt kan derfor være et godt plaster på såret.. Ej. Men det er ikke engang løgn. Find din bedste playliste fra sommeren 2017 og billederne frem, snup en god fake-tan og så er det ellers igang. Det er "næsten" lige så godt, som en martini på stranden med ekstra mynte. ;)

Lad os bare håbe på at det danske "sommer"-vejr bliver en smule bedre end sidste år!!

Her er et par af mine y-tracks fra sommeren 17´;

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heyyy! I dag kommer der endnu en "ønskeliste" til når jeg engang flytter hjemmefra - da I tog rigtigt godt imod det sidste gang! Jeg ELSKER at sidde i timevis og finde lækkert interiør og "indrette" min fremtidige lejlighed i mit hoved. Her er bare et par af de ting som er på listen indtil videre - både lidt praktisk og pynt. Jeg er stor fan af "den røde tråd" - som nok ikke er svært at se, altså at tingene passer sammen og harmonere med i hinanden - både i forhold til farver, former og snit.

Jeg håber at nogle af jer måske kan bruge dette, både yngre og ældre! <3

Likes

Comments

Heyyy. I dag kommer det til at handle om noget mange af jer sikkert har stående som et af jeres nytårsfortsæt, nemlig træning. Det er et par måneder siden jeg selv begyndte at tage min træning mere seriøst, og jeg føler (og håber) derfor at jeg måske vil kunne hjælpe et par af jer igang også.

"Jeg vil træne 4-5 gange om ugen, få den perfekte "summer-body" og spise sundt HVER dag!" Hmmm,. og hvor længe holder det? Ofte kun i 10 minutter indtil man bliver tilbudt en café tur efter skole, og ender med at bestille et kæmpe stykke kage og kakao til - og nej, heller intet galt med det. Nogengange kommer man dog over den lille periode og begynder at ændre sin livstil - sådan "for real".

Men dagen kommer; dagen hvor man bare ikke magter at tage cyklen i modvind, man ender måske med at stene "Gossip Girl" eller den nye sæson af "Riverdale" på Netflix i flere uger. Lige indtil nytårsforsætterne og de mange posts om "the perfect summer-body" på intsa dukker op igen. Vi har alle været der, vi vil alle kommer dertil.

Men hvordan kommer man så videre derfra? Tjah, det er jo så det store spørgsmål. "Hvordan får jeg motivationen tilbage?". Jeg er selv nået her til efter 3 måneders intens træning og fokusering på sundere og mere varieret kost. Men sandheden er bare, at motivationen ikke altid vil være der - den kommer og går. Ligesom med alt andet man foretager sig, skole, arbejde, fritidsinteresser osv. Det er så her at man virkelig skal lære at fortsætte alligevel, også selvom at det ikke altid er lige sjovt.

Det betyder dog ikke at man altid og heletiden skal være "perfekt", for det er der ærligtalt ingen der er. Det er helt okay at spise en kæmpe pizza efter en tur i byen, eller at ligge begravet under dynen en hel dag med y-serien - det handler om balance.

Men for at vende tilbage til motivationen og "how to" så kommer der her mine bedste tips til at få motivationen tilbage:

1. kig på billeder, og sammenlign dig selv med hvor langt du er kommet allerede (billigt trick, men det virker!)

2. tag cyklen op til fitness alligevel, du har det 100% bedre bagefter

3. få mad, søvn og vand nok! det lyder basalt, men det er super vigtigt hvis du skal kunne give dig selv 100%

4. køb noget nyt og lækkert træningstøj - det hjælper altid på det, hvis du føler dig godt tilpas!

5. fik du ikke trænet hele sidste måned? så op på hesten igen, det er helt okay at lytte til sig selv.

Jeg håber at det her måske kunne hjælpe nogen af jer som har det som mål i 2018. <3

Likes

Comments

Contains affiliate links

BLONDE // CANON // NIKE // STRIK // BOG // MAC // CO´COUTURE // Z&V // PRIMER

Heyyy.. Længe siden. Her er lidt af (alt) det som jeg håber på at få købt i 2018 - både lidt basic, og noget som er en smule ekstra (også for pengepungen). Jeg har længe ønsket mig kameraet fra Canon, som jeg nu også er begyndt at spare op til - FORHÅBENTLIG rækker pengene til det i år.. En ny Macbook er også et meget stort ønske for mig, da min nuværende efterhånden har nogle år på bagen og heller ikke fungerer helt så optimalt længere.. desværre. Det er de to største (og dyreste) ønsker af mine, men forhåbentlig får jeg tjent penge nok til begge i år!!

Et lille tip (som mange nok kender), er at lave forskellige opsparinger til dine store - og mindre ønsker. Det giver et super godt overblik og du kommer samtidig ikke til at bruge de hårdt tjente penge, på unødvendige ting som du ender med at smide ud efter én sæson. Det er noget som har hjulpet mig super meget personligt og jeg har derfor efterhånden en god mængde penge til mine forskellige ønsker - virkelig smart!

Jeg håber at I alle har fået en super god start på året og at I (forhåbentlig) vil synes om dette lille korte indlæg. <3


Likes

Comments

Glædelig 12. december! Jeg tænkte at nu hvor jeg fokuserer mere på trænning kunne det måske være nice med en Tuesday Tunes - workout edition. Som I nok kan se er jeg stor fan af at høre rap når jeg træner, det får mine tanker lidt væk og er ikke alt for "distraherende". Dog er Kinky Fætter, Orale, Boing! og Morgendak også hits fra min side af haha. Jeg har aldrig rigtig været fan af den elektroniske-remix-bølge, selvom jeg ved at det hitter hos mange. Jeg håber at nogen af jer vil kunne bruge mine forslag og at I har en fantastisk 12. december!!

