Hey there!

Okay piger, lad os nu bare være helt ærlige! Vi kan godt være lidt mærkelige en gang i mellem... Det skal der også være plads til, for mange af de mærkelige ting vi gør, det gør mange andre piger jo også??! Jeg har fundet 12 ting som jeg er sikker på at nogen af jer piger kan relatere til, det håber jeg i hvertfald, haha!


- Du sværger til tørshampoo, når du ikke gider vaske hår.


- Du bruger de samme jeans i dagevis i træk. faktisk er det træls at vaske dem, for så går der lige lidt, før de sidder ordentligt. Ellers sidder de faktisk bedst, når de er nyvaskede.


- Du nyder at gøre dit badeværelse til en mini-spa.


- Mens du andre dage, ikke kan slæbe din dovne røv, ud i bad. Det’ helt OK!


- Uanset hvor grundig du er når du barberer ben, misser du altid det forbandede sted, lige der på anklen.


- Du har holdt fast på sko, du udemærket godt vidste, aldrig ville stoppe med at gnave dine hæle i stykker, bare fordi de var pæne.


- Du har lagt makeup, selvom du ikke skulle nogen steder – bare fordi kan lide det.


- Du har forsømt at rengøre dine makeup-pensler, fordi det er så kedeligt. Selvom du godt ved at du burde få dem renset.


- Du har stillet store shampooflasker op på række, helt ude ved badeforhænget, i et forsøg på at undgå at det klæber til din røv, når du er i bad.


- Du kan altid finde hårelastikker og hårnåle, når du ikke skal bruge dem, men ingen, når du faktisk skal bruge dem


- Du har et had/kærlighedsforhold til flydende eyeliner.


- Du bliver irriteret, hvis ingen lægger mærke til at du er blevet klippetLove, S

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hey there!


Kender I det hvor man har nogle dårlige vaner, som man virkelig gerne vil af med? Sådan har jeg det med alle mine, men det er bare ikke nemt at komme af med dem! Jeg synes også at det er vigtigt at erkende at man ikke er perfekt, for det tror jeg ikke at der er nogen mennesker der er. I dette indlæg kan i læse om nogle af mine dårlige vaner, i helt tilfældig rækkefølge, da de kom lidt hen af vejen som jeg skrev dette indlæg. Der kom faktisk flere end jeg havde regnet med, hehe..


  • Jeg har en tendens til at sige “hvad”, selvom jeg egentlig godt har hørte hvad der blev sagt.


  • Jeg spiser alt for meget slik, det er mest chokolade. Jeg burde kun spise det fredag og lørdag, men jeg spiser det altså hver dag.


  • Jeg bruger alt for meget læbepomade, som i alt for meget. Jeg kan sidde og smøre mine læber ind igen og igen, selvom jeg har mere end rigeligt på.


  • Jeg bruger alt for meget tid på min mobil, og det tror jeg mange af jer kan genkende, Jeg vil virkelig gerne bruge den lidt mindre, og det er jeg også blevet bedre til, men det tager stadig meget af min tid.


  • Jeg er alt for god til at finde på dårlige undskyldninger for ikke at tage i fitness, og jeg kan finde på mange af dem, desværre.


  • Jeg laver tit en liste til mig selv med alle mulige ting jeg skal nå på den pågældende dag, men jeg når aldrig det hele. Måske jeg skulle prøve at lave en for hver uge i stedet..


  • Jeg ser for mange serier, og jeg elsker det! Jeg kan gå helt i panik hvis jeg ikke har en serie jeg kan gå i gang med, når jeg tænder for mit tv eller computer.


Det var så mine dårlige vaner, eller i hverfald nogen af dem.


Love, S


Likes

Comments

Hey there.

Jeg har valgt at lave en serie her på bloggen, hvor i får mulighed for at møde andre bloggere. Det kan være personer jeg er veninder/venner med eller personer der inspirerer mig. Den første jeg har spurgt er min veninde Mette Høgh.

Præsenter dig selv.
Jeg hedder Mette Høgh, jeg er 20 år gammel. Til daglig er jeg fuldtids blogger og instagrammer, hvor jeg bruger det meste af min tid. Jeg elsker mit job, da jeg får lov til at lave, det jeg brænder aller mest for, arbejde med fashion, skabe en masse lækkert materiale til mine følgere, og interagerer med de sejeste mennesker, hver eneste dag. Jeg kender Sheila igennem race. Jeg lærte hende at kende for 1,5 år siden, hvor hendes gamle kæreste, kørte det samme som min ekskæreste gjorde. Der er ikke mange kvinder med til race, derfor fandt vi hurtigt sammen, og havde den ting til fælles, og kunne derfor se nogle af løbene sammen. Siden har vi holdt sammen, og ses så tit vi kan, trods afstanden mellem vores bopæle.

