Header

Nostalgi på hög nivå eller?? Detta må vara den gosigaste och sötaste magtröjan jag äger. 149:- på H&M!


Likes

Comments

Hej på er, det var ett tag sen nu. Jag mår lite bättre och jag är mindre stressad så nu borde jag finna mer motivation! Idag var jag med på min lillebrors 6-års kalas och klädde ut mig till Spiderman. Alla barn blev väldigtmycket mer galna än vad jag trodde att dem skulle bli så det blev rätt jobbigt haha.. Jag har dessutom mens nu :(
Jag ska snart gå ut och sälja kokosbollar och imorgon ska min familj åka till några vänner för att grilla och efter det ska jag nog åka hem till Jens. Jag har handlat en del kläder den senaste tiden så jag ska försöka komma ihåg att lägga upp ett inlägg här på det som är nytt. Vi hörs!!

Likes

Comments

Jag vet inte vad jag ska skriva just nu. Finner ingen motivation till något förutom att sitta och skriva ner ord och meningar, skriva ner alla blandade känslor. Ta ett bad och lyssna på musik är vad jag gör på dagarna just nu. Jag hoppas att ert lov är bra, vi hörs igen när jag finner mer motivation. Kram!

Likes

Comments

Jag har mått lite dåligt på sista tiden och inte orkat vara aktiv men nu ska jag försöka få igång mig själv igen. Jag åkte till min pappa idag som bor på landet och han har nyligen skaffat grisar! Hilda och Olga heter dem. Ska gosa gris i ett par dagar nu så kommer jag säkert må bättre snart. Ha ett bra påsklov!


Likes

Comments

Min lillebror har så mysigt rum! Jag skulle kunna ligga här hur länge som helst och bara ta det lugnt. Idag väntar ännu en plugg & jobb dag så det är bara att köra på. Ha en bra dag!

Likes

Comments

I helgen ska jag plugga och jobba! Jag har även en basläxa jag måste lära mig så det är mycket läxor nu. Jag har börjat sälja cocosbollar med min bror och det går redan toppen bra faktiskt! Hojta till om ni vill köpa några cocosbollar! Trevlig heeelg.


Likes

Comments

Min lillebror som fyller sex år i April är så himla klok och go. Han har ett underbart rum som jag brukar låna om nätterna då han inte sover själv än. Ibland känns det som jag trivs mer i min lillebrors rum än vad jag gör i mitt eget! I skolan är det mycket just nu. Jag har matteprov nästa vecka, nationella prov i svenska nästa vecka och en inlämningsuppgift om demokrati som ska vara inne efter påsklovet och denna uppgift är rätt så himla jätte-avgörande för slutbetyget (SAM) jag får när ettan är claro!! Jag ska försöka plugga en del så jag klarar mig igenom detta utan problem, jag försöker att ej vara negativ när det gäller skolarbete för om man ser det positivt eller bara tar tag i det direkt så blir resultatet fint. Idag var jag och min ensemblegrupp iväg och reste till en högstadieskola i Karlskoga. Vi drog ut på skolturné helt enkelt! Vi körde fyra låtar och det gick så bra så. Imorgon väntar en sovmorgon tills 10.45 och två lektioner som är: kör & idrott. Nu ska jag sussa så ni får ha det så bra!

Likes

Comments

Här får ni en skön bild på mig. Den togs kanske 2005 (?). Jag har fått bloggtorka som ni kanske har märkt. Om ni är nyfikna eller intresserade av att få reda på något så kommentera gärna här eller bomba med förslag någon annanstans. Som på min mail!! Skriv till: miranda.fredriksson3@gmail.com om ni ej vill kommentera. Får jag inga förslag så ska jag försöka komma på något kul. 

Likes

Comments