Header

Glad alla hjärtans dag alla, hoppas ni får en kärleksfull dag och visar kärlek till nära och kära.

Likes

Comments

så mycket har ändrats.., tar vara på tiden o njuter av livet med varm choklad, värmefilt och film.

Likes

Comments

Igår började äntligen mitt jullov och jag fick komma hem till familjen. Igår var nämligen det man brukar fira i Iran, på persiska "shabe Yalda", som betyder årets längsta natt. Utöver det var det bara så underbart att komma hem nu, så mycket julkänsla här. Hela huset är julpyntat och mysigt, julgranen är uppe med julklappar under. Samt blev det massvis med mat och goda bakelser (bl.a. de på bilden). Mot kvällen kollade vi på julfilmer, en av dem var klassikern Ensam Hemma. Åh, finns inget jag älskar mer än den här mysiga tiden, love the spirit. Längtar så till jul, inte långt kvar nu.

Likes

Comments

Är sjuk och varm... men fryser :'( och myser. Sitter med massa näsdukar och med min värmefilt med högsta temperaturen on for the first time och drömmer mig tillbaka till gamla goda pizzatider :'). Lite vackra selfies på mig och fina bruttan bjuder jag på. Hoppas alla har en bättre fredag än jag (just nu iaf).

Likes

Comments

Bilder från när jag fira jul med mina två bruttor. Avslutar med en suddig selfie med finaste bruttorna från ett annat tillfälle<3.w

Likes

Comments