God morgen, fine lesere!

Jeg vil rett og slett bare innom for å ønske dere en topp dag. Håper den står til forventningene. Vil også minne dere på at selv om det er sommer og fri for mange, så er dette også årstiden hvor vi har mer overskudd og energi, og mitt råd er å jobbe mot å oppnå et eller flere av målene du har. Det er en fin måte å bruke et par timer av dagene på - selv når du har fri. Et lite onsdagstips♥

xx

Do something every day that brings you closer to your goals ...

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Jumpsuit og skinnjakke Zara // Veske Hm

"She turned her can´ts into cans, and her dreams into plans"

De siste månedene har livet mitt virkelig tatt en brå vending - men en vending til det bedre. Jeg har blitt mer karrierefokusert og forstått hvor viktig det er for meg. Jeg har jobbet hardt og mot dit jeg vil være, og det har virkelig lønnet seg. Akkurat nå kan jeg ikke si annet enn at jeg elsker livet mitt, det føles nesten for godt til å være sant. Drøm etter drøm kommer i oppfyllelse og jeg er så lykkelig om dagen. Nå krysser jeg fingrene for at det fortsetter i samme retning, jeg skal hvertfall jobbe hardt for det! 2017 føles som mitt år <3

xx

Likes

Comments

Nå sitter jeg på vei hjem fra Bergen, etter en fantastisk helg med bestevenninnen min og kjæresten hennes. Vi har gjort så mye gøy og jeg gleder meg til å dele med dere! Jeg er ikke så glad i å blogge fra mobilen, så her får dere heller et innlegg med spørsmål og svar for å bli litt bedre kjent med meg. Håper det er gøy lesing!


1. Har du noen gang vært forelsket?

Absolutt. Det er ikke lenge siden jeg kom ut av et tre år langt forhold, og da var jeg selvsagt veldig forelsket i lang tid. Ellers vil jeg nok ikke si jeg har vært ordentlig forelsket, men det skal veldig lite til før jeg blir glad i en person og jeg har vært betatt flere ganger.

2. Har du noen gang hatt et fryktelig brudd?

Det har jeg faktisk ikke. Brudd er vel alltid kjipt, men de bruddene jeg har gått gjennom har vært ganske så greie.

3. Hvor høy er du?

Jeg er 166,5 cm. Og ja, den halve centimeteren er viktig for meg.

4. Hva var det siste du spiste?

Rosinbolle. Mmmm!

5. Hva var det siste du drakk?

Jeg sitter med en flaske iste i hånden mens jeg skriver dette innlegget.

6. Favoritt tv-show?

Ungkaren/ungkarskvinnen - uten tvil! Som den håpløse romantikeren jeg er, elsker jeg det programmet. Drømmer meg like mye bort i datene deres hver gang.

7. Har du piercing?

Jeg har én piercing i navelen, men den har jeg tatt ut. Ellers har jeg fire hull i ørene.

8. Hva er din favorittsang?

Det endrer seg rimelig ofte må jeg innrømme, men akkurat nå elsker jeg "1000 nights" av Frenship.

9. Hvor gammel er du?

Jeg er 22 år.

10. Hva ser du etter i en livspartner?

Listen over "dealbreakers" blir stadig lengre jo eldre jeg blir og jo mer jeg erfarer. I korte trekk vil jeg ha en person som alltid setter meg først, som ser positivt på livet og takler vanskelige situasjoner på en fin måte. En som elsker å reise og oppleve nye smaker og ting like mye som meg, som er lett å kommunisere med og som jeg kan le med for resten av livet.

11. Favoritt quote?

Jeg klarer ikke velge ut en favoritt, men jeg kan gi dere en liten samling over quotes fra Weheartit, som inspirerer meg:

12. Hvor drar du når du er trist?

Dette spørsmålet har jeg ikke noe konkret svar på, fordi det spørs både hva situasjonen er og hvor jeg befinner meg. Det jeg kan si er at jeg som regel alltid ringer familien min om jeg er trist, eller en av mine beste venner - om jeg ikke har mulighet til å reise til de.

13. Hvor lang tid bruker du i dusjen?

Tro det eller ei - som regel max ti minutter.

14. Hvor lang tid bruker du på å gjøre deg klar om morgenen?

Fra jeg står opp av sengen til jeg er ute av døren bruker jeg ca. 25 minutter.

15. Hva gjør deg sint?

Det skal ganske mye til før jeg blir sint, men jeg blir sint om folk ikke behandler meg eller andre med respekt, når noen sårer de jeg er glad i på en unødvendig måte og når folk sier dumme ting (ukonkret, men jeg er sikker på at mange forstår hva jeg mener).

16. Turn on?

Selvsikkerhet og omtenksomhet.

