Hur går det egentligen med vikten?

Inlägget är tidsinställt.

God kväll, just nu är jag på jobbet därav ett tidsinställt inlägg. Jag tänkte jag skulle uppdatera lite om min viktresa eller vad man nu vill kalla det. Jag har inte vägt in mig i år alls av lite olika anledningar, det har varit bäst så helt enkelt. Idag ställde jag mig dock på vågen och efter att det har stått still ett tag så visade vågen -1 kg så det kändes riktigt bra faktiskt. Har då 7,3 kg kvar till vad jag innan kallade målvikten. Egentligen skulle jag vilja gå ner ca 5 kg till för att hamna på en "normalvikt" ur hälsosynpunkt men vi får se, jag kanske går ner de 7,3 kg och känner att det känns rätt bra ändå.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

louisefreij
louisefreij,
HEJA DIG! Superbra ju!! <3
nouw.com/louisefreij
Amandizan
Amandizan,
Gud vad du är duktig som kämpar på❤️Du kommer klara ditt mål ska du se😊
nouw.com/amandizan
Madde ,
Det är väl ändå bra efter alla helger? Svårt det där med viktnedgång. Det gäller att hitta en vikt du trivs med oavsett vad "någon annan" tycker det ska vara.
www.nouw.com/madelena
Hannas krypin ,
Heja dig! Så skönt att se att man får resultat och går ner även om det går sakta. Det brukar ju ofta konstigt nog vara de sista kilona som är svårast att gå ner. Men du fixar det!
hannafialotta.blogg.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja verkligen!! Tack
nouw.com/shinelikeapearl
jessica,
Wow, duktiga du! Landa i målvikten är mitt tips för kroppen ändras ett tag efter att man nått den. Har du några tips att dela med dej av? <3
lchftrollet.blogg.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Tack! Bra mat och vardagsmotion kör jag <3
nouw.com/shinelikeapearl
Annica,
Åh, alltså.. Bara man ger sig den på det så brukar ju det mesta gå som man vill. 😊 Själv kämpade jag med vikten och att gå ner, innan den här graviditeten. Nu tar jag det som det kommer känner jag.
annicama.com
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Jo visst är det så!
nouw.com/shinelikeapearl