Hi you,

Today is such a great day. The weather is beautiful, my friends are the best and I'm finally feeling a lot better. That flu was the worst ever :(

Tonight I'm going to a fancy restaurant in Copenhagen with my boyfriend and his family to celebrate his birthday. Until then you can find me dancing around in my underwear trying to do the perfect make-up and find the prettiest outfit while listening to this week's favorite vibes!

Have a great day <3

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

For præcis 20 år siden blev den første Tamagotchi solgt i Japan. Jeg ved ikke med jer, men Tamagotchi har været en kæææmpe del af min barndom... Jeg kan huske at jeg i første omgang fik bekendskab med de søde digitale væsener, fordi de ældre piger på min skole rendte rundt og legede med dem. Samme eftermiddag kørte min mor og jeg til Fætter BR og fik fat i en. Mine forældre har aldrig været store fans af kaniner, hamstre og whatever man nu har af husdyr i den alder, så min mor ville med glæde give mig et lille digitalt væsen, hvis bare det kunne holde ønsket om et rigtigt kæledyr nede. Meeeen hvad hun ikke vidste var, at to uger efter min Tamagotchi debut, så sov væsenet på min mors natbord hver aften, således at hun kunne stå op om natten og fodre den, sådan at den ikke døde... Jeg var et meget følelsesrigt barn, og jeg var knust hver gang min lille digitale ven døde. Undskyld for al den natteforstyrren mor, jeg var et underligt barn :)

// English

Exactly 20 years ago the first Tamagotchi ever was sold in Japan. I don't know about you, but Tamagotchi has been a huuuuuge part of my childhood... I remember I got to know Tamagotchi because the older girls at my school were all playing with their digital pets. I've always wanted a pet but since my parents aren't the biggest fans of pets, I've never had one. But after watching the older girls playing and taking care of their cute digital animals, I was sold. I ran home to my mom and then we went directly to the toys store to get one of these digital animals. At that time I think my mom would do anything to prevent me from wanting a real pet, haha! But what she didn't know was that two weeks later the Tamagotchi was laying on her bedroom table every night making noises a couple of times during the night, so she eventually had to get up to feed my animal, so it wouldn't die :) I was an emotional kid, and I was devastated when my Tamagotchi animals died, and my mom hated to see me so sad, haha... I'm so sorry mom, I was a weird kid :)

Nu vi er i gang, så fortjener PEZ og Pixeline også et kæmpe #tb ❤ Hold op hvor jeg har indtaget mange PEZ og tilbragt mange timer med Pixeline!

Likes

Comments

Heeej piger!

Jeg håber I alle nyder jeres solskinstorsdag. Jeg har så mange bolde i luften for tiden, og det er simpelthen så spændende alt sammen! Når det så er sagt, så er jeg så glad for at jeg i dag kan trække stikket og virkelig koble ud af hverdagen. Det er nødvendigt nogle gange, og det skal man huske at give sig selv lov til :)

Så i dag kan I finde mig iført hoodie og joggingbukser, mens jeg går en tur i det gode vejr. Og nu står den på Anja og Viktor (jeg er kæmpe fan)

Vi skrives <3

Likes

Comments

Kender I det, når man ser et billede af en lejlighed i New York, og man så tænker jeg skal så meget bo i en storby. Sekundet efter ser man det mest luksuriøse strandhus nogensinde, og derefter er man helt overbevidst over, at man skal bo ved vandet. Men så er der også de sødeste små træhuse højt oppe i træerne, de fredsfyldte lake houses og de eventyrlige huse i bjergene hvor man er omgivet af puddersne, slædehunde og skiløb.

Jeg er i hvert fald typen der allerhelst vil bo alle stederne, og helst på samme tid. Lidt en struggle. Men når det så er sagt, så føler jeg mig egentlig også utrolig heldig over at have det loftværelse jeg har nu.

