Header

Helt ärligt, nu är jag trött på allt sånt här..


De kanske de ser ut som att jag mår hur bra som helst med ett leende på läpparna, men vet ni vad, varje morgon tänker jag på vad som kommer hända” idag”, vad folk kommer säga eller vad man kommer få höra idag, varje dag har jag den klumpen i halsen och smärtan i bröstet och veta att jag är rädd för att börja dagen.

Även om jag vet att jag ska va stark o kämpa för min dotter så har jag dagar då jag bryter ihop dagar jag vill ge upp allt och dagar som jag vet är tuffa, då tårarna bara rinner ner för kinden, försöker ha de där leendet på läpparna varje dag, men tyvärr så går inte de..

Att känna att man kanske inte räcker till eller gör rätt att man är rädd att möta dagen hur den kommer!

Att man kan få så mycket skit av folk, som man inte ens förtjänar.
Tänker varje dag vad jag har gjort för fel för att förtjäna all den här skiten varför jag fått all den här smärta jag känner och varför de alltid ska rinna tårar Ner för mina kinder.

De så synd att folk ska ha sina jävla fördomar o åsikter och snacka skit, att folk ska trycka ner andra bara för att man vill se den må dåligt..
Hatar verkligen att vissa personer inte förstår hur dåligt en mår, dom tror allt är okej och att man kan gå vidare från saker.
Och man vet att man går varje dag med en vän mindre!
När man vet att de finns personer som vill förstöra för en och försöker få en o se dålig ut, varför?
Varför gör man så?

Att man inte kan lita på folk längre som förr!

Att folk tycker de okej att lägga sig i de med min dotter, att trycka ner mig och säga saker om min graviditet.

Blir ledsen över hur de blivit, för att sitta med tårar som rinner ner för kinden och man knappt får luft för man gråter för mycket, de är inte speciellt kul..

och att jag har väldigt få i min närhet just nu är synd.


Till er alla där ute, ni förstår inte hur jävla jobbigt de är att sitta hemma varje dag o tänka på vad fan man gjort för fel, för att få så mycket skit, varför just jag har fått må så här dåligt..

och undra varför de så många som lämnar mig.

Hur kul är de att man får veta att jag o min dotter är skit?

För just nu är jag de offret, så Tänk på vad ni håller på med, vem ni sårad.

För jag vet själv att allt de här började när jag vart gravid.

Och helt ärligt så börjar jag tröttna på De här, de här gör så ont i hjärtat!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Fredag 2 februari

Vaknade av att jag hade en kraftig mensvärk och kunde inte röra mig för de gjorde så ont, låg kvar i sängen ett tag, efter ett tag bestämmer jag mig för att gå upp för att äta, när jag känner att de verkligen trycker Ner och att jag blir jätte kissnödig, går på toa, o kunde knappt sitta för de gjorde så ont..
Ringer då o berättar för mamma som sa att jag skulle ringa förlossningen..
Gick hem till mormor o morfar ringde förlossningen och dom sa att jag skulle åka in.

Min mamma kom o hämta mig och så åkte vi till Västerås, när vi va där så va de en jätte trevlig personal, fick sätta sånna här bälten på magen, som kollar hjärtat och värkarna, så fick lyssna på min lilla flickas hjärta i en halvtimme!

När man inte har värkar så ska mätaren stå på 20 men jag va uppe i 50-60 kände liksom att magen spändes åt och att de började trycka ner, man såg och hörde hur tydligt lillans hjärta gick fortare när värkarna kom.

Fick också göra ett vaginalt och vanligt ultraljud!
Började med de vaginala, kollade hur hon låg och man såg ju att huvudet låg i bäcken ingången och att de inte va något kvar av livmodertappen, va öppen några cm, trodde verkligen jag skulle få ut henne, men de va falskt larm, hon ville luras lite med mamma, men man vet aldrig vad som händer, hon kan komma när som helst!

Vanliga ultraljudet, så kollade dom om allt va bra, o allt såg jätte bra, såg hur hon sparkade och rörde på sig, eftersom hon är så stor så gick de inte o kolla på hela henne, så fick se liksom olika delar! Men ändå de va helt underbart se henne en sista gång innan man föder.

Fick iaf åka hem efter de, men värkarna forsätter o jag har inte sovit så bra, vänt mig från höger till vänster, suttit upp och försökt göra de mesta för att inte få ont!

