Tidigare: "Vad gör du här herregud" sa hon förvånat. Han ryckte lite på axlarna med ett fast leende på läpparna. "Hade vägarna förbi antar jag" log han. "Men åh, vi måste ju umgås. Hur länge stannar du?" sa hon fortfarande i chock. "En vecka ungefär" sa han glatt. "Perfekt!" tjöt hon. Hon lät som en liten 10 åring. "Detta är Katy" sa hon och nickade mot mig. Han sträckte artigt fram handen. "Shawn" sa han och log. Jag greppade hans hand och nickade försiktigt, och svarade hans leende. "Här ta mitt nummer" tillade Jennifer.

"Måste vi verkligen?" sucka jag på väg till Puals Restaurant, en söndag när man egentligen bara ville ligga hemma och vara bakfull ifred. Gårdagen hade inte alls vart som planerat. Jag trodde att så fort dem hade bytt nummer med varandra skulle vi kunna dricka loss men icke sa nicke. Då skulle Jennifer sätta sig ner med honom vid köksbordet och berätta vad hon har gjort de senaste åren. Så jag hade tröttnat och druckit hej vilt med lite annat folk och sedan begett mig hem. Och idag tvingas jag gå på middag med Shawn, Jennifer och någon av Shawns kompisar. "Ja, han är en toppen kille. Vi har inte setts på typ 2 år!" sa hon och sträckte ut armarna lite för att visa att 2 år var en lång tid. "Men vad ska jag göra där?" sucka jag. "Sluta va så tråkig" sa hon och stoppa armbågen försiktigt i min sida.

Väl framme satt Shawn och killen som tagit min drink igår, Kevin. Jennifer kramade snabbt om Shawn. Jag struntade i gosandet och satte mig ner direkt, jag mådde riktigt illa redan, men var samtidigt hungrig så jag var till stor del endast här för maten. Kevin satt framför mig och Jennifer intill mig. "Det är ju du" flina Kevin framför mig. "Du är skyldig mig alkohol" muttra jag och kollade på menyn. Han skrattade lågt. "Jag är Kevin" sa han och jag kände hans leende. Jag kollade upp från menyn. "Katy" sa jag och log tillbaka svagt. "Hur känner ni två varandra?" sa Shawn och kollade på Jennifer och sedan på mig. "Vi började samma klass, jag hittade henne i musiksalen då hon satt och stirrade på massa gitarrer" skratta Jennifer lågt. Jag skaka sakta på huvudet. "Jag stirrade inte på dom" försvara jag mig. "Shawn är också intresserad i gitarrer, eller han var det sist vi sågs" sa hon och log. Jag kolla nyfiket på Shawn. Han log. "Du måste se Katy's samling, hon har typ trettio gitarrer" sa Jennifer snabbt. "fjorton" sa jag snabbt. "Vad gör du med så många gitarrer?" sa Kevin förvånat. Shawn sucka, jag förstod honom. Om man inte samlade på gitarrer så var det ganska svårt att förstå. "Alla har ju olika funktioner eller vad man ska säga" försökte jag förklara. Men Kevin kollade på mig som ett frågetecken. "Äsch, vi tar de en annan dag" log jag och kollade ner i menyn igen. 

"Har du planer innan du åker hem igen?" säger Jennifer och kollar på Shawn. Jag lyssnar knappt, huvudvärken var stark och jag åt för fullt. "De är perfekt, eller hur Karty?" sa Jennifer och kolla på mig. "Vadå?" sa jag och tog en klunk cola. "Att vi följer med och campar?" sa hon och log stort. "Jag är bakfull, de är inte någonting jag känner för riktigt" sa jag och kopplade bort dom igen. "Vi hänger på, kan ni plocka upp oss ikväll?" sa Jennifer. "Absolut, skicka adressen till Shawn så fixar vi det" sa Kevin. Jag kollar på alla 3, jag gick inte med på detta. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag drog på mig mina jeans shorts, min vita spets bh och en vit topp över. Nu var det bara att vänta på att Jennifer skulle ringa. Hon hade alltid svårt för att lyckas smyga ut eftersom hennes föräldrar har kommit på henne 2 gånger, så dom håller extra vakt på helgerna. Under tiden sprayade jag på lite parfym och lite extra maskara. När jag precis skruvat åt korken på maskaran knackade det på dörren.
"Hej sunshine" sa Jake och kolla på mig från topp till tå. "Hej Jakie" sa jag glatt tillbaka. "Säg till om du vill att jag kommer och hämtar dig inatt, det är bara att ringa" sa han och höjde ögonbrynen då han direkt förstod att jag skulle ut på fest ikväll igen. Jag log svagt. "Oroa dig inte, vi överlever" sa jag lugnande. Jake var min äldsta storebror, han var så beskyddande men samtidigt förstående. "Jag har på min mobil hela natten" sa han och blinkade med ena ögat innan han gick ut ur rummet.

"Jag är ute" sa hon så fort jag svara. En lättnad spreds i hela min kropp. Snabbt greppade jag tag i min jacka som hängde på kroken i rummet, drog på mig skorna och skyndade mig ut genom fönstret. Egentligen behövde jag inte ta fönster vägen, min mamma brydde sig inte riktigt och min pappa jobbade hela tiden. Den ända som vart vuxen i mitt liv är morbror Ian som jag alltid kunnat gå till om det hänt någonting. Jag mötte Jennifer vid den slitna stoppskylten som vi alltid möttes vid. "Jag är så jävla taggad" tjöt hon nöjt. Jag skratta lite innan jag gjorde en gest på att vi borde börja gå.

Musiken var hög och det stod massa människor ute på trädgården och för det mesta pratade. Men några spydde, rökte och hånglade. Väl inne styrde vi direkt till alkoholen. "Shots?" sa en ung kille och höll upp två shot glas. Utan att svara tog jag emot glaset och svep ner det. "Ta det lugnt med alkoholen" sa han och flina lite. Jag blängde lite på honom. "Hur gammal är du? Ser ut som en tioåring och pratar som en gammal pappa" sa Jennifer. Jag skrattade till och hällde upp en till shot. Den stackars killen skyndade sig snabbt iväg. "Småbarn" muttra Jennifer lite irriterat. Hon hällde upp 2 nya shots. Jag skulle precis greppa glaset när en stor manlig hand tar tag i det. Irriterat kollar jag upp på den blåögda killen som sveper det. 
"Tack" sa han nöjt. "Pucko" muttra jag. "Hey Kevin" sa en annan röst och den blåögda killen som tydligen hette Kevin vred huvudet. "Alex spydde precis på din bil" skrattar den mörkhåriga killen som pratar med Kevin. Kevin rusar ut ur köket, förmodligen till sin bil. "Hoppas jag inte störde något" sa den mörkhåriga killen som måste ha märkt att jag lyssnade. "Nej nej" sa jag snabbt och log försiktigt. "Shawn?" tjöt Jennifer glatt. "Jenny" svara han innan han drog in henne i en kram. Wow.. "Vad gör du här herregud" sa hon förvånat. Han ryckte lite på axlarna med ett fast leende på läpparna. "Hade vägarna förbi antar jag" log han. "Men åh, vi måste ju umgås. Hur länge stannar du?" sa hon fortfarande i chock. "En vecka ungefär" sa han glatt. "Perfekt!" tjöt hon. Hon lät som en liten 10 åring. "Detta är Katy" sa hon och nickade mot mig. Han sträckte artigt fram handen. "Shawn" sa han och log. Jag greppade hans hand och nickade försiktigt, och svarade hans leende. "Här ta mitt nummer" tillade Jennifer.

Likes

Comments