Header

skulle till ishallen idag med syrran men när vi kom dit så var det stängt så vi bestämde oss för att ta en tripp till Lidköping och kolla läget.. på väg dit så var de en idiot som körde om mig  när de kom en mötande bil vilket kunde gått åt helvete. Jag menar.. ser du att de kommer möte så kör man la fan inte om elr!? vem är så jävla dum och riskerar människors liv!? det var inte långt ifrån att don krockade och då hade jag 0 min syster också blivit drabbade och fått en rejäl smäll eftersom det var precis att bilen hann svänga in framför mig! asså hur i helvete tänker folk elr!? jävla klappträn -.-'

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu har de juh vart jul å skit, alltid lika tråkigt.. Jag har alltid hatat julen å det gör jag än idag. Enda sen jag var liten så har mina päron bråkat om vem som ska ha mig på jul, meningslöst as fuck, så jag har aldrig firat jul på riktigt som andra familjer utan jag har vart med kompisar ist. Julen i år var lite extra jobbig med tanke på att det var den första sen pappa gick bort. Jag blev väldigt nöjd över de jag fick.. Jag fick en nalle som nästan är större än min, en parfym, rattmuff, spegelmuff och fluffiga tärningar till bilen och 2000:- .

Likes

Comments

Vad gör jag ens i skolan? Ingen pratar med mig, jag klarar inga uppgifter.. allt går bara åt helvete. Igår lyckades jag inte ens skriva ett jävla referat på mins 110 ord, vad är problemet!? Idag har vi verkstad hela dagen och ska göra klart allt med el och självklart går de åt heleve precis som allt annat i skolan. Det känns inte som att jag kommer nånstans i skolan, att jag inte kommer nå upp till målen för att klara kurserna.

Likes

Comments

Så idag är de första skoldagen efter sommarlovet. Eftersom jag har gått om två år så börjar jag ettan på fordon.. Lovet har vart bra men lite tråkigt eftersom jag bor i skogen å knappt kan ta mig någonstans, så nu äntligen slipper man sitta hemma hela dagarna och göra ingenting! Så jävla skönt.

Vart ganska uttråkad igår också så de blev att jag färgade håret till alla möjliga färger xD.

Likes

Comments

Äntligen sista veckan i skolan, om några dagar får jag ligga i sängen hela dagarna å bara skita i allt och ordna de sista inför pappas unsättning (vette fan hur de stavas..) den 8:e April tog pappa sitt sista andetag, jag hade precis kommit hem från skolan när min mobil ringde och don från sjukhuse berättade att han inte finns kvar. Var ledsen en stund men sen skrattade jag bara åt det, mina vänner undrade vad de är för fel på mig som skrattar åt min pappas död.. Och jag förstår don, de är inte normalt att skratta när man förlorar sina föräldrar. :/ usch.. Vart så jävla mycke de sista nu med skolan, körkortet, pappa osv, ska bli så jävla skönt med sommarlov och få komma ifrån de mesta!
Ne men sova hade juh vart gött.. Nån som vill ta min hjärna ett tag så alla mina tankar försvinner? :D elr om de finns nån frivillig som kan slå en stekpanna i huvve på mig ;)

  • 19 Readers

Likes

Comments

Ååh vill bara ha sommarlov nu och få sova!! Den här veckan har vart totalt kaos.. Fick veta i tisdags att min far bara har max 4 veckor kvar att leva så har vart ganska ledsen.. Visst att jag hatar honom otroligt mycke å har alltid velat se honom död så är de juh ändå jobbigt, han är juh trots allt min far å långt där inom mig så vet jag att jag älskar honom! Har knappt sovit på 3-4 nätter pga allt dom händer just nu så är rätt jävla trött. I onsdags kom pappas kompis ner från Piteå för att ta ett sista farväl av gubben innan det är försent, fyra av mina syskon har också vart och tagit farväl resten av mina syskon skiter i vilket.. Don bryr sig inte tyvärr. Idag vart vi i pappas lägenhet och började rensa lite och hämtade hem en av hans bilar som jag ska få när jag har tagit körkort, så nu står den bakom ladugårn här hemma. :) blir säkert att fortsätta rensa i veckan 😩
Haade 👋🏻

  • 23 Readers

Likes

Comments

Jag har levt i snart 18 år..
Enda sen jag var liten har mitt liv varit tufft, föräldrar som bråkar hela tiden, snackar skit om varandra framför sina barn som inte ska behöva höra sånt. Föräldrar som försöker vända sina barn emot den andra föräldern.
Mina föräldrar har bråkat om vem som ska ha vårdnaden över mig och min syster.. Det har varit bråk mellan mina föräldrar så länge jag kan minnas.