17. Turn off?

Å snakke ned andre eller tro man er bedre enn andre, synlig usikkerhet og pengesnakk/skryt.

18. Hva er det siste som fikk deg til å gråte?

Wow, nå er det faktisk veldig lenge siden jeg har grått. Det siste som fikk meg til å gråte var da det ble slutt mellom meg og min eks.

19. Når sa du at du var glad i noen sist?

I dag! Jeg syns det er ekstremt viktig å fortelle de rundt meg at jeg er glad i de, og gjør det kanskje litt oftere enn hva som er normalt. Det ser jeg ikke på som en negativ ting, da.

20. Hvilken bok var den siste du leste?

Jeg begynte akkurat på "After you" av Jojo Moyes, men klarte selvsagt å glemme den igjen på flyet... Den skal jeg fortsette med så fort jeg får bestilt den på nytt!

21. Hvem snakket du med sist?

Jeg snakket sist med Ingvild, bestevenninnen min.

22. Favorittmat?

Å, gud... Alt? Haha, jeg er en foodie og er nesten litt for glad i mat. Hvis jeg må velge er jeg nødt til å si pizza, sushi og asiatiske nudelretter.

23. Hvilke destinasjoner ønsker du å dra til?

Vietnam, Mexico, Sør-Afrika, Paris, Roma, Peru, India, Bali, Australia... Jeg vil egentlig overalt!

24. Hvor var du sist på reise?

Jeg var sist i Kiel (hvis vi ser bortfra denne Bergen-turen).

25. Har du et crush?

Nope.

26. Hva er favorittgodteriet ditt?

Smågodt, definitivt.

27. Har du en frykt?

Jeg har flere frykter, blant annet edderkopper. Min aller største frykt er derimot å miste noen av de jeg er glad i. Det er en tanke jeg ikke engang vil touche, for det må være livets verste fiende. Hadde det vært opp til meg skulle det aldri skjedd.

Håper dere følte dere ble litt bedre kjent med meg! Skulle det være noe annet dere lurer på er det bare å stille spørsmål i kommentarfeltet.

xx

Likes

Comments

Etter Italia har jeg allerede rukket å ta tur/retur med Kielfergen, og nå er jeg i Bergen hos bestevenninnen min. Denne sommeren har virkelig bydd på mye reising og morsomheter for min del, og nå gleder jeg meg enormt masse til å jobbe resten - jepp, sånn er det faktisk når man elsker jobben sin!

Jeg ankom Bergen i går og da hadde vi en rolig kveld med deilig mat, før vi braket løs med masse gøy i dag. Vi gikk opp Stoltzekleiven og videre til Fløyen, før vi reiste ned til byen for en matbit og et glass vin. Så reiste vi hjem igjen og lagde browniedeig til å dyppe jordbær i (må prøves!!) og koste oss på verandaen med et glass vin og solnedgangen. Dette har allerede vært en helt perfekt weekend, og jeg gleder meg enda mer til i morgen.

xx

Likes

Comments

I en travel sommerhverdag er det ikke bestandig jeg får tid til å oppdatere bloggen daglig, men på Instagram er jeg flinkere til å oppdatere ofte. Følg meg gjerne under brukernavnet saraholmberg - du kan også finne profilen i sidemenyen til venstre!

#instagram

xx

Likes

Comments

Nå har jeg endelig redigert ferdig filmen fra Italia. Planen var faktisk å lage en helt engelsk vlog, men som dere ser så har jeg kun med to filmen hvor jeg snakker. Jeg syns det er ekstremt rart å snakke til kamera, og når det skal være på engelsk blir det ekstra ubehagelig... Men baby steps, hæ? Haha. Jeg fikk ikke så god tid som jeg skulle ønske, så perfeksjonisten meg er ikke helt fornøyd. Det er likevel et godt minne å ha, og jeg må bare tenke at jeg vil bli bedre med tiden. Håper dere liker den likevel!

// I have finally edited the movie from Sicily, Italy. This was going to be a full on english vlog, but as you can see I do not talk that much. It was really uncomfortable to talk to the camera - especially in english. I guess I´m taking baby steps, and hoping that the next one will get better! This is only the second video I am making, and I will get better. I hope you enjoyed it anyway!

xx

Likes

Comments

Et lite bildedryss fra dagen med @andorahylland. Tittelen er egentlig intern. Vi snakket nemlig om ordet "BAE" i dag, som vi begge trodde var en forkortelse for "babe", men som tydeligvis står for "before anyone else"? Hahah, er vel bare vi som er trege med å få med oss ting. Vi lo hvertfall godt av det, og det har vi gjort stort sett hele dagen.