Puha, der er så mange muligheder, og jeg er ovenud lettet for at der er et par år til at jeg skal beslutte hvor jeg har lyst til at slå rødder.

Indtil da, så vil jeg drømme videre om søde træhuse, smukke strande, fancy penthouses og tilbagetrukne bjerghuse

Alle billeder er fra @Roomporn

Likes

Comments

Der er et eller andet helt utrolig magisk over smykker. Udover at smykker kan sætte prikket over i'et på et hvert outfit, så elsker jeg de historier, som der kan gemme sig bag et smykke. En konfirmationsgave fra ens forældre, et arvestykke fra mormor, øreringe fra månedsdagen med kæresten. Det er simpelthen så hyggeligt at spørge ind til andre folks smykker, for det er tit, at der er gemt en anderledes og langt mere personlig værdi bag det enkelte smykke.

Herunder kan I se nogle af de smykker jeg går med i hverdagen. Jeg elsker massive smykker, som den store guldring med våbenskjold, der ses på nedenstående billede. Derudover er jeg ultra guld-pige. Jeg er så vild med den varme og feminitet som et look med guldsmykker giver. Når det så er sagt, så har jeg også en del sølv smykker, som jeg elsker at kombinere med mine guld smykker en gang i mellem!

Hvad er I mest til? Guld eller sølv?

Likes

Comments

Hej piger,


I søndags oplevede jeg det mest skøre og vanvittige længe, da jeg stod i Pandora-butikken på Amagertorv. Jeg arbejder som juleassistent i butikken de næste 2 måneder, og jeg er simpelthen glad for det.


I løbet af en dag på arbejdet, har vi besøg af utrolig mange kinesere. Hvis man ind i mellem kommer på Strøget, så tror jeg godt at man ved, at Danmark er blevet et yderst populært rejsemål for mange kinesere. De er over det hele, haha!


Nå, men i søndags kom der fem kinesiske damer ind i Pandora, hvorefter en af damerne begyndte derefter at tale til mig på kinesisk. Jeg opfangede to små ord, Yín, som betyder sølv, og Shouzhou, som betyder armbånd. Jeg kan nada kinesisk, men jeg har simpelthen hørt så meget kinesisk siden jeg startede hos Pandora, at nogle ord er begyndt at hænge ved, haha! Men den kinesiske dame forsatte altså med at pludre på kinesisk, og slog endda en kæmpe bøvs midt i det hele. Det endte med at jeg måtte afbryde hende og fortælle hende, at jeg desværre kun kunne hjælpe hende på engelsk... Det blev hun utrolig skuffet over.


På et tidspunkt ringede hendes telefon, og det var familien fra Kina der ville FaceTime. Meget højlydt begyndte hun at snakke løs på kinesisk, og pludselig kigger hun på mig, for derefter at vende hendes telefon mod mig. Nu stod jeg altså med en smartphone smækket helt op i ansigtet, hvorpå 10 kinesiske ansigter stirrende på mig fulde af forventning :)))


”Say some danish,” sagde damen med sit gebrokne engelsk, og det gjorde jeg så, hvorefter de 10 ansigter flækkede fuldstændig sammen af grin. Jeg grinte akavet med, for jeg vidste egentlig ikke helt, hvad jeg ellers skulle gøre af mig selv. Derefter vippede hun skærmen op og ned, så hendes familie kunne se mig i fuld figur, hvorefter hun på endnu mere gebrokken engelsk siger ’so tall’, mens familien i den anden flækkede selvfølgelig af grin endnu en gang.


Til at starte med synes jeg at situationen var utrolig komisk, og jeg er egentlig heller ikke som sådan bitter over situationen på nogen måde. Når det så er sagt, så må jeg indrømme, at en lille del inden i mig følte sig som et dyr i Zoologisk Have. Og jeg undrer mig egentlig også over hvornår er det blevet okay at tage billeder af mig, en høj skandinavisk pige, og gemme blandt deres feriebilleder af Amalienborg, Tivoli og Den Lille Havfrue? Og siden hvornår er skal jeg finde mig i, at mine kunder bøvser mig op i ansigtet?


