Header

​idag har bara varit en sådan där dålig dag, de borde inte vara de egentligen för det har bara hänt bra grejer men jag har känt mig lite tom eller deppig. Lite slut på känslor. idag kom i alla fall mitt paket från fitnessguru och allt verkar bra men jag orkar inte riktigt bli peppad så jag sket i gymmet idag. Ska nog gymma i morgon bitti istället. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer så god natt!

Likes

Comments

jag tänkte ge er lite tips på hur man utan att göra en drastiskt förändring kan fixa till sin diet! jag ville bara säga att jag inte på något sätt är någon dietist eller någon form av kost råd givare men detta har funkat för mig.

Skippa både mjölk och honung/socker i både kaffet/te

Lägg i ingefära och citron i allt vatten/ te du dricker

Lägg i spenat i smoothies, det smakar inget men bidrar med en massa nyttigheter

Gå uppför trapporna istället för att ta hissen, här får du en massa extra träning som man annars kanske inte har tid till. Samma sak gäller när du ska ta dig kortare sträckor. Gå istället för att ta tåget eller spårvagnen.

lägg fram tränings käderna redan kvällen innan. En annan sak jag tycker är viktigt för att jag ska känna mig motiverad inför träningen är att ha mycket färg glada kläder. De finns en massa forskning som visar att personer med färgglada kläder är gladare under sitt tränings pass. Färgen rött är den bästa!

Sita knepet är att alltid ha på dig dina tränings skor till skolan! Då är du alltid redo för en promenad och till vår fördelar de väldigt inne med Nike Free Run och de finns i många snygga designer.

Likes

Comments

God morgon kära läsare!
Igår spenderade jag min kväll hos en tjej i min klass som heter Amanda! Vi hade ett mini krök som verkligen blev lyckat! Vi gjorde lite drick lekar och sen mest dampade vi! ATM Sitter jag i Oscars kök och gör pannkakor innan han ska gymma och jag ska till jobbet! Idag ska jag jobba och sen gymma ick de är allt som är planerat än så länge!
Nu måste jag fokusera lite på pannkakorna! Har kommer lite fina bilder från igår!


Likes

Comments

Hemma pga sjukdom då ser men ut så här!
Likes

Comments

Jag har alltid velat ha en hund så länge jag kan minnas men mina föräldrar är inte alls lika sålda på den idéen. Jag harr altid blivit med dragen till My dog här i Göteborg varenda år på grund av en vän som alltid har ställt ut sin hund. I år var jag inte där men alla andra år. Detta har lixom gjort så att mitt hund intresse har växt och jag har verkligen fastnat för två raser. Den första är "kanin tax" och den andra är "Yoshi terrier". Båda raserna är väldigt små hundar och de är så jag vill ha de.

här är lite bilder på båda raserna! Sådana gullisar!


Likes

Comments