I dag bestilte jeg faktisk salat, noe jeg aaaldri gjør. Jeg liker vanligvis ikke salat, jeg må ha masse smak fra soltørkede tomater, oliven osv. eller mer lignende fruktsalat. Denne var med blant annet oliven, artisjokk og pasta og var en av de beste salatene jeg noensinne har bestilt. Hurra for det!

I morgen kommer eget innlegg med bedre bilder av antrekket. Jeg elsker at det er varmt nok til å klare seg med en liten skinnjakke døgnet rundt!

xx

Likes

Comments

1. En god natts søvn

En god natts søvn er veldig viktig, det finnes sjeldent en bedre følelse enn å våkne uthvilt. Mitt aller beste tips er å ha en god døgnrytme, som du holder på uansett om det er hverdag, helg eller ferie. Et annet lite tips er å bruke sovemaske om du ikke får sove. Da blir det helt mørkt og du får verken ligget på telefonen eller sett rundt i rommet. Det funker hver gang for min del!

2. Start dagen med en næringsrik frokost

En god, næringsrik frokost og en kaffekopp eller tekopp gir deg drivstoff og energi for en god dag. Selv starter jeg hver dag med en kopp grønn te eller kaffe, og mine favorittfrokoster akkurat nå er blant annet avokadoshake, fullkornsmüsli med mandelmelk og banan, og grove rundstykker med peanøttsmør.

3. Tenk positivt!

En positiv tankegang er nok det aller viktigste punktet. Det går ut over både deg selv og andre om du går rundt med negativ energi og klager. Dette er det lurt å være bevisst over, vanligvis klager vi mer enn vi tror.

4. Vær produktiv

Har dere lagt merke til at man fort blir mer trøtt og sliten, og kanskje til og med litt deppa, om man ligger på sofaen en hel dag? Det er uten tvil deilig og veldig, veldig lov, men om det blir for mye av det så føles det fort litt kjipt. Men om man gjør noe produktivt, får litt mestringsfølelse eller en følelse av å gjøre noe fornuftig så blir man fort litt gladere! Det er i alle fall min erfaring.

5. Vær med mennesker som gjør deg glad

Det som gjør oss mest lykkelig av alt er jo kjærlighet og trygghet. Det får du om du snakker med og omgås med de menneskene du er glad i! Jeg vet i hvertfall at humøret mitt blir bedre med en gang jeg har en god samtale med en venninne eller familie♥

xx

Likes

Comments

Jeg reiser ganske mye, det har dere kanskje fått et inntrykk av allerede. Helt siden jeg var liten har jeg vært på reise hvert år - gjerne flere reiser i året også. Allerede fra jeg var syv år gammel pakket jeg min egen koffert (kanskje med noe hjelp av mamma da). Etter jeg flyttet for meg selv har jeg reist om ikke enda mer, og jeg har etterhvert fått meg en rimelig god pakkerutine. Derfor tenkte jeg å dele mine beste pakketips med dere!
1. Hva skal du? Dette punktet høres jo ut som en selvfølge, men jeg mener såklart mer enn om du skal på badeferie eller ikke. Det er lurt å gjøre litt research før turen og området du skal til. Er det noen fine turer du kan gå, så du bør ha med joggesko? Kanskje du vil ha noen joggeturer om morningene også? Skal du være i en fin by og vil ha antrekk til en finere middag? Hvis du kun skal ligge på stranden og ved poolen trenger du kanskje ikke så mye annet enn noen få skift. Skal du på storbyferie kan det også være lurt å pakke minimalt, slik at du har plass til å shoppe!

2. Skriv liste! Okei, så er jeg litt ekstra glad i lister da... Men jeg mener likevel at å skrive pakkeliste er ekstremt lurt. Det er så fort å glemme ting, og da gjerne noe av det viktigste. Har du husket alle type ladere? Kamera? Minnekort? Shampoo og balsam? Solkrem? Tamponger og tannbørste? Og ikke minst bankkort og pass?? Det meste kan kjøpes, men det er deilig å ha det på plass også.
3. Tenk antrekk og passende farger. Når jeg pakker prøver jeg å tenke antrekk så langt det lar seg gjøre, men jeg tar alltid med litt ekstra. Da passer jeg på at jeg tar med farger som passer med de andre plaggene i kofferten.

4. Brett klærne ordentlig. Ved å brette klærne på en ordenltig måte og legge de fint ned i koffterten unngår du at klærne blir stygge, i tillegg til at det sparer mye plass.

5. Ha alltid med et lite apotek. Her snakker jeg fra litt for mange erfaringer. Det er veldig lurt å ha med seg et lite apotek i toalettmappen. Plaster, smertestillende, imodium for magen, salve mot kløe - sånne små ting som er lett å glemme, men fort kan komme til bruk. Det er dumt å måtte gå på apotek-jakt hvis skaden allerede har skjedd.

xx

Likes

Comments