Sådär ja! Klart man klarade det!😇 Behöver köpa in lite saker och sen kommer jag börja boka in kunder.😍 håller er uppdaterade!

Sherenbahram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla!
För ett tag sen hade jag ännu en sömnlös natt och hittade något jag tyckte verkade vara intressant!
Jag kollade på olika sidor, hittade massa bilder och såg något som verkar funka bra och blev då väldigt intresserad av det, så intresserad så jag började kolla efter utbildningar!
Nu är det så att jag har en utbildning bokad och kommer efter att jag fått mitt diplom att köra microneedling med proffsgrejer.
Så hur många är intresserad av detta? Hör gärna av er till mig via privat meddelande så berättar jag mer, kommer självklart starta igång med riktigt bra priser och de första kunderna får även 20% rabatt på naglar hos min väninna Elise! :)Behandlingen är bra för dig som vill ha hjälp med:

  • Milier
  • Pormaskar
  • Melasma
  • Pigmentfläckar
  • Kärl (blir tillfälligt bättre)
  • Acneärr/ ärrläkning
  • Skintightening, lyft och föryngring
  • Reducera rynkor och fina linjer

    När vi åldras minskar den naturliga produktionen av hudens kollagen och elastin vilket leder till rynkor, slapp hud och insjunkenhet. Genom microneedling kan vi stimulera huden att producera mer kollagen och elastin på ett sådant sätt att den kan användas som ett alternativ till kirurgiska ingrepp, laserpeeling och mekanisk hudslipning.Microneedling/skin needling har funnits ett antal år och innebär att man orsakar "mikro skador" på huden med mycket fina nålar. Dessa skador försätter huden i ett läkningsläge, vilket frisätter kollagen, elastin och stimulerar nya hudceller. Detta i sin tur minskar tecknen på åldrande, som exempelvis fina linjer, rynkor, slapphet, ihåligheter och ojämn hudton.Micropen tar skin needling till nästa nivå. Dermarollers tränger in i huden i en vinkel, vilket betyder att den orsakar mer onödig skada, och är svårare att använda bl.a. på ärrvävnad. Dessutom går längden på Micropens nålar att justera vilket gör att den kan användas på tunnare hud, exempelvis runt ögonen.Micropen stimulerar hudens fasthet och ger en huduppstramning, reducerar akne ärr, kirurgiska ärr, hudbristningar, förbättrar rynkor och fina linjer samt minimerar hudens porstorlek.Micropen penetrerar huden mellan 20 till 90 gånger per sekund med en reglerbar hastighet, och från 0,25 mm till 2 mm djup, beroende på vilket område som skall behandlas.Behandling med Micropen sker med minsta möjliga obehag och bedövningskräm kan användas innan behandling. Själva utförandet av behandlingen går snabbt, tar endast 5-10 minuter per behandlat område, och kan åstadkomma stora förändringar på ärr, bristningar, rynkor och åldrad hud. För optimalt resultat bör en behandlingskur genomföras vanligtvis bestående av 5-6 behandlingar med en månads intervaller. Men för många räcker 1.2behandlingar. Läkningstiden efter genomförd behandling är kort, huden kommer att vara lite röd och lätt svullen upp till en vecka men redan efter 48 timmar kan make-up appliceras men du kan återgå till ditt arbete redan samma dag. Den mesta "lägger" sig dock inom ett par timmar.

Sherenbahram

Likes

Comments

Nu har det hunnit gått 2 dagar tror jag eller är det 3 (?) sen jag lyckades få ett rejält märke i fingret. Skulle skära ost och missade osten och fick kniven snett in i fingret. Orkade inte åka direkt och avvaktade över natten ihopp om att de skulle bli bättre.. Vilket det tyvärr inte blev så då blev det in på akuten.. Men de var för sent att sy såret så då fick de tejpa såret, fortfarande sjukt ont och blöder fortfarande så imorgon ska jag in igen.. Skapligt less. Alla har lyckats somna men jag kan verkligen inte sova. Va är felet ? På dagarna är jag så trött så det enda jag längtar efter är sängen men kan ändå inte sova.. 💩

