Stack förbi en sväng till Rituals Cosmetics butiken efter jobb igår då jag behövde stasha upp på lagret här hemma. Har använt mig flitigt av deras produkter under ett par år och måste säga att detta märket är en utav de få märkena som verkligen får en att känna sig lyxig och pampered efter att man har använt produkterna. Finns inget bättre än att komma hem ifrån jobb, tappa upp badkaret, lägga sig med ett glas vin och bara köra sin a la spa ritual hemma. Måste även tillägna att om ni har vägarna förbi Rituals Cosmetics butiken inne på Mobilia så tveka absolut inte på att gå in, då jag anser att denna butik helt klart är den enda butiken i Malmö där servicen verkligen är Top Notch - ni vet när man får den servicen som är utöver det lilla extra det kommer ni garanterat att få när ni besöker Rituals Cosmetics butiken inne på Mobilia.

Hoppas att ni alla får en fortsatt lit ass saturday!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Måste tipsa er om ett Vegansk märke som go by the name Sukin - Ett hudvårds märke som härstammar från Australien helt fri från Parabener och en massa andra konstigheter.

En sammanfattning av alla produkterna på bilden

1. Sukin Detoxifying Facial Scrub - En ansiktskrubb som bland annat innehåller Grönkål, Spirulina, Lakrits & Ananas.
Denna skrubb avlägsnar orenheter, detoxifierar och ger huden en skön lyster på ett skonsamt sätt.


2. Sukin Oil Balancing Charcoal Purifying Gel Cleanser - En cleanser som bland annat innehåller Vitt te, Granatäpplen, Aloe Vera och Moringa - en cleanser som kan användas dagligen vid avlägsning utav smink etc. Denna Cleansern rengör huden på djupet samt gör så att man får en fräsh känsla efter varje tvätt.

3. Sukin Hydrating Facial Mask - En återfuktande ansiktsmask som bland annat innehåller ingredienser som Avokado Olja & Mango. Denna masken återfuktar på djupet och ger huden den där - When you’re no longer with a fuckboy glow, skämt o sido men denna masken tillför fukt och lyster for days!

Likes

Comments

Gotta love me some packages, har en sorts love and hate relationship till när man beställer paket det känns fett nice när man väl har klickat hem grejerna. Men väntan är hur dryg som helst tills det plingar till i mobilen med notiser som you've got som packages to pick up Ms Adams! Okej inte riktigt så men ni hajar vad jag menar.

Hämtade ut Le packages som innehöll följande...

Beauty products från luxplus.se, Två fur jackets - God I love me some fur! Samt en Logo Crew Sweater & ett par leggings från märket New Black - Ett märke som jag helt och hållet har fallit pladask för.

Likes

Comments

Ni vet den känslan som uppstår när man beger sig till köket för o känna och klämma på avokadon och sedan upptäcker att den är perfekt mogen, den lyckan finner jag inga ord för...

Likes

Comments

Instagram@s.adaams