Header

min helg var en av de roligaste helger på länge och vi har skrattat så mycket så att vi fick tårar. En av de roligaste lekarna vi körde var en lek som går till så här att man delar upp sig i två grupper där efter snurra runt ett antal var med hjälp av en gran som man ska hålla på marken sedan springer man till en ställe efter det tillbacks. Ni borde testa det, Jag lover er att ni inte kommer ångra er hahhah! Men nu är jag äntligen hemma skönt men mycket plugg väntar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sitter just nu med klasskamraterna vid brasan och prata om allt och minnen i högstadiet. Det är så spännande att träffa några som jag inte har träffat sen skolavslutningen i nian och att se några av de har förändrar jättemycket på positiv sätt! Men iallafall när vi kom fram till stugorna så lagade vi tacos och åt tillsammans. Vi ska grilla ikväll. Vi hörs!

Likes

Comments

God eftermiddag! Jag vår tvungen att gå från skolan för jag kände mig väldigt svag, tror att jag håller på tt bli sjuk, det hoppas jag inte. vill inte missa läger till Höör morgon. Just nu ligger jag i sängen och tar det lugnt men ska snart titta på film. Vi hörs.

Likes

Comments

kom precis hem från middagen, vi hade det riktigt trevligt men lite trist för några ambassadörer skulle inte vara ambassadörer längre men hursomhelst så vi kommer hålla kontakten. Men nu ska jag ha filmkväll med familjen så vi hörs

Bilden från ambassadörsutbildningen 201

bild från ambassadörutbildningen 2013

Likes

Comments

Jag har inte bloggat igår för jag hade så himla ont i hela kroppen och huvudvärk från gårdagens utflykt med skolan. Vi var i Rönne Å och paddlade i fem timmar som bjöd på en fantastisk tur i natur, med allt från möten med vilda djur och en vacker naturupplevelse. Det var så skönt att njuta av allt ljut från fåglar som kvittrade, vatten droppen från paddeln, vinden och mer. Hursomhelst så är det en riktigt härlig sätt att komma bort från vardagen. Jag ska ditt igen snart under sommaren med familjen så NI borde också åka ditt. Efter jag kom från utflykten så av bokade jag mitt jobbpass så att jag kunde förbereda mig till nationella prov i matte som jag hade idag men tyvärr så somnade jag stället än att plugga.

Idag när jag gjorde klar provet så åkte jag direkt hem för att villa men tyvärr så ringde min chafe och så att jag var tvungen att jobba för jag avbokade mitt jobbpasset igår. Denna veckan är inte alls rolig vecka för jag måste hinna göra mycket. Imorgon så ska jag göra munliga nationella i engelska efter det ska jag på avslutnings middag på en i projektet som kallas MBU (människorna bakom uniformen) som jag är ambassadör på.

Men på fredag så ska jag på läger med mina gamla klasskamrater från högstadiet. Vi har hyrt stugor i Höör där vi kommer vara dagar, spännande! Men nu ska jag sova så godnatt och ta hand om varandea

Likes

Comments

Hej alla mina bloggläsare!
Just nu sitter jag på jobbet och slutar om ca 1timme.. Det blir hem och plugga, måste verkligen klara matte Nationella. Så glad att många tycker om kläderna som jag syr! Blir så glad😀😀
Två av mina tjej kompisar frågade om jag kunde sy ihop en jätte snygg och populär midje-kjol som är riktigt snygg nu till sommaren👌 så ska kolla runt lite och vad för tyg som jag ska använda mig av!
Nu ska jag fortsätta jobba så hörs vi ikväll.

Likes

Comments

Är på min väg till jobbet nu, är inte så tagget men vi för se hur det går idag. Efter jobbet så ska jag plugga vidare på matte. Nu för ha det så bra så länge.

Likes

Comments

Det finna ingenting bättre än att syrran servera frukost på sängen till mig när hon vet att jag är så trött pågrund av gårdagens utflykt. Gårdagens utflykt till Liseberg var riktigt kul och vädret var toppen. Bilder kommer senare, Men nu ska jag plugga hela dagen info NP i matte 2c på tisdag.

Likes

Comments

Min vän ringde mig precis och fråga om jag vill med till Liseberg imorgon och ja ba visst jag hänger med. Det kommer bli riktigt skoj imorgon. Måste lägga mig nu för jag måste upp imorgon kl 6, GodnattLikes

Comments