Hejsan alla!

Nu har jag inte skrivit på ett tag. Men nu när jag kollar runt lite på min blogg så börja jag tänka på alla kroppsmålnings bilder som min så kallade kompis har gjort på mig. Blev blåst på ett konstigt sätt så jag klarade inte av att jobba ihop med hon nå mer :(. Tråkigt hur saker kan gå så fel :(. 

Men just nu SÖKER jag nya människor som är seriösa inom Kroppsmålning i olika typer av konst!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu har det gått för långt för Kina! dom har börjat använda levande djur i deras accessoarer. Jag har sett förut att dom har döda djur i en nyckelring, m.m, det var inte fräscht!, jag tycker inte man går runt i döda djur heller!, men levande djur är INTE alls okey!! .  Men kolla på dom här små sköldpaddorna, dom lever i en liten påse med vatten för att ens kunna överleva en liten stund, kan inte tänka mig att dom får i sig någon mat heller?, det är helt galet!. Tänk er själva att vara fast i en liten påse.  

STOP CHINA'S LIVE ANIMALS ACCESSORIES   <<<------------ SKRIV UNDER DU OCKSÅ!!!

Kära Xi Jinping, Kinas president, vänligen förbjuda försäljning av levande små djur som tillbehör.

Keyring ornament är kanske den mest värdelösa objekt du någonsin kommer bära i fickan eller saker i väskan - men nu, tack vare ett allt mer populärt objekt som säljs i Kina, det kan lätt vara den grymmaste, också. För det pris du kan räkna med att betala för lite kitschig prydnadssak, är kinesiska gatuförsäljare som säljer levande djur, permanent förseglad i en liten plastpåse där de kan överleva en kort stund som någon konversation lappar. Tydligen dessa ofattbart omänskliga nyckelringar är faktiskt ganska populärt - och värst av allt, det är helt lagligt.

Varför är detta viktigt?
Det är angeläget att vi inte kan leva i en värld där människor använder torterade djur att hänga sina nycklar och inte ens inser vad de gör.

STOP CHINA'S LIVE ANIMALS ACCESSORIES <<<------------ SKRIV UNDER DU OCKSÅ!!!

Likes

Comments

Hej,

Jeg är medlem på PointShop, och tjänar poäng på undersökningar och handla online. Efter en liten tid kunde jag beställa saker i deras shop för mina poäng. Jag köpte några presentkort och lite andra prylar.

bli medlem så kan du också få en massa gratis produkter. Du få 500 poäng för att fylla i din profil och kan börja använda sidan. Sen får du en extra 2000 poäng när du tagit minst 5 kampanjer...men du tjänar såklart poäng för dessa 5 kampanjer också. =)

Låter det okej så registrerar du dig med denna länken:http://www.pointshop.se/?r=RAE9262342.

Likes

Comments

Kärlek och respekt!

Jag hade en jätte rolig helg i Danmark med grabbarna. Vi kom ganska sent in till festivalen då vi fick slå upp tälten på vip camping plats, och det var så klart bäst=) vi hade vår mys hörna med 3st tält. Sen dagen efter började festivalen riktigt, men vi gick direkt på soliga morgonen ner till fristaden Christiania, tog ca 20-40min att gå in till green light district, efter det satt vi oss på Café Nemoland och tog en shawarma sandwich som jag och babe delade på, den var grymt god!. Sen gick vi till netto och handla och in mot festivalen igen. Vi hade en trevlig dag, lika mot kvällen med all musik och alla fina människor. Men var mysigast vid våra tält, så blev att vara där en del också =P. Dagen efter gick vi ner till Chris igen, då jag passade på att kolla in lite av deras konst, såh groovy<3, synd bara att man inte får ta kort mitt inne där. Men det var i alla fall fina mosaik tavlor i sten muren, och en jätte fin målning av Natasja Saad, R.I.P. Ah det fanns många fina målningar och annat kul=). Men senare gick vi in till festivalen igen och den bästa kvällen började med bra musik och trevliga människor och fortsatte bara flyta på.  Det var lätt den bästa reggae festivalen=) första året nu, så det kommer att bli bättre ändå nästa år kan jag tänka mig, då dom vet hur det ser ut mer=D  PEACE!


Likes

Comments

 

Jag söker jobb för fullt, bara den här månaden har jag sökt 20st jobb, eller jag söker typ så mycket varje månad, ändå nappar ingen på mig. Hm undra vad jag gör för fel.. Det här samhället gör det väldigt svårt för mig och många jag känner, vart är världen på väg, jag har alltid varit en glad tjej som älskar livet, men den här hårda tiden trodde jag inte att jag skulle få uppleva, Känner mig typ desperat nästan, har insett att man INTE kan leva utan pengar, den här världen är fan SJUK!!