Likes

Comments

Glædelig 10. december! Jeg har længe gået og tænkt på hvad min fremtid mon kommer til at indebære, og hvad jeg gerne vil have den skal indebære - tanker mange andre nok også går rundt med, jeg tænkte derfor jeg ville dele mine tanker om fremtiden #1.

Uddannelse: Jeg stoppede på Faaborg Gymnasium lidt efter sommerferien pga. stress (blogpost er lavet hertil). Jeg "drømmer" derfor om at starte på et nyt gymnasium denne gang en HHX, efter sommerferien. Jeg har fundet ud af at jeg ikke trives uden en fast hverdag, noget at stå op til, noget som bare skal gøres - derfor håber jeg meget på at komme ind på enten Tietgen Handelsgymnasium eller Svendborgs HHX. Jeg vælger en HHX denne gang fordi at min oplevelse af STX var en fortsættelse af folkeskolen, selvfølgelig højere niveau men meget de samme fag og læringsmål. Jeg elsker innovationsfaget, at komme med idéer og skabe noget selv (min insta og blog er gode eksempler.).

Træning: I forhold til min træning er det mere personlige mål jeg har. Jeg vil gerne vokse noget mere i muskel masse, tage på og øge vægten i de forskellige øvelser jeg laver. Jeg drømmer også om at gro både min Instagram og blog omkring fitness. Jeg håber på måske at kunne motivere andre til også at starte og sætte sig mål. Et lille "delmål" er f.eks. at nå de 500 følgere på Insta inden nytår, det ville ihvertfald være en start haha.

Glædelig 10. december, med (muligvis) sne og adventsgaver!


Likes

Comments

Contains affiliate links

1. RING / 2. BOSE / 3. CONCEALER / 4. NORMANN / 5. LEGGING / 6. GIORGIO ARMANI / 7. BUCKLE BOOT / 8. CHANEL / 9. DIARY / 10. SELF TAN

Glædelig 8. december! Her er lidt af mine ønsker for julen 2017 og jaaa, jeg er nok lidt sent ude - men hvis nogen af jer har fødselsdag omkring jul/nytår kan dette måske bruges som lidt ekstra inspiration. Mange af disse ønsker er også på tilbud pt. (Chanel, Giorgio Armani & Normann) en lille bonus, just saying;) Jeg synes ihvertfald at her er lidt for en hver smag, både noget skønheds-relateret, fitness- og hverdags-, forhåbentlig lidt noget alle vil kunne bruge, det har ihvertfald været udgangspunktet. Jeg håber I synes godt om det, jeg glæder mig ihvertfald selv til at se om noget af dette vil ligge under træet til jul!

Likes

Comments

Long time, no see. På det sidste har jeg brugt rigtig meget tid på min Instagram. Min Instagram drejer sig primært om min nuværende addiction til fitness, sundhed, foodprep ect. haha. Jeg tænkte at jeg ville prøve at føre det over på bloggen da jeg egentlig aldrig rigtigt har været en total sucker for mode og skønhed - det interesserer mig meget men det er også mange andres holy grail. (ergo mange om buddet) Jeg er 16 år gammel, 182 cm. høj og vejer omkring de 65+ kg. pt. Mit mål er at stige i både muskelmasse og vægt, jeg drømmer ikke om at konkurrere i forhold til fitness, det er mere et personligt mål om at tage på og føle sig stærkere som driver mig.

Youtube? Jeg drømmer meget om at starte en youtube-kanal drejende om fitness og mit "private liv" med rejser, sabbatår, uddannelse/gym osv. Det kræver dog liiiige at jeg får købt mig drømme kameraet; Canon Powershot G7X Mark 2. Det er selvfølgelig ikke strengt nødvendigt med lige netop dette kamera - men jeg har ikke lyst til at starte en kanal op med dårlig kvalitet, så for mig er det nødvendigt (ihvertfald med et nogenlunde kamera).

Jeg håber at nogen vil synes godt om idéen og forhåbentlig følge med i min "rejse"!


Her er lidt af min udvikling indtil videre, første billede er fra d. 21 september 2017 og det andet er fra d. 17 november 2017.

Likes

Comments

Hey!! Her er mine y-sange til det her såkaldte "lortevejr", det er egentlig ikke sange jeg normalt høre - jeg er selv mest til rap og glade dage. Men disse sange har været perfekte til de lange dage med regn og blæst. Dette bliver helt sikkert også en serie, da musik er noget af det jeg interesserer mig allermest for og bruger en masse tid på hver eneste dag - jeg kan dog desværre ikke selv hverken spille eller synge, men laver dagligt nye playlister og opdaterer mine andre; så hvis I vil følge med derinde kan I altid trykke -> på "spotify-mærket" så kommer i direkte ind til min konto.

- Sif Sofia

Likes

Comments

Contains affiliate links
(Dobbeltklik for at komme direkte ind på linket) Plakat / Sengesæt / Keramik skål / Normann salatbestik / Musselmalet krus / Gult krus / Skyrskål / Suppeskål / Whiskey glas / Keramik vase / Tallerken / Butterfly stol Hey!! Her er bare lidt af de ma…

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hey!! Som super mange andre modeelskende piger har jeg længe tænkt på at starte en blog, så jeg kunne dele alle mine tanker, ønsker og ideer et sted - og nu har jeg så endelig fået taget mig sammen. Mit navn er Sif og jeg er en seksten årig pige so…

Likes

Comments