Hvad er en god weekend for dig?
En god weekend er for mig en, jeg tilbringer med mennesker jeg holder af. Det kan være en helt almindelig weekend hjemme med min familie, med lækker mad, som vi bruger tid på at lave sammen, det kan være en god bytur med mine bedste venner, eller noget helt andet. Men jeg er et kæmpe stort hygge menneske, så hvis bare jeg er sammen med dem jeg elsker, så er jeg godt tilfreds. Men noget af det jeg værdsætter meget ved weekend, er at spise morgenmad sammen med min familie, min far arbejder hver søndag, så lørdag er den dag vi altid hygger om morgenen, med morgenbrød, smoothie og ommelet, det er så hyggeligt!

Hvorfor begyndte du at blogge?
Jeg tror egentlig jeg begyndte, fordi jeg brugte utrolig meget tid på in Instagram (Mettehogh), og den begynde så småt at vokse, og få mere og mere succes, men var ærgerlig over, at jeg ikke kunne skrive længere tekster til mine billeder, derfor tænkte jeg at en blog var på sin plads. Jeg har altid elsket at være kreativ, og har altid være god til at skrive og formulere mig. For mig er mine sociale medier, et sted hvor jeg kan være lige så kreativ jeg har lyst til, og hvor jeg kan sætte mig, og skrive lange dybdegående indlæg, som jeg virkelig elsker! Faktisk havde jeg leget lidt med tanken om en blog i flere år, men turde ikke helt tage springet, fordi jeg frygtede hvad folk ville tænke. Den dag i dag, hvor jeg har haft bloggen i et år, er jeg så glad for jeg gjorde det. Jeg har ikke fortrudt det en eneste gang.

Dit bedste råd til at løfte et kedeligt outfit op?
Uden tvivl smykker. Smykker kan simpelthen gøre det kedeligste outfit festligt. Jeg er selv stor tilhænger a smykker, og når jeg tæller hvor mange smykker jeg har på lige nu, har tallet sneget sig op på 17 smykker. Jeg går ikke ud af døren uden smykker. Jeg føler mig så nøgen uden mine smykker. Et par sorte jeans, en hvid t-shirt kan blive til et rigtigt gå i byen outfit, hvis de rigtige smykker tilføjet, og hvis man derudover tilføjer et par høje sko, så er det outfit good to go.

Dine bedste Instagram tips?
Mit bedste tip må være, at være nærværende, svare på alle kommentarer, beskeder, og lignende. Være aktiv. Jeg poster billeder hver eneste dag, for at være synlig for mine følgere. Men det der er endnu vigtigere er, at du viser hvem DU er igennem dine billeder, og ikke forsøger at kopierer dem du selv synes er gode instagrammere. Find din egen niche, og rock den. Alt med redigering er meget individuelt, men jeg kan godt lide mine billeder lyse, og med en mild redigering. Men de ovenstående tips, er klart dem jeg tror, har givet mig min succes.

Likes

Comments

Hey there!

Jeg har tidligere skrevet et indlæg om 5 ting jeg elsker ( I kan læse eller genlæse det HER ), og derfor synes jeg også at i skal have muligheden for at læse om 4 ting jeg er bange for. Jeg er næsten sikker på at mange af jer kan relatere til i hverflad én af dem!


At flyve
Jeg er virkelig bange for at flyve! Jeg kan allerede blive nervøs ugen op til at jeg skal ud og flyve, og det skaber bare endnu mere frygt inde i mig selv. Det gør dog ikke at jeg ikke kommer ud og rejse, for jeg vil ikke lade mig stoppe af min flyskræk, jeg vil ud og opleve en masse!
Jeg overskred virkelig en stor grænse i sommers, da jeg skulle ned til min familie som var på ferie i Italien. Jeg kunne ikke være med i den første uge af deres ferie, og derfor skulle jeg selv flyve derned. Det var min første flyvetur alene, og jeg var så bange! Jeg så serie hele vejen for at prøve at aflede mine tanker, det hjalp lidt, men hold nu op hvor var jeg glad da den flyvetur var forbi!