Hade inte packat BB väskan, så fick göra de fort, så kändes som att jag glömt typ allt, men de är sjukt att jag är inte nervös eller stressad..
min mamma däremot va stressad o nervös o skrek när vi va Påväg till förlossningen!


Undra om hon blir februari barn eller mars barn!
Hon får gärna komma ut om nån vecka så jag får hålla om henne!

Likes

Comments

Va hos barnmorskan idag, gick dit själv för första gången, brukar alltid ha pappa eller mamma med mig.
Iaf, hade en annan barnmorska idag, hon är jätte trevlig, hade henne när jag först fick reda på att jag var gravid, så de var kul att träffa henne igen!
Vi pratade lite hur de va med mig,
Berättade att jag börjar få tillbaka mitt illamående och massa sammandragningar och värkar som (mensvärk) och ont i ryggen så jag knappt kan sova..
de va fullt normalt o de vart jag glad över att hon sa, de bara för min kropp förbereder sig.
Hon mätte magen på mig och sist jag var där va för 2 veckor sen, då va jag 29 cm, nu hade jag 34-35 cm o va över kurvan, känns bra att både min lilla växer och magen, för va lite rädd innan.
Behövde inte göra ultraljudet för hon växer som hon ska och hon kände att hon låg neråt med huvudet,
Hjärtat lät jätte bra också, en riktig lättnad!

Iaf fick en ny tid till alla hjärtans dag, Yay, nej men då ska vi snacka om förlossningen, skriva förlossningsbrevet, vilka jag vill ha med och hur jag vill ha de, är i vecka 36 då, så vi skulle kolla allt!

Känns så sjukt att de bara är några veckor kvar tills jag får träffa henne, känns så overkligt!

Likes

Comments

Jag gick också in i vecka 34 och har haft massor med värkar både i magen som mensvärk och sen i ryggen och sover jätte dåligt!

Så hon kan hålla sig några veckor till sen kan hon komma ut!

Nu börjar de bli jätte jobbigt om jag ska va ärligt, mina fötter svullnar upp och kan inte ha mina ringar, jag börjar gå som en anka, men de är så värt de här!

Har barnmorska i veckan också och då kommer jag få reda på om jag får göra ett ultraljud för att se hur hon ligger, eftersom sist så kände inte barnmorskan henne hur hon låg, vill verkligen se henne!
Berättar mer om de när jag vart där’

Likes

Comments

I helgen har de vart full rulle!

Fredagen så åkte vi till lokalen vid 4 och började dekorera lokalen, kan säga så här, trodde de skulle vara enklare men hade fel!
Vi vart klara med lokalen vid 12 så vi åkte hem till mormor o morfar o gjorde de som va kvar! Så kom hem vid typ halv 3 på natten!
De tur att jag inte hade så långt från mormor o morfar, dom bor 5 hus ifrån min pappa!

Men iaf lördagen vaknade jag vid 10 och så åt frukost med pappa och la mig i sängen ett tag sen börjar jag fixa mig, alltid något när de typ är en ”viktig” dag, så ingen fungerade o inget ville bli bra,
Vart klar vid 1 drog hem till mormor o morfar för at fixa min syster, o då va knappt nån klara, o de va 1 o en halv timme kvar tills vi skulle börja i kyrkan!

Vi chilenare håller inte tider må jag säga!

Iaf, vid typ halv va jag tvungen o hämta Eira Marcus o Daniel, som skulle servera på bröllopet, morfar kom o hämta oss o sen åkte tillbaka till mormor o morfar,
Eftersom jag inte hann fixa min syster innan jag drog så fixade jag hennes hår när vi kom tillbaka!

Och ja eftersom vi va sena så va vi tvungna att åka till kyrkan, när vi kom dit så va typ alla där, o vi va dom enda som kom sent, typiskt oss!
Allt i kyrkan gick jätte bra och de va fint, som tur va låg lokalen precis bakom kyrkan så de va skönt..
Vi tog bilen dit och då skulle vi förklara för Marcus Eira o Daniel vad de skulle göra, dom va jätte duktiga, och mamma va jätte nöjd.

De vart en lång dag, o alla va trötta aå vi drog hem vid typ halv 2 fast vi somnade inte för än typ vid 5-6 på morgonen.

Juste jag fångade buketten så jag lär ju gifta mig.