En far som aldrig har funnits där, som aldrig har visat kärlek till mig. En far som står framför mig och säger att jag är ett av hans största misstag som han har gjort i sitt liv, en far som tar droger, dricker alkohol och skadar sig själv.. En pappa ska vara en förebild till sina barn, han ska vara en person som man ser upp till och respekterar. Han ska inte vara den personen som man är livrädd för, han ska inte försöka ta sitt liv mitt framför ögonen på sina barn, han ska vara en hjälte.
Han har skadat mig psykiskt så många gånger, han har gjort detsamma mot min mor.. Tack vare honom har mamma försökt ta livet av sig flera gånger.

Mitt liv har varit en kamp så länge jag kan minnas och ibland tror jag att det aldrig kommer bli bättre. Jag har alltid drömt om ett bra liv, om en lycklig familj. En familj utan massa bråk hela tiden..

  • 28 Readers

Likes

Comments

Blir så trött på en del folk..
Jag är inte den som håller saker inom mig, jag säger exakt vad jag tycker å tänker om saker och ting medans andra kanske ljuger och inte vågar vara ärliga. Jag menar om jag tycker att någon har en ful tröja elr ser allmänt konstig ut så säger jag det rakt ut.. Visst att man kanske förlorar vänner då men jag har hellre en ärlig relation med mina vänner än en relation som är byggd av massa lögner! Och jag erkänner att jag ofta säger att folk är jävligt fula tyvärr, alla har inte det där perfekta utseendet, den perfekta kroppen elr något av det där men alla är fina på sitt eget sätt.
Jag kanske inte är världens snällaste person men jag står iaf för de jag gör och säger, jag bäddar inte in sanningen bland massa lögner..
Jag har alltid varit mobbad, det är aldrig någon som har vetat vem jag är.. Mitt liv har varit tufft, jag har blivit misshandlad, jag har försökt ta livet av mig och massa mer saker. Mitt liv är fortfarande tufft men jag ger inte upp, jag fortsätter kämpa tills allt blir bra igen, tills jag når mina drömmar. Inte för att jag har några framtidsdrömmar men.. 😉
Ne fan, gonatt 😴😴😴

//N

  • 35 Readers

Likes

Comments

Har preis kommit tillbaka till fosterhemmet efter att ha varit hos mamma i cirka 2 veckor. Nu ligger jag i sängen och trycker på tangenterna på den här dumma datan och försöker vara posetiv till att åka till skolan på måndag,vilket inte går så bra.. I helgen händer la inget speciellt, kanske träffa Martin nån dag. :) På måndag är det typ fullt ös.. först skola, efter de ska jag hem och äta och sen åka vidare till trafikskolan för teorikurs. :D

Har inte hört nått nytt om min ''far'' förutom att det är bråk mellan mina syskon och han.. han vill inte att mina syskon ska gå på hans begravning förutom jag och Lola vilket jag tycker är helt sjukt med tanke på att de faktiskt är han barn.. det är la nästan självklart att man vill gå på sina föräldrars begravning och ta ett sista farväl? :/ Har alltid tyckt att en del utlänningar är konstiga..

Plugga lite och sova kanske? börjar bli lite trött nu. 


//N

Likes

Comments

Jag och min pappa har aldrig haft nån bra relation och jag har aldrig respekterat honom och inte heller accepterat att han är min far. Jag har aldrig kallat honom för pappa, jag har alltid vart rädd för honom osv. Han har legat inne på KSS sen den 14/12-15. Ingen visste vad det var för fel i början men nu har de hittat en cancertumör som har spridit sig, tydligen är det en ovanlig cancer och läkarna vet inte riktigt hur de ska behandla/bota cancern. Det ät nästan ingen som tror att han kommer överleva så länge till, han kanske klarar sig till sommarn..? Vad vet jag.. Pappa har åkt in och ut på sjukhuset tusen gånger typ så jag blir aldrig förvånad elr ledsen när jag får höra att han har åkt in. När jag fick höra att han har cancer så började jag asgarva, jag har väntat på att han ska dö i flera år nu. Har inga bra minnen alls med honom, bara dåliga tyvärr..

Fick massa frågor igår om mina nyårs löften.. Fattar inte grejen, jag har inga löften eftersom att jag vet att jag inte kommer lyckas hålla dem. Det jag ser mest framemot det här året är körkortet om jag klara uppkörningen och allt det andra.

​/N

Har typ inga bilder på pappa men hittade några på honom och lite på när jag var mindre.

Likes

Comments