Lionel Messi prvi put postaje slobodan igrač

Nogometna reprezentacija Argentine pobijedila je nogometnu reprezentaciju Bolivije sa 4: 1 u utakmici Copa América, a nacionalna je momčad pobijedila u većini kola grupne faze. Lionel Messi i dalje je izabran za argentinsku nogometnu reprezentaciju, njegov broj na nogometni dresovi i dalje je 10. Ali Lionel Messi ipak je donio vijest koja je šokirala nebrojene navijače. Slobodnim igračem postao je istekom ugovora s Barcelonom.

Od 2000. godine Lionel Messi službeno je potpisao ugovor s Barcelonom, omogućujući mu da se transformira iz talentiranog igrača u zvijezdu. U očima navijača La Lige nijedan igrač nije prikladniji za FC Barcelona nogometni dres broj 10 od Lionela Messija. Lionel Messi jedna je od najvećih zvijezda u povijesti Barcelone i donio je nebrojene počasti momčadi. Možda se Lionel Messi usredotoči na utakmicu reprezentacije, želi pričekati da utakmica završi prije nego što odluči o pitanju obnove s Barcelonom.

Mnogi navijači Barcelone čekaju dobre vijesti o obnavljanju ugovora Lionelu Messiju, a momčad također pojačava sastav u potpisima. Lionel Messi osvojio je 6 nagrada Zlatni globus i 10 naslova La Lige tijekom svoje 21 godine boravka u Barceloni. Ono što navijači La Lige ne žele vidjeti je Lionel Messi koji postaje slobodan igrač. Oni čak žele da se Lionel Messi povuče u Barcelonu.

http://shophrvats.jigsy.com/

https://www.bloglovin.com/@shophrvats

Likes

Comments