​​​​​2018 är här, hej på dig eller vad man nu säger. Kaos är hur jag skulle beskriva det. jag hade dock väldigt kul även fast det spåra. Redan runt tolvslaget började festen gå mot sitt slut. Folk hade blivit bestulna på både alkohol,jackor,kort, skor och mobiler. Skrik, frustration och gråt är vad som blev av allt detta. 

Allt började bra. Jag och mina kompisar kom dit och hade det kul. Vi dansade vi drack och jag haffade. Sedan vid tolvslaget vart det hångel och sedan spåra det då kaoset satte igång. Det finns så många idioter där ute, jag förstår verkligen inte hur folk tänker när de vill skapa drama särskilt på nyår. Själv är jag bara glad att jag har allt i behåll och att det inte blev slagsmål.... Jag har sett så mycket gråt och skrik och rent kaos av ren panik när alla sprang och leta efter sakerna som försvann.

Det var kul så länge det vara, starten på detta året kanske inte blev tipp topp men hoppas att fortsättningen blir bättre

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla, det var ett tag sen. Jag har inte hunnit blogga så mycket pga. att jag har gjort så mycket på höstlovet och det har vart så mycket plugg. Sedan så blev jag sjuk nu också.

Detta höstlov är nog det bästa jag har vart med om. Jag har spenderat den med alla mina bästa vänner och har även festat ganska mycket hehe. Typ alla mina kompisar är nu 18 vilket är sjukt kul då jag kan gå på krogen med dem, då jag är den som fyller först av alla och då måste jag vänta på dem. Men ÄNTLIGEN.

Det var en hektiskt vecka på lovet, nästan ingen lugn stund. Men det var kul ändå eftersom att den spenderades med mina bästa vänner. Först firades mina tre bästa vänner med en myskväll och sleepover, sen så hade jag och mormor lite kvalitetstid. Dagen efter vart det fest med slamptema, sjukt kul var det haha. Sedan en vilodag då man var död efter allt sedan så var det bara påt igen då jag och en av mina bästisar överraskade vår bästis i huvudstaden. Vi bjud på mat och fiskpedikyr. Det var en riktigt mysig dag. Sedan blev det fest på kvällen vilket spårade ganska rejält men men...

Sedan så kom höjdpunkten då lillplutten fyllde 18 (kvinnan som vi överraskade i huvudstaden)

I helgen så firades denna lillplutten som är en av mina närmsta bästa vänner, det firades självklart med fest. Det var så sjukt kul med mycket folk, dans, sprit och lite hångel hehe. Men det var bara allmänt bra stämning på festen och allt var bara så bra. Och det viktigaste var ju då att min bästis hade kul vilket hon hade, så det blev lyckat. Det var en fest som jag aldrig kommer glömma.

Tror ni jag pluggade något på lovet? Nepp, det gjorde jag verkligen inte hehe, det hade jag inte tid med. Allt var så hektiskt så hade varken tid eller orken till det. Och självklart när lovet var slut så skulle jag bli jätte förkyld och få feber. Så jag har vart sängliggandes i två dagar och inte orkat plugga. Så idag var första skoldagen efter lovet. Så nu är det bara att kämpa på med pluggandet för efter denna vecka så är det bara fem veckor till jullov!!! Det är ju ingenting... Sen så är det bara ett halvår till studenten, helt sjukt.

Hoppas ni alla tar vara på tiden ni har i skolan även fast det är jobbigt för rätt var det är så är det över. Och tro mig, jag längtar inte direkt (okej jo jag längtar till studenten, fatta vad kul)  men liksom vad ska jag göra efteråt. PANIK!!

Likes

Comments

Hej på er!

Hoppas er söndag är bra. Vet att söndagar kan vara väldigt jobbiga för många av oss, men man får väll ta och bita ihop. Många tankar som snurrar runt i skallen på mig idag. Det är mycket plugg som ska göras vilket ger mig väldigt mycket stress då jag inte har någon motivation alls till det för tillfället. Jag har en dansuppgift som måste skrivas, religionsuppgifter som bara ligger där som jag inte ens vill tänka på. Ett engelska tal som måste skrivas, en stressande historia uppsats och sen detta gymnasiearbete som jag inte ens har påbörjat. Som sagt stress... Jag behöver en struktur, en plan. Som jag är mycket dålig på att fixa. Så om ni har några tips på hur jag ska få fram motivationen eller hur jag ska strukturera upp allt så är jag idel öra.

Sen är det detta med killar åt höger och vänster. Jadu vad kan man säga. Det händer för lite helt enkelt. Jag kommer inte framåt. Jag känner aggression samt stress, men ändå så känner jag ingenting. Som om jag inte bryr mig om vad som ska hända. Jag är en person som är bra på att hitta folk som bor hundra år bort och ingen som bor i samma stad. Lite jobbigt som sagt men men. Jag har en del som jag skriver med som jag inte känner något för utan som bara är där. Sen så finns det andra som jag känner lite mer för. Men allt är bara svårt. Det känns även som att det alltid är jag som måste anstränga mig för att någonting ska hända, sen så finns det ju dem som kanske anstränger sig lite. Men aa, vad ska man säga. Det finns inte så mycket att göra. Jag känner lite som att jag ger upp nu på detta men ändå inte. Jag hoppas att ni förstår lite iallafall ur min lilla röra haha. Detta är min ångestfyllda dag. Dela med er av er ångestfyllda dag, eller bara skriv något. Det hjälper att skriva. Puss!