Jeg synes godt nok det er vildt, så stor forskel der er på kulturer, men en ting er sikkert, og det er, at det er lige præcis sådanne oplevelser der gør mit job i Pandora helt vildt interessant :)


//


Hello girls,


Last Sunday, I had a really crazy experience in the Pandora store at Amagertorv. For the next two months I'm working as a Christmas assistant in the shop, and I'm so happy about there, because Pandroa is such a nice place with so many lovely people.


During a day at work, we have a whole lot of Chinese people visiting the store. If you sometimes come to Stroget in Copenhagen, I think you know that Denmark has become an extremely popular destination for for a lot of Chinese. They are all over the place, haha!


Well, last Sunday five Chinese ladies came into Pandora, as one of the ladies started to talk to me in Chinese. I picked up two small words, 'yin', which means silver, and 'Shouzhou', meaning bracelet (please, if I have any Chinese readers, feel free to correct my spelling!). I don't know any Chinese, but I've just heard these two words so much since I joined Pandora. But the Chinese lady continued to babble in Chinese, and she even burped in the middle of it all. Well, I had to interrupt her and tell her that unfortunately, I could only help her in English ... It was she incredibly disappointed about this.


At one point her phone rang and it was the family from China, who would like to FaceTime. Very loudly she began to talk in Chinese, and suddenly she looks at me, then turning her phone towards me. Now I had a smartphone slammed right up in the face with a screen showing 10 Chinese faces staring right at me :)))


"Say some danish," said the lady, and so I did. The 10 faces laughed so much at the sound of Danish words. I laughed awkwardly too, because I did not really know what else to do with myself. Then she tilted the screen up and down, so her family could see me in full figure, and she said 'so tall', while the family on the screen starting to laugh all over again.


I think that the situation was incredibly funny, and I'm really not bitter about the situation in any way. That being said, I must admit that a small part inside of me felt like an animal in the zoo, when the Chinese were examining me like that. And I wonder when it became okay to take pictures of me, a tall Scandinavian girl, to hide among their holiday pictures of Amalienborg Palace, Tivoli and the Little Mermaid? And since when should I accept that my customers burp in my face?


I guess I'm just really surprised by the cultures differences, haha. But one thing is certain and that is, that it's such experiences that make my job in Pandora wildly interesting :)

Pictures taken from Pandora's Intergram.

Likes

Comments

Godaften piger!

Eftersom bloggen jo er super duper new in the game, så tænkte jeg at I skulle have muligheden for at kende mig liiiiiidt bedre, før jeg for alvor kaster jer ud i noget seriøs blogging😉 Så! Her kommer 5 billeder med lidt tekst, som hver især beskriver og fortæller noget om mig som person.

xx

Maria

//

Good evening girls!

Since the blog is super duper new in the game, I think you guys should have the opportunity to get to know me a bit better before the blogging will be get lit af 😉 So, here you got 5 pictures, which all represent something about me and my life.

xx

Maria


I just got my driving license!!! Wuhuuuu. I had to take the driving test twice, cause, oh well, I dumped the first time :D Upsssi upsi, but at least I got it now!

Left: My all time favorite city is definitely Bangkok! I've been there four times and I love it more for every time I'm there.

Right: I've been dancing ballroom and latin dance since I was 2 years old. I've been travelling a lot with my dancing and participated in competitions all around Europe. Because of school and ambitions, I'm not dancing on elite level anymore. Now it's all just fun and games!

Left: Last year I went to York in England to try the life as an exchange student. It was amazing to try something completely different! That trip was for sure a challenge and I learnt so much about my self during that exchange.

Right: This is Victoria, my 14 year old sister. She is for sure one of the most important things in my life, so this will definitely not be the last time you see her around here!


