Promjene koje je donijela Chelseajeva promjena trenera

Završeno je četvrtfinale Lige prvaka, a promoviran je popis osam momčadi. Današnja emisija Chelsea pobijedila je Atlético de Madrid s 2: 0 i uspješno napredovala s ukupnim rezultatom 3: 0. Je li to promjena koju je donijela Chelseajeva promjena trenera?

Ove sezone, Chelsea, kojeg trenira Frank Lampard, momčadski rekord nije idealan. Vlasnik ključne momčadi podržava potpisivanje momčadi i spreman je potrošiti novac da pojača sastav. Također su se pridružili dvojici izvanrednih igrača Bundeslige Kai Havertzu i Timu Werneru, svi su se ove sezone presvukli u Chelsea nogometni dres. Ali gledajući vrlo moćnu momčad, postignuti rezultati su suprotni. Potpisani igrači nisu postigli očekivani učinak, a napokon su shvatili da su svi pretpostavljali da je Chelsea najavio da Frank Lampard više neće biti trener momčadi.

Chelsea je također pronašao najboljeg kandidata za nasljednika Franka Lamparda, a to je bio Thomas Tuchel. Thomas Tuchel ne samo da se mora suočiti s drugom ligom, već mora razumjeti i čudne igrače koji nose nogometni dresovi. Ali sada se čini da je Thomas Tuchel doista donio veliku promjenu u Chelsea. Momčad je bez poraza u 13 utakmica u svim natjecanjima i plasirala se u četvrtfinale Lige prvaka prvi put u sedam godina.

Likes

Comments