​Godmorgon! Eller lunch rättare sagt. I flera dagar har jag försökt ställa klockan för att gå upp i tid och börja få in rutinen att gå upp tidigt innan det är dags att gå tillbaka till jobbet, men det går inte. Omöjligt. Sover i minst tre timmar till innan jag går upp på riktigt. Inte bra. 

Igår var jag på en jättemysig lunch men mina saknade tjejer och en runda på stan ledde till en väska och en halsduk rikare. 

Nu blir det fortsatt städning här hemma, det tar aldrig slut. Ikväll kommer min käre mor hit från fjällen, för att sedan åka vidare till Australien i en månad.. Inte alls avis. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fettiga och trasiga händer, men oj så städat! Ibland kan städning verkligen vara det bästa som finns. Ja, det låter kanske helt sjukt, men det är min egna lilla terapi. När det är städat (och gärna ommöblerat) så kan man ju andas igen. Nu är det inte så att jag panikar om det är stökigt. Det är bara det att när det är så pass stökigt att man går i en labyrint runt saker så kliar det i fingrarna. Ikväll var det kökets tur.

Likes

Comments

Fullt upp har det varit och mycket har hänt efter sista inlägget. Ett nytt år har börjat och det betyder många nya upplevelser. Jag har tagit tag i pluggtänket och den 15 januari hamnar jag bakom skolbänken på SU! Herre gu'! MEN, innan dess så tänkte jag göra en annan liten ändring i livet.. Jag har hur läskigt och roligt det än låter anmält mig till nyårslöftet2016. Det går ut på att man under 12 veckor ska komma i sin bästa form någonsin och sedan är det en röstning om vem som lyckats bäst. Det är en stor konkurrens och meningen med det här är ju att jag vill komma i form, men självklart vill jag ju vinna också! Så när det är dags så får ni gå in och RÖSTA RÖSTA RÖSTA på mig! (Om jag inte hoppat av någonstans på vägen...)

Likes

Comments

Ja, måndag-fredag känns faktiskt som en evighetsmaskin just nu. Helgen finns inte. Bara måndag-fredag om och om igen. Jobba jobba jobba. Finns inte mycket tid till annat och när helgen äntligen kommer, då är den över på två röda. Högskoleprovsboken ligger uppslagen på bordet och snart är det dags för ett nytt, förhoppningsvis bättre resultat. Inte hjälper det att gnälla över vardagen om man inte försöker göra någonting åt den. 

Glöm nu inte bort att anmäla! Öppnar 15 Januari.

P.s jag var faktiskt på gymmet kl 05:00 igår. Imorgon är det dags igen! Beach 2016... Y E S. 

Likes

Comments

Ikväll var det tänkt att jag skulle slänga mig på bussen till crosstrainern.. Jag slängde mig i stället på soffan och kom inte upp igen. Måndagar är alltid den tuffaste dagen och jag ska snart på något magiskt och duktigt vis komma på hur jag ska klara av den utan tusen gäsp och litervis med kaffe, snart. Ordet jag letar efter är RUTIN. Det svåra är bara att införa.

På kvällarna, som de allra flesta tror jag, så är det så lätt att skriva upp och planera den där rutinen, men när nästa dag kommer så händer det ingenting. Absolut ingenting.

Imorgon gör jag ett nytt försök. Klockan 05:00 står jag redo på gymmet... Hoppas jag.


Likes

Comments