 

Likes

Comments

 

Vilket piss regn det är=/ jag som tänkte vänta tills det lugnar sig så jag kan gå ut med hunden, men näe blir nog att få ta sig en dusch i regnet ändå =P, ajja tur vi hade med vädret i natt i alla fall när vi hämtade upp krabaterna=) var lite jobbigare i förrgår då vi åkte i kapp spö regnet med båten ca 2 ggr. Haha kändes kul ändå. 

och innan vi hämtade upp kräftorna så blev det att jag bakade lite sirapskakor =)Klassiska sirapskakor eller kolakakor som de också kallas. Snabba, lätta och rationella kakor som dessutom är jättegoda med kolasmak. Missa inte att prova detta recept!
Timglas Tid: 40 minuter, varav 20 min i ugnen
Portioner ca 50 st

Ingredienser:

Utrustning du behöver:

Gör så här:

Låt smöret bli rumsvarmt. Rör smör och strösocker till en jämn smet med elvisp.

Tillsätt vaniljsocker, bakpulver och sirap och blanda till en jämn smet med elvispen.

Tillsätt vetemjölet och kör med elvispen tills smeten "kladdar ihop sig". Först blir det små smulor men kör tills smulorna blir större (se bilder nedan). Tryck ihop degen till en klump med fingrarna. Ta upp degen på bänken och knåda gärna lite så den blir en jämn och fin klump. Dela den i fyra delar.

Rulla ut varje del till längder, ca 40 cm och lägg dem på plåtar med visst mellanrum eftersom degen kommer flyta ut vid gräddning. Om degen ramlar sönder lite när man rullar så kan man trycka ihop degen där den gick sönder och rulla igen. Ramlar den sönder väldigt mycket så tryck ihop degen igen och knåda den en liten stund och rulla sedan ut den igen.

Grädda mitt i ugnen 175°C i ca 18-20 minuter till gyllene färg.

Låt svalna bara en kort stund, ungefär 2 minuter på plåten innan du skär dem i sneda bitar. Låt dem sedan svalna helt, lägg dem gärna på galler med en bakhandduk över.

Lägg sedan kakorna i plastpåsar eller burkar med tättslutande lock.

 

=) hoppas alla kan få en mys kväll!

Likes

Comments

Bilderna vart okey även fast jag var jätte stressad.=)Likes

Comments

Hur kan man penetrera kvinnan med en halvslak penis??

Älska med svag erektion!

Om du upplever en oro över erektionen så kan själva oron skapa ett större problem. Stress och oro ger ökat adrenalinpåslag och blodet pumpas då bort från könsorganet.
Lär dig tekniken som gör att du kan penetrera kvinnan även om du har slak eller halvslak penis och du kan lättare slappna av.

Mjuk penetrering

Till mannen:

Glid
Använd rikligt med glidmedel på penis så att du lättare glider in. Silikonbaserade glidmedel har de bästa glidegenskaperna.

Ligg ovanpå
Om du ligger ovanpå kvinnan så får du hjälp av tyngdkraften att leda blodet till penis.

Forma en ring
Tryck med tumme och pekfinger så att du bildar en ring nere vid penisroten. Tryck in blodet i penisskaftet så att du lättare kan tränga in.

Fokusera
Känn hur blodet pulserar i penis medan du håller kvar greppet och rör dig inuti kvinnan.

Justera ringen
När penis blir mer blodfylld så släpper du lite på greppet så att mer blod kan komma in.

Släpp taget
När erektionen är stark nog så kan du släppa greppet. Om erektionen försvinner så kan du koppla greppet igen.

    

Undvik adrenalinpåslag:
    
Undvik adrenalinpåslag genom att fokusera på din partners njutning. De sexiga tankarna håller borta oron för erektionen.

PS. Även kvinnor som oroar sig har samma nytta av att byta fokus för att lättare uppnå orgasm.


    
    
Till kvinnan - under samlag:
Använd dina händer till att smeka hans testiklar och trycka på mellangården för att öka blodflödet till penis. Gillar han anal stimulering så kan du smeka i och runt anus. (Glöm då inte glidmedel).

Visa din njutning då mannens lust är starkt förknippad till kvinnans välljud och stön.

Likes

Comments

Jag sitter och drömmer mig bort är jätte sugen på att skapa något=) Men får bli på dagen i stället, nu blir det godnatt=)We are all both left and right brain at different times and at different balances.

“I am the left brain. I am a scientist. A mathematician. I love the familiar. I categorize. I am accurate. Linear. Analytical. Strategic. I am practical. Always in control. A master of words and language. Realistic. I calculate equations and play with numbers. I am order. I am logic. I know exactly who I am.”

“I am the right brain. I am creativity. A free spirit. I am passion. Yearning. Sensuality. I am the sound of roaring laughter. I am taste. The feeling of sand beneath bare feat. I am movement. Vivid colors. I am the urge to paint on an empty canvas. I am boundless imagination. Art. Poetry. I sense. I feel. I am everything I wanted to be.”

Likes

Comments