Likes

Comments

Du tror att du har rätten. Rätten att kommentera min kropp, rätten att ta på mig. Rätten att kalla mig hora. Vafan har du för rätt. Du tror att du får göra som du vill. Jag lyssnar på en låt som heter "Alltid som du vill", där sjunger hon om att hon försöker förstå hur du tänker och att du gör som du vill. Som med män. Man försöker förstå hur dem tänker i sådana situationer, hur dem tror att dem har rätten att antasta mig och/eller andra. I publikhav där folk "inte" ser. Dem tar bort vårt nöje för konserter och annat för deras eget nöje. För att ni ska bli tillfredsställda. Ilskan kokar i mig. Jag förstår INTE hur män kan tro att dem har denna rätt. Om en tjej går lite lättklädd och en man tar sig friheten att våldta denna tjej och säger "hon bad om det". Det är fan den mest sämsta VIDRIGASTE förklaringen jag hört. Om denna person hade velat ligga med dig så hade hon väll fan sagt det. Men nej här kommer du och ska envisas mot folks vilja och gå och förstöra deras liv. Har du en dotter? Hade du velat att detta hände din lilla flicka? Nej, jag tror fan inte det. Det gör ont, ont i själen att tänka att folk vill dö för att dem har genomgått sådan smärta på grund av detta, när det är DU som borde känna smärta och ångra ditt val. Ta ansvar för dina handlingar. Rättvisa är vad som behövs.

Jag blir äcklad när jag tänker på killar som kommer och ska envisas om att dansa med mig fast jag sagt nej. Dem tar på än, juckar mot än. Jag går därifrån. Dem kommer igen. När ska ni fatta. Fatta att ett nej är ett nej. Förstå min ilska, förstå varför jag säger nej, förstå mig. Förstå oss. Men ni förstår inte. Ni förstår tydligen inte vad ordet betyder. Ni som går och försvarar er och backar dem män om gjort detta, ni har antagligen gjort detta mot någons lilla flicka. Ni har förstört någons liv, men ni kan inte stå för det. Jag drar inte alla över en kam nu, för att jag känner många godhjärtade killar. Men dessa svin existerar.

Allt ska va på ert sätt. Och om en kille kommer till än på dansgolvet och vill dansa och börjar ta på än. Och sedan säger man att man har en pojkvän och DÅ går du därifrån. För att då har inte du rätten till mig/oss. För att DU har respekt mot andra män. Patetiskt. Börja visa respekt, ta ansvar för era handlingar, visa att ni faktiskt kan ha fel och att inte allting kan/ska vara på ert sätt. Det ska inte alltid vara som du vill. #metoo


Likes

Comments

Hej nya läsare

Hej!

Jag är ny här. Mitt namn är Jasmin Svensson, jag är 18 år och går sista året på gymnasiet med inriktning dans. Det är något som jag ÄLSKAR. Dans. Jag har dansat sen jag var fem år gammal så det är väldigt länge. Jag har dansat många olika stilar men dem stilarna som inte riktigt har fallit mig i smaken måste ändå vara balett och disco. Det är inte riktigt min grej.

Vi kör på 10 saker ni kanske vill, eller kan vara kul och veta

1. Jag har två småsystrar som är 3 och 5

2. Jag äter typ ALDRIG grönsaker, asså seriöst, det inträffar väldigt sällan

3. Jag äter tacos med oftast bara gräddfil (kan man ens kalla det för tacos då, vem vet)

4. Jag är killgalen. Bokstavligen. Ni har aldrig mött någon som älskar killar mer än mig...

5. Jag är sååå högljudd. Jag kan verkligen inte viska och jag skrattar som jag vet inte vad

6. Min favoritårstid vet jag inte riktigt, jag älskar sommaren men det kan bli jäkligt jobbigt och varmt och våren är aldrig bra. Hösten är ju också mysig. Vintern gillar jag allra minst för att det är så kallt.

7. Jag ÄLSKAR julen. Jag börjar sjunga jullåtar i sent september, tidigt oktober. Jag gör det VARJE år (det gör folk galna hehe...)

8. Jag fick en spricka i foten när jag gick i 2:an eller 3:an och fick ha gips i två veckor. Detta hände precis innan sommarlovet (smidigt)

9. Jag har opererat mig två gånger när jag var liten, så jag har två små ärr som folk inte ser. Ett bakom örat och ett vid ljumsken.

10. Sista nurrå. Jag ÄLSKAR att kramas. Asså närhet är det bästa. Ibland kan jag vara lite väl närgången hehe.

Det var det för nu. Nu vet ni lite om mig, hoppas ni hade kul med att lära känna mig lite så syns vi nästa gång <3

Likes

Comments