Heste
Jeg elsker dyr, både store og små, men jeg er simpelhen så bange for heste. Det betyder ikke at jeg ikke kan lide dem, for det kan jeg godt! De skal bare stå bag ved et hegn eller i deres boks, haha. Min søster er ride pige, og er ude ved heste hver dag, og jeg forstår virkelig ikke mange af de ting hun tør! Hun får altid til opgave at ride de vilde og umulige heste til, hvilket jeg synes er farligt, man ved jo ikke hvad de kan finde på. En sjælden gang i mellem tager jeg med derud, men er jeg så nervøs og springer ind i det nærmeste hjørne hvis der kommer en hest, så det er nok bedst for både mig og hestene at jeg holder mig væk.


Åbent vand
Jeg er slet ikke fan af at bade ved stranden, og jeg gør det næsten aldrig. Jeg kan ikke lide at jeg ikke ved hvad der er i vandet, eller i sandet hvor jeg går. Jeg kan slet ikke lide at svømme på åbent vand, hvor jeg ikke kan bunde, jeg er sikker på at der er alle mulige forskellige fisk og hajer der vil spise mig, haha! Jeg er langt mere til pools, der ved jeg hvor dybt det er og der er ingen krabber eller andre dyr i vandet. Så når jeg er på ferie er det mest der jeg opholder mig!

Mørke
Jeg er meget bange for mørke, og det har jeg altid været. Det er dog blevet meget bedre nu, men jeg går helst aldrig selv udenfor når det er mørkt! Jeg kan meget bedre lide at det er lyst næsten hele dagen, som det er om sommeren. Dagen føles utrolig kort når det bliver mørkt kl. 16 i vintertiden, og det kan være så deprimerende, kender I det? Det er utroligt dejligt at dagene er begyndte at blive lysere og lysere nu!


Jeg håber at I har en dejlig weekend!


Love, S

Likes

Comments

Hey there!

I dag skal jeg ud og flyve, hvilket jeg slet ikke er fan af overhovedet! Men det er jo nødvendigt for at opleve verden, og for at komme lidt hurtigere frem til nogle lande.

Lige nu sidder jeg i lufthavnen og venter på at jeg skal flyve, sammen med N. Vi får stort set altid en sandwich fra Joe når vi er i lufthavnen, og det gør vi naturligvis også i dag, jeg er virkelig stor fan af deres mad!

Vi skal flyve til Norge, heldigvis en kort tur på en time ca. I Norge skal vi besøge min norske side af familien, og min famile her hjemmefra som allerede er deroppe. Vi kunne desværre først komme afsted i dag, da N skulle arbejde og ikke havde mulighed for at holde fri hele ugen.

Jeg elsker Norge, det er så smukt deroppe og jeg synes virkelig at det er noget helt andet end Danmark. Jeg har været på skiferie deroppe én gang for to år siden, men det er slet ikke mig, jeg kan simpelhen ikke finde ud af det, men heldigvis er der også en masse andet vi kan lave. Vi skal bo ved min kusine alle sammen, og det bliver så hyggeligt! Min plan er at vi skal slappe af, sove længe, ud og opleve naturen og lørdag aften er vi inviteret til min tantes fødselsdag.

Det var mine planer for resten af denne uge, så den bliver virkelig god, det er jeg sikker på!


Hvad er jeres planer for resten af ugen?


Love, S

Likes

Comments

Hey there!


I går fyldte jeg endelig 21 år, og jeg har glædet mig så meget til den dag! Jeg havde desværre ikke tid til at skrive et indlæg i går, da jeg havde gæster. Jeg skulle også lige have taget lidt billeder, så I kan se hvordan min dag har været.

Jeg synes virkelig at det sidste år er gået ekstremt hurtigt, jeg føler at jeg næsten lige har holdt 20 års fødselsdag. Der er sket meget i løbet af det sidste år, både med mig selv og min udvikling, men også i mit liv. Da jeg blev 20 år var jeg slet ikke klar til at flytte hjemmefra, og nu et år senere er jeg næsten på vej væk fra Horsens, men det vil jeg fortælle jer mere om i et andet indlæg.


I dag skal det handle om min fødselsdag! Min dag startede ud med en omgang træning, sammen med min mor. Derefter fik vi en lækker morgenmad i form af en smoothiebowl, virkelig lækkert med en sund morgenmad, når man skal spise så meget usundt i løbet af dagen.

