1 post, 2017

" HEY! Mit navn er Sif Kjærgaard og jeg er en seksten årig efterskole-pige med en kæmpe passion for at tage billeder, og dele mine tanker. J…"

Mine planer for sommeren 17/18

" Sidste dag på Kerteminde Efterskole 16/17 - det mest fantastiske år. 3 uger til Sri Lanka + Maldiverne - det vil der nok komme et mere udd…"

Summer dresses - wrap around

" HEY! Mange af jer har nok fået øje på de ret populære "slå-om-kjoler" både på Instagram og Facebook fra mærket Realisation Par. Jeg har se…"

HEY! Som I kan se på overskriften så bliver dette et indlæg omkring efterskole, som nok mest er henvendt dem som starter 17/18 eller senere endnu - det er vel ret logisk? Så hvis I ikke skal på efterskole og ikke er interesseret i hvordan det er at være på efterskole, så er disse indlæg nok ikke super relevante for jer. Jeg har tænkt mig at lave en form for serie omkring efterskole, med råd, pakkeliste og de forskellige tanker og udfordringer man nu kan have - det ved jeg nemlig en del om, da jeg selv har gået på efterskole sidste år og starter på en ny igen i år. Jeg regner også med at skrive en form for dagbog her på bloggen, når jeg starter på Oure Efterskole efter sommerferien. Jeg tænker nemlig at det måske kunne være sjovt for nogle af jer at læse mine oplevelser og udfordringer et år på efterskole, men også for mig selv om nogle år. Som sagt var dette bare en lille smagsprøve på hvad serien kommer til at handle om, så hvis i evt. synes at det er en god idé skal I være velkomne til at like - så jeg kan se, om folk er interesserede.

.... Til slut får I lige nogle få billeder fra mit år på efterskole

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

HEY! Mange af jer har nok fået øje på de ret populære "slå-om-kjoler" både på Instagram og Facebook fra mærket Realisation Par. Jeg har selv haft kig på de lidt dyrere kjoler i et stykke tid nu, men er kommet frem til den konklusion at jeg hverken har eller vil bruge så mange penge på en kjole. Derfor har jeg fundet en masse billigere alternativer til de populære kjoler, ikke nødvendigvis i samme mønster men i nogenlunde samme snit, da jeg selv gerne vil have fingrene i sådan en og tænker at jeg nok ikke er den eneste - derfor vælger jeg at dele nogle af mine fund med jer.

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

.... Her var nogle af mine fund og ønsker ihvertfald, jeg håber I kunne lide dem!


Likes

Comments

Sidste dag på Kerteminde Efterskole 16/17 - det mest fantastiske år.

3 uger til Sri Lanka + Maldiverne - det vil der nok komme et mere uddybende indlæg omkring, så "stay tuned"

En masse ture til København for at besøge mine efterskole-venner og min kæreste inden jeg tager et år på Oure 17/18

.... Og til slut, selvfølgelig en masse skønne (forhåbentlig) sommerlige aftner med venner og familie, det er sådan set mine overordnede planer for denne sommer, nogle af billederne er fra sidste sommer da jeg f.eks. ikke har været de 3 uger afsted på ferie endnu - men der vil selvfølgelig komme en masse indlæg omkring min rundrejse på Sri Lanka og derefter den afslappende ferie med en masse snorkling på Maldiverne.

Likes

Comments

HEY! Mit navn er Sif Kjærgaard og jeg er en seksten årig efterskole-pige med en kæmpe passion for at tage billeder, og dele mine tanker. Jeg har netop afsluttet et helt fantastisk år på Kerteminde Efterskole 16/17 og har nu sommerferie som (stort set?) alle andre. Derfor har jeg også en masse tid i overskud i hverdagen nu – hvilket også er en af grundene til at jeg endelig har taget mig sammen til at starte en blog, som jeg egentlig har overvejet længe. Lige pt. bor jeg i en lille by på Sydfyn men regner med hurtigst muligt at flytte til Odense med min mor og min højt elskede hund Alva (som I nok vil komme til at se en masse til), helst inden længe.

Mine indlæg kommer nok primært til at omhandle fashion, makeup og mit private liv - lidt mainstream, I know. Jeg vil dog prøve så vidt muligt at lave mine indlæg så personlige som muligt, da det er det jeg bedst selv kan lide at læse og følge med i. Efter sommerferien starter jeg på Oure Efterskole i tiende klasse på linjen ”Dans”, hvilket jeg glæder mig super meget til og der skal I nok også blive en del af den rejse det bliver!

Jeg glæder mig til at dele mine tanker og følelser med jer, og forhåbentlig også inspirere jer med en masse lækre rejser, anderledes outfits og flotte billeder!

Likes

Comments