(Képek jönnek még majd!)

Véleményem szerint a kiegészítők olykor sokkal fontosabbak, mint a ruhák, ugyanis ezekkel el lehet venni a figyelmet arról a ruhadarabról, ami lehet már régóta a szekrényben / gardróbban lapul, és de mi mégsem tudjuk megunni.
Továbbá, valamilyen rejtélyes oknál fogva, én is jobban vonzódom az ilyen darabokhoz, mint a ruhákhoz.

Mikor még csak barátkoztam az eBay gondolatával, akkor pillantottam meg ezt a kalapot, ami elsőre elrabolta a szívemet, annak ellenére, hogy a képeken kicsit gyűrött volt. A vintage stílus amúgy is nagyon közel áll hozzám, így valahol nem is volt kérdés, hogy egy ilyen kell... nem élhetem le úgy az életemet, hogy volt, vagy nincs egy ilyenem! Persze a bizalmam az online vásárlások terén továbbra is kételyekkel teli volt és a béka popója alatt.
Mindenesetre úgy vélekedtem, hogy egy próbát megér. Majd visszaküldöm és visszakérem a pénzemet.
Amikor össze is jött rá a pénz, akkor az első dolgom az volt, hogy végig csináltam a fizetési folyamatot. A bizalmatlanság továbbra is erősen élt bennem, de próbáltam félretenni.

Aztán eljött a nap, amikor átvehettem a csomagomat. Izgatottan, óvatosan nyitottam ki a nagyobb mérető lapos borítékot, amibe belehajtogatták nekem a kalapomat. Szerencsére még korábban ismerősöm felkészített erre, így nem lepődtem meg, amikor megláttam.

A borítékból kiszedve széthajtogattam és megcsodáltam a kalapot. Gyűrött... csak úgy, mint a képen. de ez normális. Viszont pár óra múlva már kevesebb gyűrődés volt rajta látható, kirúgta magát és igazán kis pofás volt. Jobban nézett ki mint a képen.
Este megmutattam a szerzeményemet édesanyámnak, aki mosolyogva méregette, majd megállapította, hogy jól néz ki. Később azért még előkerült a gőzölős vasaló is, hiszen azzal sikerült teljesen eltüntetni a utolsó gyűrődéseket. 

Így most ez a jelenlegi állapota.
A méret teljesen jó, kényelmes, sőt még meleg is, arról nem is beszélve, hogy szerencsére jól is áll! Még csak elszabva sincs, mint ahogyan azt én korábban gondoltam.

Összességében tehát elmondhatom, hogy jó vétel volt. Lévén szeretem a kalapokat, sok üzletbe tértem már be hasonló darab után kutatva, de azok általában három- és ötezer forint között mozognak.
Ez a kalap 1467,84 HUF volt, azaz 5,98 USD. Mindenféleképpen olcsó! Megérte és egyáltalán nem bántam meg!

Termék neve: Vintage Woman Ladies Fedora Hat Rose Flover Cloche Bucket Cap Headwear Elegant
Szín: Coffee
Anyag: 95% poliészter és 5% viszkóz
Méret: L / 58 cm / 22,8 in
Ár: 5,98 USD / 1467, 84 HUF
Eladó: ttmallzone365
Kiszállítási idő:​ 2 hét


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mielőtt valaki azt hinné, hogy annyira szegényesek az ismereteim, hogy ezen az egy webáruházon kívül nem ismerek mást, annak kedvéért mondom, hogy ez nincs így. Ismerem a SheInside-ot, az Alibabát a Strawberry-t is, de valamiért nekem ez jött be a leginkább, mégpedig azért, mert közel a legolcsóbb... legalábbis szerintem. Az egy dolog, hogy bizsukat tudok venni pár száz forintért, de a kozmetikumok terén is szerintem itt bővebb a választék is.
Én legalábbis sok terméket itt találtam meg kedvezőbb áron. Persze a többi hely is teljesen jó, bár szerintem érdemesebb inkább ruhákat venni azokon... amit viszont én nem tennék meg, sokkal jobban szeretem úgy megvenni a dolgokat, hogy fel tudom próbálni és van időm gondolkodni azon, hogy tetszik-e, ahogy rajtam áll az a bizonyos darab, vagy sem.

Szóval elsőkörben ez(ek) lenn(én)e(k) a legnagyobb ok(ok), amiért az eBay-es termékekkel kapcsolatos a blog!

Likes

Comments

Az úgy volt hooogy...
Aki rendelt már eBayről, az tudja, hogy milyen olcsó dolgokat lehet találni. Nos, nekem ez megtetszett, és jó pár hónapig a kis megkeresett vagy éppenséggel kapott pénzemet mind pakolgattam be a bankban, fel a kártyámra, hogy aztán jól elvásárolhassam. Így jött össze körülbelül kismillió olyan dolog, ami már nem fért el a már meglévő egy, kettő vagy talán három sminktáskámban. Muszáj volt egy újabbra beruházni, hiszen valahova el kell tudnom pakolnom a holmijaimat... lehet találgatni, hogy hol kezdtem el keresgélni.