Jeg stod i køkkenet det meste af dagen i går, da der skulle bages en masse kage og boller til mine gæster. Jeg elsker at have gæster, men hold nu op hvor kan man stresse rundt inden de kommer, kender I det? Heldigvis fik jeg en masse hjælp af mine gode veninde! Når kagerne er bagt, bordet er dækket og det meste er klar til at mine gæster kommer, så kan jeg slappe mere af omkring det hele. Jeg fik det hele klar til tiden, og fik hygget mig med mine gæster. Da de alle sammen var taget hjem ved 20 tiden, så spiste jeg lidt pizza med min mor og min veninde.

I går holdt jeg fødselsdag for min mor og den side af familien, da resten af min familie er ude og rejse. N og jeg rejser dog op til dem i morgen, så kan jeg holde lidt fødselsdag med dem også. N var her heller ikke i går, da han desværre skulle arbejde på Sjælland, men jeg skal allerede derover i dag, så det går nok. Han var dog så sød at sende blomster og chokolade, hvilket han faktisk er rigtig god til at gøre!

Jeg havde en dejlig dag, med en masse søde mennesker, så det kunne ikke være bedre! Jeg har ønsket mig en masse ting til når jeg skal flytte, og det har gjort at min Royal Copenhagen samling er vokset lidt, dejligt! Jeg har taget en masse billeder til jer, som I kan se nedenunder. Som i nok kan se så har jeg haft et lille lyserødt tema kørende, men jeg prøvede at gøre det så det ikke blev for meget, og det synes jeg lykkes sådan okay, hehe!


Love, S


Likes

Comments


Hej there!


I dag vil jeg fortælle jer om 5 ting jeg elsker, så I kan lære mig lidt bedre at kende.


Shopping
Jeg elsker simpelhen at shoppe, og jeg kan bruge flere timer på det! Lige nu er det min yndlings tid på året, når det gælder shopping i tøj butikker, da det er nu alt sommertøjet kommer frem. Det gør virkelig noget ved mit humør i denne mørke vintertid, og at jeg glæder mig endnu mere til sommer, sol og varme!

At rejse
At rejse er noget af det bedste jeg ved! Jeg kan bedst lide at rejse steder hen hvor der er varmt, og hvor jeg kan ligge ved poolen, da jeg sætter rigtig meget pris på bare at skulle slappe af, når der endelig bliver tid til en ferie. For mig er det meget vigtigt at komme væk og bare trække stikket, så jeg føler mig genopladet når jeg kommer hjem, så jeg kan være klar til den hårde dagligdag igen, hehe. Dog sætter jeg også stor pris på storbysferier, hvor der ikke er lige så meget tid til afslapning, men hvor man derimod oplever en masse nye ting.

Mad
Jeg er så madglad så det halve kunne være nok, det er simpelhen forfærdeligt. Jeg spiser mange gange i løbet af en dag, da jeg næsten altid bliver sulten en time eller to efter jeg sidst har spist. Jeg er ikke så vild med at lave mad til mig selv, men hvis det er flere mennesker eller min familie, så elsker jeg det!


Makeup
Jeg har gået med makeup siden jeg var 15 år, og jeg elsker det! Selvfølgelig kan jeg også have de dage hvor jeg bare ikke gider at gøre noget ved mig selv, hvis jeg ikke rigtigt skal lave noget. Men hvis jeg skal noget, så elsker jeg at ligge makeup og jeg kan bruge flere timer på det.

Indretning
Jeg er vild med indretning! Dog bor jeg stadig hjemme, så jeg kan kun indrette mit eget værelse. Jeg går tit rundt i butikker og kigger på en masse smukke ting til hjemmet, men jeg har simpelhen ikke plads til mere på mit værelse, hehe. Jeg glæder mig virkelig til den dag hvor jeg kan indrette mit eget hus, jeg er helt sikker på at det bliver en stor udfordring, men det er virkelig noget jeg ser frem til!


God aften til alle, og tak fordi I læser med!


Love, S


Likes

Comments

Hey there!

Kender I det hvor man virkelig gerne vil spare så mange penge op som muligt? Sådan har jeg det her for tiden, da jeg snart skal flytte hjemmefra.

Men i fredags valgte jeg alligevel at bruge lidt penge på mig selv, og købe en ny iPhone, som en tidlig fødselsdagsgave til mig selv.

