Header

Började mitt sportlov med att gå upp 07:45 imorse. Inte alltför tidigt med tanke på att jag går upp 05:55 vissa vardagar men på en Lördag suger det verkligen att gå upp åtminstonde innan 9:00. Anledningen till detta var att jag och la Familia skulle ta förmiddagsbåten ut till landet. När jag var mindre brukade vi spendera 100% av alla lov här men nu brukar det oftast vara lite mer blandat mellan Gräskö och hemma. Just det här lovet blir det iallfall en helg här vilket känns skönt, behöver verkligen koppla bort från allt i livet ibland och då finns det ju inget bättre än att fly bort till en annan plats ett tag. Dock känner jag ju mig själv och om jag inte får vara lite med mina vänner under lovet så kommer jag förmodligen bli galen. Just därför känns det så skönt att jag iallfall får Måndag, Tisdag och Onsdag hemma.

Tycker förresten att dom här två bilderna blev så stört mysiga, känns som att man verkligen kan känna lugnet som de förmedlar. Bilden på brasan visade sig till och med att vara instagramvärdig, hehe.

Puss<3333

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fick vara "huvudperson" i Mandas musikvideo, aka stå och se snygg ut. Skulle vara lite artsy med svart smetig ögonskugga men insåg att jag såg ut som Lexa i The 100 när jag kollade mig själv i spegeln, klagar dock inte. Tror det blev några bra klipp och vi passade på att fota lite också, emos are after all usually quite photogenic.

Pyss<33

Likes

Comments

Införskaffat mig den snyggaste hoodien någonsin. Hittade den på Weekday för 400 :-, pretty fucking good if u ask me. Den e fett enkel, fresssshh vit färg fast med reflexdetaljer. Det som sålde mig var att luvan sitter så förbannat bra. Kanske låter konstigt men känns ofta som att luvor på hoodies antingen är för små eller för stora och allmänt konstiga. Vill ju vara snygg med luvan både på och av ju! Om jag känner mig själv rätt så kommer nog denna bli nerfläckad med foundation ganska snart, usch.

Pyss<33

Likes

Comments

Ehh ursäkta men vad gör snön här??? Hade faktiskt börjat tagga igång för våren och minska inköpet av tjocktröjor och hoddies, så vaknar jag till det här. Välkommen till Sverige där vi har vinter året om, usch.

Likes

Comments

​Manda tog lite bilder på mig i Fredags. She's pretty good på att få mig att se cool ut. Systemkamera och blixt is your friend.

Likes

Comments

Är så arg just nu, hatar att vara arg. Hela jag kokar, usch.

Tröjan är från Humana (igen). 

Likes

Comments

Kom tillbaka till skolan idag efter att ha varit borta sedan Fredags. Kändes som att jag varit borta i en vecka och missat massor när jag bara varit borta i två dagar?? Lite sjukt ändå. Lyckades komma ikapp med en engelskauppgift men har en massa annat den här veckan så vi får se hur hektisk den blir. Nu ska jag iallafall försöka hitta något gott att äta till middag.

Tröjan är från Humana förresten och jackan är min mammas gamla.

Pyss!

Likes

Comments

Har haft så mycket stress i kroppen på sistone?? Skulle skylla på skolan om det inte var så att vi bara gått en vecka än så länge. Blir inte riktigt stressad över konkreta saker utan snarare över tankar om att jag känner mig värdelös och att jag allmänt inte litar på mig själv. Inte kul. Hoppas att det bara är något som håller i någon vecka eller två. Jag vill ju älska mig själv förfan!!!

Likes

Comments

Har varit borta i några dagar nu, inte så värst länge men länge nog för att kunna sakna skrivandet. Den främsta anledningen till att jag inte skrivit är målningen. Fan vad jag har målat. Så fort jag kommit hem från skolan så har jag skyndat i mig lite mellis för att sedan kunna sätta igång med penslarna. Just nu är jag lite frustrerad pga ett av porträtten men annars skulle jag säga att det har gått ganska bra. Den här veckan är första veckan som jag faktiskt ens testat på akrylfärg påriktigt och jag har redan gjort ganska stora framsteg om jag får säga det själv. Aja det kanske inte är jätteintressant att läsa om men jag tycker bara att det är så fucking jävla kul.

Den här helgen eller allmänt hela veckan har jag helt enkelt inte gjort så mycket förutom att måla. Måla, måla, måla. Det är allt som snurrar runt i huvudet. "Vilken färg kan jag blanda för att få den bästa hudtonen? Undrar hur det blir om jag använder svampar istället? Ser detta okej ut eller blev jag missnöjd den här gången?" Nu ska jag dock ta paus ifrån målandet resten av dagen. Den främsta anledningen till detta är att det började gå fel och om jag skulle fortsätta så skulle jag bara bli arg och slå sönder mina pannåer haha. Imorse bakade pappa croissanter och dukade fram lite marmelad. Det beskriver min söndag ganska bra. Supermysig och helt kravlös.

Likes

Comments