Korábban valakitől, valahonnan kaptam már egy nagyon jó fajtát, s olyat akartam venni, ami formára megegyezik a már meglévővel. Kellemesen nagy és még jól is néz ki, legalábbis szerintem. Így kb. már megvolt fejben a kép, hogy milyet is szeretnék.
Nem kellett sokat keresni, hamar rátaláltam az általam keresett formára / típusra, s nagyon megörültem. Ismételten csak olcsóbb volt, mint amit itthon megvehetnék. Sőt, ahhoz, hogy itthon megvegyem, ahhoz még itthon keresni is kellene, ami már önmagában fáradtság és idő, holott én az utóbbinak állandóan szűkében vagyok.
Megvettem tehát.

Körülbelül két hét telt el, amikor a postás csengetett. Kimentem és átvettem, majd a lakásba érve, egyből az olló után kezdtem kutatni, hogy kibonthassam.Mikor kinyitottam, akkor elmosolyodtam. Nagyon tetszett, s persze már egyáltalán nem is lepődtem meg azon, hogy milyen kicsire is hajtogatták, hogy beférjen a borítékba. Persze idővel teljesen visszanyerte a formáját, s ehhez nem kellett más, minthogy megpakoltam.
Mikor kiszedtem a kis átlátszó fóliából, akkor egy csöppnyi csalódottságot éreztem, mert anyag terén nem erre számítottam. Úgy gondoltam, hogy ugyanúgy, selymes tapintású lesz kívülről, mint annak a verziónak, amit már korábban kaptam. De nem. Végül is, engem a kinézete bőven kárpótol ezért, valamint a tény, hogy így végre el tudom pakolni a cuccaimat szem elől.

Nincs vele semmi bajom, kimondottan tetszik, l szuperál és az ára is simán megengedhető volt! Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy veszek még egyet, csak másik színben. 


Termék neve: Pro Portable Lace Trim Dot Pattern Mirror Cosmetic Travel Makeup Hand Case Bagd E
Szín: Lila
Anyag: Poliészter
Méret: 19 x 12 x 12 cm
Ár: 3,43 AUD / 718,88 HUF
Eladó: enjoy24hours
Kiszállítási idő: Kb. 1 hét (habár december 30-at írtak)


Likes

Comments

Kezdd az Új Évet egy fantasztikus nyereménnyel!

Hogy a tiéd legyen a képeken látható fantasztikus termékek egyike,

nem kell mást tenned, mint likeolni és megosztani a blog Facebook oldalát!

A nyertesek kisorsolására január 31-én, este 8 órakor kelül majd sor!

Az első szerencsés egy NYC ajakrúzst nyerhet, melynek a színe 437 - Modern Love

A második egy Aiden folyékony, vízálló ajakrúzs​t

A harmadik pedig egy Manhattan Soft Matte ajakrúzs​t.

A nyertesek neveit pedig Facebookon és itt, a bejegyzés alján találhatjátok majd meg.


Likes

Comments

Ha ismered az eBay-t, akkor tudod, hogy rengeteg mindent lehet ott találni. Hamarosan hivatalosan is megnyitom a blogot, amiben minden vásárlásomról őszintén beszámolok!

Megemlítésre kerülnek majd olyan termékek is, amikről vajmi kevés infót találni az interneten, mint például BB és CC krémek, egyéb sminkeléshez is alkalmas eszközök és kiegészítők!

Ha esetleg van valamilyen termék, amit nem ismersz, de az ára miatt nem tudod kiverni a fejedből írj egy e-mailt, s ha van tapasztalatom, akkor megosztom veled, ha még nincs, akkor kipróbálom!

December​​​​ végén, 29-én, hivatalosan is életre kel a TheSoppingAddict!

*                    *                    *

​For those, who are interested what this blog is about!

If you know eBay, you also know that you can find there numerous products. Soon, I'm gonna open this blog, where you can read about my summary of my purchases, honestly! 

I'm gonna write about products, what nobody / almost nobody knows. About products - just like BB and CC creams and other equippments to do your makeup and (of course) accessories - what does not have / you cannot find any information on the Internet!

If you do not have any clue about a product, but its price keeps you thinking, write me, because if I have any experience what relates to that product, I' gonna share it wout You!
You can also write me, if you tried somehting and have a different / the same experience(s)!

In the end of December, on 29th​TheShoppinAddict​ comes to life!

(If there is demand for it, I can write my posts in English too! But at first I need feedback.)

Likes

Comments

This policy is valid from 18 December 2014

This blog is a personal blog written and edited by me. This blog accepts forms of cash advertising, sponsorship, paid insertions or other forms of compensation.

The compensation received will never influence the content, topics or posts made in this blog. All advertising is in the form of advertisements generated by a third party ad network. Those advertisements will be identified as paid advertisements.

The owner of this blog is compensated to provide opinion on products, services, websites and various other topics. Even though the owner of this blog receives compensation for our posts or advertisements, the owner always give our honest opinions, findings, beliefs, or experiences on those topics or products. The views and opinions expressed on this blog are purely the bloggers' own. Any product claim, statistic, quote or other representation about a product or service should be verified with the manufacturer, provider or party in question.

This blog does not contain any content which might present a conflict of interest.

To get your own policy, go to http://www.disclosurepolicy.org

Likes

Comments