Likes

Comments

Hej piger og glædelig søndag!

Normalt, der må jeg indrømme, at jeg på ingen måde er fan af søndag. For mig er det den dag på ugen, hvor jeg skal nå fyrretusind forskellige praktiske ting for at få den kommende uge til at hænge sammen. Den står altid på tonsvis af afleveringer der skal laves, et værelse der har brug for en (seriøs) kærlig hånd efter at være blevet udsat for diverse tøjkriser gennem ugen, og så er søndag også dagen, hvor jeg prøver at få lidt mig-tid ved at træne, lægge ny neglelak og have ansigtsmaske på... Ja okay hårdt liv Maria. Ej, men af en eller anden grund så stresser søndag mig altid, fordi at jeg er typen, som gerne vil have en klar plan for den kommende uge, og for at prøve at få den bedste uge som muligt, så bliver søndag altid dagen hvor jeg så vidt muligt prøver at få alle de sure tjanser overstået.

MEN, jeg har efterårsferie (!!!) og derfor er denne søndag en vaskeægte sunday funday. Ingen rengørning, ingen lektier, ingen irriterende praktiske ting, som jeg skal nå.

Så dagen blev fejret med brunch på Wulff & Konstali, som fornyligt er åbnet nede i Waterfront i Hellerup. Ihhh, hvor jeg elsker elsker elsker deres brunch. Deres avokado er simpelthen guds gave til folket, kan jeg godt sige jer.

xx

Maria

Likes

Comments

Det er lørdag, jeg har haft den mest afslappende og muntre dag længe, og nu skal jeg i byen med nogle af mine allerbedste venner. Ihh, hvor er det bare lige præcis sådan her, at en ferie skal tilbringes!

Det er ingen hemmelighed at de sidste par uger har været utrolig hårde på gymnasiet. Jeg har altid fået at vide, at 2.g er det hårdeste år i gymnasiet, men jeg må indrømme at for mit vedkommende har 3.g klart været det hårdeste indtil videre. Det er rigtigt, at man har færre moduler og dermed flere timer uden for skolen, men antallet af timer ved skrivebordet på mit værelse er steget markant i år, synes jeg.

Men jeg tror ikke kun, at det er mængden af lektier og opgaver, som gør 3.g til et hårdere år. For mit vedkommende spiller fremtiden i hvert fald også en kæmpe rolle! At få besøg af uddannelsesvejledere, og jeg ved ikke hvad, som gang på gang spørger om man har fundet ud af, hvad man vil med sit liv, er riiiiimelig stressende. I hvert fald for mig, fordi jeg er i tvivl om, hvad filan jeg vil efter gymnasiet. Ikke at have en gennemtænkt plan ligger på ingen måde til mig, eftersom jeg er typen, der helst vil have planlagt hele livet, før jeg kaster mig ud i det. Ejj, måske ikke helt... Men I fanger forhåbentlig budskabet om at jeg er et giga planlægningsmenneske 😉

På trods af et par hårde uger, så tror jeg, at det er lige præcis disse festlige og hyggelige aftener med venner og veninder, som gør at gymnasiet er mere end det hele værd. Ikke forstået på den måde, at man udelukkedende har hygglige aftener med venner, hvis man går i gymnasiet, haha. Jeg har bare været så heldig at mødt størstedelen af mine bedste venner i gymnasiet, og det er derfor, at jeg føler mig så ovenud lykkelig hver evig eneste dag, når jeg møder op i skolen og ser deres søde smil.

Så ja, gymnasiet har drænet mig de sidste par uger, men hold op hvor skal man huske at nyde det hele her i 3.g - for jeg kommer til at savne min klasse og alle mine venner så ufattelig meget efter sommeren, når vi alle drager i forskellige retninger.

Det blev et rodet blogpost venner, I'm sorry, men der var en masse tanker der havde brug for luftning.

Jeg håber at I alle får en fantastisk lørdagaften ❤

Likes

Comments