Sherenbahram

Likes

Comments

Igår bröt jag nageln och fick uppleva lite smärta, ni vet när den bryts alldeles för långt in och allt man gör eller rör vid gör brutalt ont? Idag var det bättre men då lyckas jag skära mig istället på samma finger fast andra handen.😅 Så nu blir lördagens planer inställda.. Ont och blödit sen kl 17. Såg inte lika djupt ut på bild men ja 😅 Tur det finns många dagar kvar att leva🖒

Sherenbahram

Likes

Comments

När man känner sig otillräcklig och icke speciell, När man är trött och känner sig fulare än skit. Ja det är ungefär då man behöver peppas, och det är ungefär nu. Behöver känna mig speciell, behöver också 3 kilo godsaker , 1 timme spa, sova 3 dagar och få oändlig kärlek och ett dussin komplimanger,  ja det vore något😐

Sherenbahram

Likes

Comments

När man ser tillbaks och bara undrar vad hände egentligen?
Från att bry sig om sig själv. håret skulle vara platt, sminket på och allt sånt till att bara bry sig om att få allt att fungera, knappt så man kommer ihåg att borsta håret nå mer. Mjukis kläder och arbetskläder är livet nu mera.

Är det så livet som vuxen ska vara? En jävla massa höga utgifter, noll tid och ett minne värre än en guldfisk?
Just nu känns det som att jag växte upp för fort, vill tillbaks och leva livet som ung igen. Vill kunna dricka på en vardag, vill kunna sova fram till klockan 13.00 eller bara kunna jobba hur mycket jag vill men helt plötsligt så känner man att man orkar inte. Och för engångsskull känns det okej, det känns okej att säga nej till jobb, det känns okej att inte vara i topp form, allt känns så mycket bättre! Förutom dom höga utgifterna förstås och att man åldras varje dag haha!

Igår tog mamma barnen så jag skulle kunna få komma hem från jobbet och sova lite.. Idag har hon dom och jag jobbar 06.30- 17.30 sen blir det personalmöte på Harry's och sen hem till min kära familj vilket jag redan längtar till!

Sherenbahram

Likes

Comments

Idag var en sån dag, ni vet en sån dag när allt känns extra tungt? Dåliga besked, stress och folk som går en på nerverna. Nu är jag äntligen hemma, jag o hela min lilla familj är hemma men det känns ändå, trotts att vi alla är här så känner jag redan saknaden.

Nu ska jag försöka slappna av och sluta tänka för stunden. Imorgon är en ny dag. 🖒

Sherenbahram

Likes

Comments

Idag har jag fått stressa som vanligt. Lämna ungarna hos mamma vid 06.30.. Hem och försöka fånga katten som visste att något var på gång så han drar under köksbänkarna..Så fick tillslut riva ut och lyckades skada mig, blod överallt, ingen transport bur så katten fick sitta i kattlådan och in med hundarna i bilen och sen race till Gävle Djurklinik. Katten fick sin spruta och lugnade ner sig och fick sedan gå iväg.. Och då var det hundarnas tur. Vaccination på både och sedan hem till mamma för att köra Elwin till dagis.. Nu vila lite sen iväg igen.. hämta katten och iväg med Boss till Evedensia för att få partellaintyg och hjärtintyg sen åka hem och lämna djuren sen hämta Elwin.. längtar till natten och sömnen redan 😅🤒

Sherenbahram

Likes

Comments

Knappt någon sömn inatt och vet att snart vaknar dom två små. Men just nu spenderar jag min tid som så många andra mornar eller nätter med att ligga och titta på dom. Se hur stor Elwin blivit, se hur klok han blivit och höra hans små snarkningar.. Eller Elizia som ligger så nära att jag känner hennes mjölkandedräckt och hör hennes små djupa andetag. Det är sjukt men skulle gärna ligga här resten av dagen. Ni har inte bara utvecklats varje dag utan ni har också fått mig att utvecklas och för varje dag som går växer kärleken lite till. 😙

Sherenbahram

Likes

Comments

Idag var första gången Elizia fick testa hoppgungan.  Hon älskade den så det var ju kul att den kom till användning, Elwin hatade den när han var bebis och vägrade sitta i den. Men idag så kom den verkligen till användning, Elwin lekte med lillasyster som satt i gungan. Så kul att se hur storebror gör allt för att få lillasyster att skratta 😍😍

Sherenbahram

Likes

Comments