Ett grönskande tips!

Äventyr

Jag har haft barnen hemma hela veckan och i vanlig ordning är det utflykter och äventyr som gäller. Främst för barnens skull såklart men även för min då jag inte är någon hemmasittarmamma.

Som jag har skrivit många gånger förut så blir jag så stressad och irriterad ju längre tiden går o vi är hemma pga barnen blir så rastlösa och vill iväg.

Så vi brukar ta vårt pick o pack o ge oss iväg.

I måndags hade vi Sebbe hemma så vi var iväg på ett bad.
I tisdags sov han så vi var iväg på ett annat bad med min vän.
I onsdags sov han så vi var iväg på ytterligare ett annat bad och denna gång fick jag stöttning av mina föräldrar. Det är lite kusligt att ha två ögon på tre barn vid vatten tycker jag så det är så skönt när där är åtminstone en vuxen till med.
Igår var vi på inspelningen av Sommarlov hos SVT och såg Mendez och populära Sommarskuggan. Sååå mycket folk.

Efter inspelningen hängde vi hos mina föräldrar ett tag för att sen ta en eftermiddagspromenad bort till vackra Katrinetorp.

Har ni inte varit där så rekommenderar jag det varmt. Det finns små butiker, fik och restaurang, en enorm och fantastiskt välskött trädgård och nästan obegränsat med utrymme för barnen att röra sig på.

Det ser olika ut i trädgården varje gång vi är där för de ändrar allt efter årstider och säsonger. Jag är inte särskilt intresserad eller kunnig inom trädgårdsvärlden men jag kan säga att det är så mysigt att strosa omkring där med barnen och bara titta på allt som växer och blommar.

Har du inget att göra en dag så ta dig dit. Det är verkligen värt det.

Katrinetorp Malmö. Ligger vid Svågertorp ungefär. Googla!

Gillar

Kommentarer

Instagram @sheima88

Instagram