Vardag

Nikon D3200 18-55mm

På måndag så börjar jag jobba, eller det är ju en arbetspraktik men ser det inte direkt som en praktik. Ska bli skönt att få komma igång och inte bara gå hemma o vela!

Nu har ju löven äntligen börjat skifta färger så ska se om jag kan få några fina natur bilder idag 🍁

Likes

Comments

Tankar

Nikon D3200 70-300mm

Jag har tagit ett litet beslut att endast lägga fokus på bilder ett tag framöver.
Blir pressad av att jag alltid måste skriva något så då tänker jag att jag lägger fokuset på bilderna och kanske skriver nått kort om bilderna i inlägget.

Sen kan de ju hända att jag får nån bra ide om vad jag kan skriva, då lär jag mest troligt skriva det här. Men annars är det fokus på bilderna.

Jag har på senaste tid fått känslan av mycket press för att jag "måste" blogga varje dag och det ska alltid vara nåt positivt och glatt. Men har tänkt att försöka skriva iallafall varannan dag eller nåt liknande. Om inte något annat dyker upp vill säga.

Likes

Comments

Fotografering - övrigt

Nikon D3200 18-55mm

Så som titeln lyder så är jag lite av ett pump freak. Älskar pumpor och försöker ta med alla jag finner intressanta nog hem! Så dom här två är de första införskaffade, är ju "snart" Halloween. Så det lär nog bli en del halloween relaterat här när de börjar närma sig mer!

Har inte bloggat sen Bugsy åkte, har inte haft ork. Men hon har iallafall åkt till sitt nya hem. Känns både bra och dåligt. Men vill inte gå in på det. 

Vi hörs.

Likes

Comments

Fotografering - övrigt, Vardag

Nikon D3200 18-55mm

Ska strax ut o jogga en runda men tänkte göra ett litet inlägg innan, annars lär jag garanterat glömma de. Minnet är ju som det är.. 2 st favorit låtar fick vara med på bilderna idag, tycker du om rock/punk/screamo så rekommenderar jag dessa 2 låtar och banden med!

Har försökt hålla mig sysselsatt hela dagen för att jag inte ska "hinna" må dåligt. Men de kommer ju när de känner för de, men har gjort en egen liten to do lista i SAI idag, får se om jag delar med mig av den. Är inte riktigt nöjd ännu.
Red ett litet dressyr pass på Sabbath och det gick ok till och från, märks att han hellre hoppar än o gå fint. Sen blev det lite mat och nu har jag suttit och väntat på att mobilen ska laddas lite så jag vet att den håller under hela rundad!

Vi hörs 

Likes

Comments

Fotografering - övrigt

Ett par bilder som jag tog till ett projekt i fotokursen jag gick. Saknar lite att få uppgifter i vad jag ska fota och få fram. Bli lätt samma motiv annars. Men har lärt mig en hel del om kameran vilket känns väldigt bra. Har inte mycket mer att säga, vill inte nämna nåt om dagen för den har varit skit så tänker undvika de.

Vi hörs

Likes

Comments

Tankar

Jag har på senaste tiden fått sämre självförtroende i det mesta jag gör. Det som ger mig psykisk styrka. Vilket är sjukt jobbigt och störande. Blir arg och irriterad. Vill ju kunna känna att jag är bra på något utan att folk ska behöva försöka övertala mig. Vill känna de själv, inte bli påtvingad att det är så jag bör känna.

 Jag tycker om att rita & har gjort det sen jag kan minnas. Minns mina fina potatisar som jag kallade för hästar & mycket annat spännande. Men på senaste tiden kan jag inte känna att jag kommer någonstans med det, jag står och trampar på samma ställe. Jag kan inte rita något & känna " Jo men det där gjorde jag bra". Så jag ritar inte så mycket längre, inte så mycket som jag skulle vilja. Och tid har jag så det är ingen ursäkt jag kan intala mig själv.

Jag fotar nästan dagligen, just för att hålla bloggen fräsch med nya bilder och inte bilder från 2013 eller nåt sånt. Sen tycker jag ju såklart om att fota, annars hade jag inte fortsatt med det. Men tanken " Den är inte fin nog" " Jag kan inte ta lika bra bilder som andra" "Ska jag verkligen fortsätta ta bilder & lägga ut?" slår mig varje gång innan jag klickar på Publicera.

Jag kommer mest troligt tveka enormt mycket på om jag bör lägga ut denna texten. " Bör jag verkligen skriva om det här?" " Är detta lämpligt?" " Gör det ens någon skillnad?"

Jag känner inte mycket självförtroende i hur jag rider, min sits osv. Finns alltid något som jag blir irriterad på. Något jag aldrig är nöjd med. " Alla andra är bättre" "Bör jag ens fortsätta?". Och det är då folk säger " Nej du ska inte sluta! du rider jätte bra och har utvecklats mycket!" Men jag kan inte känna de. Och kan inte ta emot det. Lika dant när någon säger något positivt om det jag fotar och ritar. Visst klart jag säger tack men kan inte emot de som sägs. Det rinner ut ur andra örat. " Varför får jag ingen träningsvärk i magen längre? Vad är det för fel jag gör?" Har alltid fått träningsvärk i magen när jag rider, så länge jag kan minnas. " Sitter säkert fel" "Inte rak nog" eller något liknande går då igenom mitt huvud.

Men så tittar jag på filmer och foton " jag sitter ju ändå helt ok rakt?... " Ingen ide att säga att jag har så pass mycket muskler så jag inte får träningsvärk längre, för det vore en ren lögn.

Vet inte riktigt vad jag ville med detta inlägget. Men man kan ju alltid hoppas på att det finns någon själ som känner lika dant eller har liknande problem som kan relatera till min lilla text. Annars känns denna texten rent onödig att lägga upp. Då spelar det ingen roll.

Tänker sluta här, ni har fått en liten inblick i mina tankegångar. Delar inte med mig av det så värst ofta. Men nån gång måste vara den första.

Likes

Comments

Fotografering - Djur, Vardag

Nikon D3200 70-300mm

Igår efter jag varit i stallet och ridit Sabbath lite så plockade Anna upp mig och så drog vi och badade med Millan, Annas valp. Kan ju inte påstå att hon var så förtjust i vattnet. Men efter de så fotade jag Akke och Millan när dom lekte runt. Vi åt ute och sen blev det Kalmar.

Så vi drog randomly till Kalmar, inget i tankarna om vad vi egentligen skulle göra men vi åkte dit. 
Och där vallade vi runt i ett par timmar o bara snackade skit typ. Sen mötte vi upp Lukas och så fortsatte vi gå runt och vi åke även till donken för Lukas var hungrig, skulle ta kvällsmat sådär 12 på natten. Vi åkte runt och gick på ett par kyrkogårdar med, rätt mysigt. Tycker jag iaf. ¨

Vid 02:30 var Anna och jag hemma igen. Tittade på en film, eller jag tittade och Anna sov. 
Och hur mycket sömn har jag fått inatt? 3 timmar.. 

Likes

Comments