Jeg har haft min gamle iPhone 6 i tre år, og jeg var så glad for den! Men den blev for langsom, havde kun 16gb og tog alt for dårlige billeder!

Så jeg måtte investere i en ny. Jeg valgte iPhone 8 i stedet for iPhone x, da jeg gerne ville have at den mindede mest muligt om min gamle iPhone.

Det er så dejligt at have en telefon der tager billeder i en god kvalitet, da jeg tager mange billeder hver dag, hehe, og så er den langt hurtigere end min gamle!


Jeg håber at I har haft en god weekend!


Love, S

Likes

Comments

Sponsoreret af Dermaxir


Hey there.


Jeg har valgt at lave et lidt grænseoverskridende indlæg, da jeg synes at det er vigtigt at være sig selv, og det går jeg rigtig meget op i at være.

Jeg viser mig næsten aldrig uden makeup nogen steder! Det har jeg ikke gjort siden jeg var 15 år, og kæmpede med min akne. Nu kan jeg dog godt have dage, hvor jeg ikke skal lave det helt store, her kan jeg godt tage ud og handle eller noget i den stil uden at tage makeup på.


Min hud blev pæn igen efter min akne, men det varede kun et par år. Mine urenheder er kommet tilbage igen, og min hud er virkelig ikke særlig pæn, det har den ikke været i nogle måneder nu. Det er kommet ud af ingenting, i sommers var min hud helt normal, og jeg var tilfreds med hvordan den så ud uden makeup! Men det er jeg ikke nu!

Jeg har derfor startet et samarbejde med Dermaxir, I kan finder Deres produkter HER. Jeg bruger den serie der hedder Dermaxir – Full solution, den består af:

- Dermaxir n1 Daily Face Wash
- Dermaxir n3 Moisturising Face Gel
- Dermaxir n7 Smoothening Serum
- Dermaxir n5 Spot Treatment
- Dermaxir n9 Peel-Off Face Mask
- Gratis Blackhead Removing Tool


Jeg skal bruge deres produkter i ti uger, og sende dem et billede hver uge som viser min udvikling fra den tidligere uge. Jeg har brugt deres produkter i to dage nu, og jeg er allerede helt forelsket i dem. Jeg kan selvfølgelig ikke se forskel på min hud endnu, men jeg kan mærke forskel, da min hud er ren og bliver plejet gennem hele dagen og natten. Produkterne helt fantastiske!


Her kan I se et billede af alle produkterne. Jeg har også valgt at dele et meget grænseoverskridende billede af min hud uden makeup, og et billede med min hverdagsmakeup. Billederne er taget samme dag, og ikke redigeret overhovedet!


Jeg håber at I får en dejlig weekend!


Love, S


Likes

Comments

Hey there!


Som de fleste af jer nok ved, så er jeg fra Jylland og bor her lidt endnu. Før jeg blev kæreste med N, som bor på Sjælland, så var det en stor ting for mig at tage en weekend til København. Jeg følte at det var meget langt væk, og at det næsten var en helt ny verden, haha.
Nu er det blevet lidt mere hjemmevant for mig at befinde mig i København, og hver gang jeg er der, finder jeg nye gode mad og kaffe steder. Derfor har jeg besluttet mig for at lave et indlæg hvor jeg deler nogen af dem med jer.


Fars dreng

- jeg synes virkelig at brunch på fars dreng er så lækkert, der er en masse forskellige ting at vælge i mellem og det elsker jeg! Min personlige favorit er deres vafler!Café no. 11

- Denne cafe er min yndlings kaffe cafe! Den er så hyggelig og ligger på den smukkeste gade. For mig betyder omgivelserne rigtig meget, det gør god kaffe selvfølglig også, og det får man her!


The Union kitchen

- Det er et af de steder jeg fortrækker at spise frokost, de laver så lækkert mad! Jeg har måske lidt en forkærlighed for vafler, for her er min favorit også deres vafler, og deres trøffel fries!Retour steak

- Det her sted kan jeg virkelig anbefalede, hvis man er ude efter en god aftensmad! Det er ikke så tit at jeg spiser store røde bøffer, men når jeg gør, så skal det også være helt perfekt! De har dog også meget andet end store bøffer.Jeg finder altid inspiration til mine cafe og restaurant besøg på Instagram, og jeg tjekker altid stedet ud inden jeg besøger det!


Jeg håber at I kunne bruge denne lille guide.


Love, S

Likes

Comments