Likes

Comments

Idag Åkte jag min mamma och min mormor till dollarstore, för att köpa de sista mamma behövde till sitt bröllop!

De va hur lugnt som helst och vi va glad och vi hade en bra dag helt enkelt, fyllde 2 korgar fulla med saker till bröllopet!

Ja, nu kommer de som vände allt,
vi stog vid kassan, skulle betala, men vi hade slängt i allt i korgarna så vi va tvungna att dela upp allt, vi hade stått där i några sekunder och de kommer en gubbe och börjar säga att vi ska skynda oss Eller att de ska öppna en annan kassa, eftersom dom inte gjorde de så började han bli sur, vi brydde oss inte så mycket om de, men eftersom vi pratar spanska med varandra, så börjar han säga att ” nu gör Spanien kaos i dollarstore” och började bli jobbig!
Han sa att vi skulle flytta hem till Spanien, att vi skulle skynda oss och att vi skulle sluta prata o göra allt fortare..
De klart man blir sur när någon håller på så här,
Eftersom vi inte har nå tålamod så sa min mamma att han skulle hålla käften och leva livet och sluta klaga.
Ja men de klart, eftersom jag tror inte han är van med att nån säger åt honom så vart han som ett frågetecken och sen fortsatte han och säga massor.

Jag tål inte sånt folk så jag sa att han skulle hålla käften och sen frågade jag bara om han va rasist, för att han klagade liksom på oss och ingen annan..
Fick till svar ” jag är polsk och dom borde skicka tillbaka er till spanien”
Blev så ledsen för han va själv invandrare och började klaga på oss? Jag förstår inte sånt!

Ja eftersom vi hade 2 vagnar så flyttade jag bak en och då sa han att jag kastat en vagn på honom, Wtf? Flytta den för att vi skulle få plats med den andra,
Då börjar han säga ” ni måste städa upp efter er, men de gör ni ju aldrig” och sånt skit..
Så min mamma vart ännu argare tog andra korgen la den på den andra och slänga korgarna rakt framför honom!
Ja men så klart ska han slänga korgarna rakt på oss!
Min mamma ringde såklart polisen för om han gör sånt en gång så har han väl gjort de fler gånger, men de som jag tyckte va lite konstigt att direkt när mamma sa att hon prata med polisen, tog han sakerna fort och gick ut, min mamma gick efter och tog kort på både bilen och registreringsnumret, han vart då jätte nervös när mamma gjorde och började gå efter henne,så jag antar att han gjort saker förut, sen tog han bilen och åkte fort där ifrån

Eftersom jag är så känslig och tål inte sånt, så började jag skaka och gråta för tycker sånt är så jobbigt, att folk kan bete sig så bara för man är från ett annat land eller ”svartskalle” för att man pratar ett annat språk än svenska..

För er som inte får höra sånt här skit eller att folk klagar, ni borde va glada över de, för att höra sånt här är fan inte kul, speciellt inte när man inte gjort något fel, att de här gjorde så att jag vart ännu mer rädd för mänskligheten, att de finns sånna här personer som klagar på invandrare även fast man är invandrare själv..

Att den där förlåt, gubbjäveln förstörde allt och gjorde så att jag tvekar jätte mycket på hur de är där ute, att de finns folk som håller på så här och hur ingen sätter stop för sånna människor!

Vafan lev livet, va glad och njut så länge man kan,
Va inte tjurig och hata på folk, man kommer ingenstans med de!


BLIR RÄDD FÖR MÄNSKLIGHETEN FAKTISKT

Likes

Comments

Var hos barnmorskan i veckan o mätte magen o lyssnade på min flickas hjärta!
Allt såg jätte bra ut och magen växer väldigt mycket nu!
Hon låg med huvudet neråt forfarande men de kan forfarande ändras sa barnmorskan, men vi får hoppas hon ligger kvar så!

Barnmorskan skulle känna om hon kunde känna hur C låg, men de kunde hon inte, så nästa gång vi ska dit och hon inte känner henne då heller, då måste jag göra ett ultraljud för att kolla hur hon ligger o allt ser bra ut, blev såklart orolig, men hon sa att de inte var någon fara att de kan va så!
Men lite hopps jag på att hon inte känner henne så jag får göra det där ultraljudet för då får jag se henne innan jag ska föda!
Nästa gång jag har tid hos barnmorskan så är jag i vecka 34 så ultraljudet blir då eller vecka 35.
Får hoppas på de bästa, men jag känner henne varje dag så vet ju att inget är fel, men ja!

