Neymar je kleknuo na terenu plačući nakon utakmice

Iako se Neymar trudio najbolje u igri, kleknuo je na zemlju i gorko zaplakao vidjevši rezultat poraza momčadi nakon utakmice. Ovaj put Copa América Neymar propustio je vodstvo brazilske nogometne reprezentacije za osvajanje prvenstva, a propustio je i prvo reprezentativno prvenstvo u karijeri. Neymar je svoj tužni izraz lica prekrio žutim nogometni dresovi Najviše mu je žao što je prvenstvo izgubio kod kuće.

Nogometna reprezentacija Argentine pobijedila je nogometnu reprezentaciju Brazila s 1: 0 u finalu Copa Américe. Nakon utakmice zaplakali su igrači broj 10 obje momčadi. Dok je pobjednički Lionel Messi plakao, napokon je ostvario svoje prvo prvenstvo u karijeri u nacionalnoj momčadi. Ovoga puta Lionel Messi veselo je plakao. Pobjeda u igri bila je neodvojiva od pogotka suigrača Ángela Di Maríe i izvrsne izvedbe vratara Damiana Martineza. Neymar je bio tužan i plakao. Nije uspjela samo igra već i njegovo žaljenje.

Prošle je godine Neymar doživio poraz u finalu UEFA-ine Lige prvaka u Paris Saint-Germainu, a ove godine propustio je prvenstvo Copa América u brazilskoj nogometnoj reprezentaciji.Brazil nogometni dres br. 10 dokazuje poziciju Neymarove momčadi. Kao kapetan reprezentacije dao je sve od sebe. Mladi Neymar još uvijek ima šanse. Sve dok bude zdrav, sve dok se ne odrekne vjere u prvenstvo, imat će trenutak da vodi brazilsku nogometnu reprezentaciju za osvajanje prvenstva.

http://shophrvats.jigsy.com/

https://www.bloglovin.com/@shophrvats

Likes

Comments