Har också vart på föräldragrupp, där dom förklarar allt om förlossning och amning och massor mer, behöver verkligen den gruppen för de svårt för mig att veta och behöver vara beredd..

Jag har inte mått speciellt bra senaste veckan så har faktiskt inte haft ork att blogga, har verkligen känt mig nere och skitit i allt, men ska försöka va mer aktiv!

Likes

Comments

Jag ska förklara för er varför jag just valde namnet Cataleya.

jo det är så här att jag älskar att kolla på film och jag fastnade för en film som heter COLOMBIAN.

den filmen handlar om en tjej som heter Cataleya som såg sina föräldrar bli brutalt mördade när hon va 9år, när hon blivit äldre så vill hon hämnas på dom som mördade hennes föräldrar att hon gör allt för att mörda dom, hon gav aldrig upp och va aldrig rädd att något skulle hända, hon va en ensam "varg", hon gjorde det som kändes rätt för henne och även om det va svårt i hennes liv så klarade hon det ändå.

som sagt, jag fastande för namnet Cataleya och det också är en blomma som växer i Colombia och är hur fin som helst!

jag vill att min dotter ska heta Cataleya för att även om det är jobbigt och tufft så vet jag att hon och jag kommer klara det här, hon är min blomma och hon är den jag kämpar för, jag kommer aldrig ge upp för hennes skull och kommer fortsätta kämpa för henne, därför vill jag att hon ska heta så.

Cataleya är också ett namn som är ovanligt och det är väl inte så många som heter så i Sverige. eftersom jag ville ha ett namn som är ovanligt och man inte hör så ofta så passar Cataleya perfekt

hennes fullständiga namn kommer bli " Cataleya Maria-Leandra Zuniga Widmark "

valde dom mellan namnen för att Tims mamma heter Maria i mellan namn och det gör hans små systrar också, så ville fortsätta den tråden, och leandra valde jag för vart kär i det namnet, så det kommer bli ett dubbelnamn ( Maria-Leandra ) och sen så klart kommer jag säkert sätta båda efternamnen.


För er som inte har sätt filmen Colombiana så tycker jag faktiskt ni ska se den, för då kommer ni förstå mer om vad jag menar.


Likes

Comments

Det här är verkligen något viktigt jag behöver säga till er för det börja bli lite jobbigt och stressande!!!

Vill tacka er för alla tips och råd ni ger mig tycker det är väldigt snällt av er att ni bryr er..

ni kanske har tips och råd som ni tror jag behöver tänka på när min dotter är född och förstår er att ni tänker kanske på vårt bästa när jag och pappan till min dotter inte är tillsammans och vill ge tips om hur vi ska göra.

MEN!

det är så hör att jag blir bara stressad och tycker det är jobbigt att Folk lägger sig i allt som egentligen är mellan mig och Tim, det är liksom jag och Tim som ska bli föräldrar och det är vi som bestämmer vad som blir bäst för oss och hur vi ska göra med vår dotter. ( INGEN ANNAN )

vi kommer göra det bästa och kommer ha en bra relation till varandra pga vår dotter, det kommer ordna sig med allt bara vi själva får lösa det utan att folk kommer och säger vad vi ska göra och inte göra.

vill helst att ni inte kastar skit och säger saker bara för ni tror det blir bäst för oss för det blir bara jobbigt för oss, speciellt mig, tycker helt ärligt att alla kan sköta sitt eget.

något ni måste förstå är att jag inte vill ha några negativa tankar och folk som säger vad jag sak göra, för det här är riktigt tufft för mig, Ni vet inte riktigt hur det är att va gravid och få negativa saker ganska ofta, så snälla ni det är jag som bestämmer över min dotter och det är jag som väljer vad jag vill göra.

ja har verkligen så mycket stöd av min familj och Tims mamma och mormor och och får mycket råd och tips av dom och det tycker jag räcker, vill inte låta otrevlig och se ut som en som skyller på folk,

men det här är verkligen tufft och jag vill inte ha mer negativt för jag orkar inte med det mer.

Så innan ni skickar till mig om något jag och Tim ska tänka på eller något jag ska tänk på så kan ni Tänka en extra gång över vilka som ska bli föräldrar om de är ni eller om det är jag och Tim.

Jag hoppas ni förstår mig!!


Likes

Comments